Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Demajeo Wigginst inzultálták a szurkolók, ő pedig nem megfelelő magatartást tanúsított

A Szolnoki Olajbányásznál kiértékelték a történteket. Közlemény.:

:

A Budapesti Honvéd elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés utáni eseményekkel kapcsolatban adott ki közös közleményt a Szolnoki Olajbányász és Demajeo Wiggins.

Tisztelt Olajbányász Szurkolók!

Múlt hét szombaton egy mindannyiunk számára érzékeny, fájó vereséget szenvedett csapatunk a Budapesti Honvéd SE otthonában. A mérkőzést követően a csapat öltözőbe való bevonulásakor Demajeo Wiggins játékosunkat ért inzultáció során a játékos nem megfelelő magatartást tanúsított a szurkolóink felé.

Klubunk a vétség kiértékelésekor figyelembe vette a játékos szerződésében és a klub fegyelmi szabályzatában foglaltakat. A szükséges szankciókat meghoztuk, melyről a játékos ügynökét és a játékost tájékoztattuk.
Szolnoki Olajbányász

Demajeo Wiggins szavai a történtekkel kapcsolatban:

„A Budapesti Honvéd SE elleni mérkőzés végén az érzelmeim elragadtak, de én továbbra is a legjobb módon szeretném képviselni a csapatomat. Remélem, hogy magunk mögött tudjuk hagyni a történteket és mint minden csapattársam, én is a legjobbamat fogom nyújtani a klub jövőbeli sikeréért.”

 

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
Kincses ElődneszojjabeleNázáleti BlájenJonMilo Recent comment authors
Názáleti Blájen
Olvasó

Egyetértek az előttem szólóval. Csősz semmire nem jó csak szétlopni és lezülleszteni a csapatot. Mondjuk látva, hogy mi történt a focival és a vízilabdával Szolnokon, örüljünk ha jövőre lesz egyáltalán kosárlabda és nem szándékos a süllyedés. Lássuk be, évek óta nem volt ilyen kevés néző itthon. Miért? Mert ez a vezetőség úgy bánik a hazai szurkolókkal, mint a körmendiek az idegenekkel. Virtuálisan mutatom a középsőujjam csősznek és csürhéjének

Milivoj
Olvasó

Csősz gazdasági szakember, a szakmai döntésekhez semmi köze, ellenben évi 100-150M az ő kapcsolatai, munkája révén folyik be…, ha valaki nem végzi jól a munkáját, az inkább Pór…, egyébként ki lenne az, aki megfelelő lenne?

Názáleti Blájen
Olvasó

Ez az igazi magyar mentalitás. Szar aki most van, lop, csal, hazudik, na de ki lenne helyette? Ezért tart itt ez az ország. Ki lenne jobb? Szinte bárki akinek van tartása és jelleme. Aki nem fenyeget 14 éves gyerekeket a szülein keresztül

Kincses Előd
Olvasó

Nem védem Csőszt, nem ismerem, de hallottam a valós sztorit és szó sem volt fenyegetésről, sőt…

Jon
Olvasó

Ilyenkor azért egy játékosnak illene a szurkolóktól is bocsánatot kérnie, de arról egy szó sem esett a nyilatkozatában.

neszojjabele
Olvasó

mer a köbködő szúrker kiált valahova bocsánatér?

Rózsabimbó
Olvasó

Érdekes!
Az Olaj leggyengébb láncszeme Szarvas és mégis mindenki, mással foglalkozik!
Amíg nem zavarják el ezt az ordibáló valamit, nem lesz változás az Olajnál!

Milo
Olvasó

Érdekes, mindenki azt hiszi, hogy az Olaj leggyengébb láncszeme Szarvas, pedig ez rohadtul nem így van. Csősz és Pór a két leggyengébb láncszem. Ez amit ez a két dilettáns összehoz évek óta, ez már lassan kielégíti a hűtlen kezelés fogalmát és az Olajbányász szándékos tönkretételét. Nyáron az ankéton lenyilatkozta Csősz, hogy 2-3csapattal egyetemben közelítünk a Falcohoz költségvetésben és emiatt már minden a pályán fog eldőlni, mert a feltételek megvannak. Azóta megérkezett az NHSZ pénz… Az eredményeket mindenki ismeri. Illetve az, hogy a kezdő légiós centeredet leoktatja a Peringer-Filipovic páros mind védekezésben, mind gyűrűvédésben, mind 2-2védésben, mind támadásban, mind lepattanó szerzésben,… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Így van! De akik érzelmileg, vagy valamilyen módon érintettek (Szarvas rokonai, haverjai, stb.), azok nem akarják elzavarni. Apropó, amikor nem Falco cikkhez szólsz, egész okosakat tudsz írni. 😛

Rózsabimbó
Olvasó

Akárhogy is fáj, a Falco itt a sztár!

KPSVRKK
Olvasó

Mi a kurvagyenge után nem nyilatkozatot, hanem Edzőt kaptunk

YoWassupFam
Olvasó

Itt az edzővel van jelenleg a legkisebb baj. Inkább a fejeket kéne kicserélni. Egyesek sokat képzelnek magukról közben csak egy magyar bajnokságra futotta…

Rolex
Olvasó

Most ez a baromarcú Csősz,kinek az anyját hívta fel?

WestChampi
Olvasó

Most nem azért, de ha kurvagyenge hangzott el, az messze nem inzultálás, csak kattos a faszi.
Wig nyilatkozata jó, akkor tartsa is magát hozzá. (Azaz: Ne húzzanak külön irányba az amcsik, magyarok+Jova, és a fiatalok)
szebb jövőt, Pormenteset, sokan allergiásak a poratkára

Baszketbal
Olvasó

Érdekes hogy ilyen szombathelyen nem történt még és szolnokon igen.
Jobbak vagytok ennél. Ha nem, akkor legyetek.
Béke

garcia
Olvasó

Wiggins lesüllyedt a szurkolók szintjére, borzasztó!

albc
Olvasó

Ezek is a sajátjukat huhogták mint a sötét zalaiak?

milanka487
Olvasó

Ez aztán cikk BB1…. Gratulálok ehhez a címhez!

MTEMTEMTE
Olvasó

Olyan nehéz volna visszaolvasni azt a pár sort, mielőtt közzéteszem, tisztelt cikkíró? Talán még értelmes is lenne a mondat. Egyébként ez az újságírás alfája és omegája.

MTEMTEMTE
Olvasó

Na akkor sikerült, éljen…éljen.

Incicica
Olvasó

Szokott Cs. T. : Nesze semmi, fogd meg jól!

YoWassupFam
Olvasó

P.P.*

Artois
Olvasó

Igazi ostoba, “ZS” kategorias legios.
Jatek intelligenciajanal mar csak a fejeben levo szurkeallomany kevesebb.
Jovore a nevere sem emlekszunk majd….

vasipasi
Olvasó

Valaki nem tudja, hol tudom megvenni a “Hogyan viselkedj helyesen, ha inzultálnak” című könyvet?
Amúgy mi volt az inzultáció és mit csinált a játékos?

Milivoj
Olvasó

A lélektelen szar játék után szólt a “hú de gyenge” kórus, ő pedig a középső ujját az égnek emelve jelezte, hogy magára vette az inget…, a cikkből csak a szankció nem derül ki, de nyilván szóbeli figyelmeztetést kapott…, az ilyen hozzáállású légiósokra semmi szükség nincs

Pattoggatottakukorica
Olvasó

Pakson a kisgyerekekkel teli szektornak mutatott ugyanígy be, egy megvideózott és Olajnak kedvező kétes bírói ítélet után. Szimpatikus, jah nem. Ilyen légiósra nem csak az Olajnak, az országnak sincs szüksége.

Artur Doki
Olvasó

Ilyen perfekt a magyar nyelvben,hogy a “kurvagyenge” kórust így mellre szívta?
Más nem volt még ott ?
Egy kis fákjúvigginsz vagy egy kis bagolykodás?….egyiken sem lepődnék meg.

Tomi 80
Olvasó

Nem. Nem volt “fákjúWiggins” meg nem volt huhogás sem. De lélektelen akarat gyenge szar játék az volt, nem először. A “kurva gyenge” az az egész csapatnak szólt. Nem csak a játékosoknak, hanem az edzőknek vezetőknek egyaránt. Sajnálatos és sokat elmond a vezetőinkről, hogy ebbe az alibi nyilatkozatba egy elnézést, vagy egy bocsánat kérést azt nem sikerült megfogalmazni, de azt hogy inzultálták a játékost azt igen. Pedig ez ebben a formában, lényegében nem igaz..

xixo
Olvasó

Leköpték a szurkolói

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés