Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Dejan Mihevc: Sok mindent át kell beszélnünk

Edzői nyilatkozatok a szombati játéknap után.:

:

Alba Fehérvár – Falco KC Szombathely 66-98 (16-29, 25-25, 15-21, 10-23)

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: A Falco megérdemelte a győzelmet, a játék szinte minden elemében jobbak voltak nálunk ma. Kiesett az irányítónk, emiatt a támadásszervezésében voltak a problémáink, ezt jól mutatja az is hogy 18 eladott labdánk volt. Akadt egy periódus, amikor megtaláltuk az egyensúlyt, és tudtuk szervezni a játékot, de sajnos a találkozó második felében ennek megint pontosan az ellentétét mutatta a játékunk. 32-33 percig nagyon jól harcolt a csapat, azért, hogy mérkőzésben maradjon, és, hogy azt az eredményt meg tudjuk tartani, ami reálisabb. Ezután a csapat elvesztette a fonalat és ezzel kapcsolatban sok mindent át kell beszélnünk, hogyan tudjuk javítani ezeket a hibákat, és hogyan tudjuk megoldani azt, hogy ne kerüljünk ilyen hullámvölgybe.

Milos Konakov, Falco KC: Boldog vagyok, hogy nyertünk. Meg kell jegyeznem, hoguy hibázott az én csapatom is néhányszor, és ezeket ki kell elemeznünk majd. Tisztában voltunk azzal, hogy egy nagyon fizikális mérkőzés lesz, sok kontaktussal, de úgy érzem az elejétől a végéig fejben is ott volt a csapat, jól koncentrált és jól teljesített. Az, hogy kiesett az Alba irányítója jól mutatja, hogy megváltozott ezzel a játékuk, és nem véletlenül volt tizennyolc eladott labdájuk, és nem úgy tudták szervezni a játékot, ahogy szerették volna. Mi viszont könnyű kosarakat szereztünk gyorsindításokból, és labdaszerzésből.

HÜBNER Nyíregyháza BS – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 75-77 (19-15, 19-21, 22-17, 15-24)

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Gratulálok a Kecskemétnek! Ebben a sportban előfordulnak az ilyen kosarak. Inkább az a bosszantó, hogy megadtuk nekik a lehetőséget erre a szerencsés kosárra. A végjátékban több hibát is elkövettünk. Mindenkinek meg kell értenie, hogy ez már az A csoport, itt nem férnek bele ilyen hibák, ha meccseket akarunk nyerni. Két meccs alatt megmutattuk, hogy itt a helyünk, de győzelmeket is gyűjtenünk kell.

Váradi Kornél, Kecskemét: Kemény, férfias mérkőzést játszottunk, az első félidőben engedtük, hogy a Nyíregyháza a saját ritmusában kosárlabdázzon: átmenetpontokat és könnyű lepattanókat szereztek. A harmadik negyedben nem játszottunk jól, de nagyon fontos, hogy egy hazai vereség után vissza tudtunk jönni nagy hátrányból. A végén szerencsés dobással nyertünk, de megdolgoztunk érte. Jár a csapatomnak a gratuláció, főleg ebben a helyzetben, amiben vagyunk. Sok sikert kívánok a Nyíregyházának a továbbiakban!

Zalakerámia ZTE KK – Kaposvári KK 80-77 (29-22, 15-17, 12-20, 24-18)

Teo Cizmic, ZTE: Gratulálok a játékosaimnak a nagy küzdéshez! A mérkőzés előtt is mondtam, hogy ez nagyon kemény mérkőzés lesz, hiszen ellenfelünk az előző fordulóban Kecskeméten tudott nyerni, ami nehéz feladat. Három napon belül ez volt a második pokolian nehéz mérkőzésünk, melyen nagyon fontos volt a győzelem a fiúknak, főleg a szerdán történtek fényében. A siker hozzásegíthet minket, hogy jó mentális állapotban tudjuk folytani a felkészülést.

Nikola Lazics, Kaposvár: Kemény, egylabdás mérkőzés vívtunk a ZTE –vel. A hibáinkat jól használta ki a ZTE, főleg a végjátékban. Az első negyedben sok pontot kaptunk, majd a másodiktól már sokkal jobban védekeztünk és vezettünk is, de a végén sok rossz döntést hoztunk és kikaptunk.

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 72-78 (13-17, 20-24, 20-22, 19-15)

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Először is gratulálok a Körmendnek, ahogyan Mario is mondta nagyon fizikális meccs volt, ahogyan az várható volt, ebben a ligában fizikális mérkőzések vannak. A végén volt egy jó futásunk, de sajnos előtte nagyon elengedtük az ellenfelet és visszaestünk. Közben Molnárt is elvesztettük, ami érdekes szituáció elé állít minket. Ettől függetlenül, sok új játékosunk van aki még nem játszott a ahazai bajnokságban, és gyorsan meg kell tanulniuk hogyan is működik ez ebben a ligában ami nagyon különleges sok szempontból. Az első évünkben szintén ezzel küzdöttünk, de most gyors tanulásra van szükség, hogy jobbá váljunk.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Először is a legjobbakat kívánom az OSE-nak a szezonban, azt hiszem remek csapat és meg fogják találni az útjukat, mert nagyon jó játékosaik vannak és nagyon jó edzőjük és biztos vagyok benne, hogy hamarosan meglesz az első győzelmük. A mai mérkőzésen úgy érezem jogosan nyertünk, a 40 perc nagy részében vezettünk, és három negyedet nyertünk a négyből, és az OSE pályáján ez jelentős teljesítmény. A második idegenbeli győzelmen vagyunk túl a ZTE és OSE ellen, és ez nagyon boldoggá kell tegyen, mert ezen a két pályán nagyon nehéz nyerni, és nem is sokan tudnak itt nyerni. Bár ez még a bajnokság korai szakasza, úgy gondolom, hogy ez nagy előny a számunkra, és sok magabiztosságot ad a játékosaimnak. Gratulálok a játékosaimnak a második nagyon nehéz mérkőzéshez három nap alatt. Sajnos Mócsán miatt nem lehetünk teljesen boldogok, de reméljük megtaláljuk a módját, hogy felépüljön, mert fontos játékos a számunkra, köré építettük a csapatot. Sajnos a sérülése miatt nem lehetett itt velünk. De most van időnk kicsit pihenni, relaxálni, a következő meccs előtt. Gratulálok az OSE szurkolóknak, ismét remek hangulatot teremtettek, és gratulálok a Körmend szurkolóinak is, és köszönöm, hogy elutaztak ide szurkolni a csapatnak.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
törrögszultánjustbasketSZÉKESFEHÉRVÁR Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Amíg egy sport klub vezetése nem hajlandó legalább 3 évre előrelátóan gondolkodni, amíg minden évben új csapat építésével akarnak pillanatnyi sikert elérni sose lesz az Alba patinás klub! A folytonosság az – a sportban is! – ami tartós sikert hozhat! A szurkolónak, sportot szeretőknek nincs kihez kötődni! Ez így minden évben csak hatalmas pénz kidobás, erőlködés, ” talán most sikerül” effektus… Olyan vezetés kell aki(k) terveznek, lobbiznak a támogatókért, akik mimt támogatók megmondták mire, miért adják a pénzt. Akik nem kérnek vissza x % – ot zsebbe… SIKER ORIENTÁLTSÁG!!! Azért, még ne temessük a csapatot, bár nem mindennapi volt a… Olvass tovább »

justbasket
Olvasó

A városvezetést vagy töketlen vagy egyszerűen nem érdekli mi folyok a város sportjában. Csak dől a sok lé ellenőrizetlenül, A lényeg hogy Simon jól érzi magát! Az a kopasz kisember mit csinál a kispadon? Mondja már meg nekem valaki ki az a faszi.Így hirtelen ,egy udvari bolondnak tűnik. Az Alba stábjában nincs magyar? Az fasza, a külföldiek viszik haza az adófizetők pénzét. Gratulálok. Bu…i Simon!

SZÉKESFEHÉRVÁR
Olvasó

Nagyon kezd hasonlítani a Frade féle szezonra csapat. Remélem nem olyan lesz. Ez egy nagy szar eddig. Edző Úr , kérném szívesen ne hivatkozzunk arra hogy ki nem játszott! Senkit nem érdekel! Csak a végeredmény számít, arra kíváncsi mindenki!
Nem tudom a város vezetés meddig nézi még Simon ámokfutását! Főállású kávézgató ember.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés