Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Zalakerámia ZTE KK

Hazai pályán javítana a Debrecen.

DEAC - Zalakerámia ZTE KK

Rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés.
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, kedd 18:30.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Makrai Márton, Söjtöry Tamás Ferenc (Balogh László György)

Debrecen: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

Zalaegerszeg: Hicks - Paige - Szalay - Ikpe - Tóth Á.

A rájátszás negyeddöntőjének 2. mérkőzésén, a DEAC a Zalaegerszeget fogadja. A debrecenieknek csak az első mérkőzés legelején sikerült meccsben lenni a ZTE ellen, most otthon javítanának.

Andjelko Mandics, DEAC: Az első meccset nem kezdtünk rosszul, agresszívak voltunk, de ez csak 5-6 percig tartott. A legnagyobb probléma az volt, hogy rengeteg labdát adtunk el, ebben szerepet játszott a ZTE védekezése is. Okosabban kell kosárlabdáznunk, több koncentrációra és energiára van szükség. Zalaegerszegen sokszor fordult elő, hogy a támadóidő végén kaptunk kosarat, ami azt mutatta, hogy nem voltunk elég élesek. Bátrabbnak kell lennünk, nyerni szeretnénk, ez egy teljesen új mérkőzés lesz. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de hiszem, hogy jó játékkal tudunk nyerni.

Matthias Zollner, Zalakerámia ZTE KK: Fontos, hogy jól kezdtünk a rájátszást, ez erőt adhat a második mérkőzésre. Nagyon fontos lesz, hogy melyik csapat tudja diktálni a tempót, azt gondolom ez volt a kulcs szombaton is. Játszhattunk volna még jobban, de nem lehettünk elégedetlenek. Természetesen az a célunk, hogy a második találkozó után is győztesen hagyjuk el a pályát, fontos lesz a jó ritmus, a lepattanózás és az eladott labdáink limitálása.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SkotyheraklithZTE_KK Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Holnap kellene valahogy behúzni. Nem szabad 5 meccsig engedni, mert ott már nem nálunk lesz a lélektani előny. Lásd tavaly a Körmend ellen.

Skoty
Olvasó

Meg nem mindegy a pihentetés szempontjából. Csak úgy lehet minimális esélyünk a következő körben, ha ezt a párharcot 3, max 4 meccs alatt letudjuk. Nagyon bízom benne, hogy meglesz 3 meccsel. Nem lebecsülve a DEAC-ot!
Remélem a csapat sem becsüli le őket és ismét nagyot küzdve behúzzuk a másodikat és akkor pénteken már rajtuk lesz a teher, onnan nagyon nehéz lenne visszajönniük.
Hajrá ZTE!

ZTE_KK
Olvasó

Nehéz meccsre számítok, egyszer ki fog jönni a lépés a DEAC-nak is, úgy gondolom most nem fog beleférni a Hicks+Paige duótól a 6 pont. Mindegy hogyan, de győzni kellene, hogy pénteken le tudjuk zárni ezt a párharcot.

Mindent bele!
HAJRÁ ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés