Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Zalakerámia ZTE KK

Hazai pályán csípné el a Zalaegerszeget a DEAC.

DEAC - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 21. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: dr. Mészáros Balázs, Goda László, Makrai Márton (dr. Gincsai János Péter)

Debrecen: Govens - Mócsán - Balázsi - Drenovac - Tóth.

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

A továbbra is kiemelkedő formában lévő Debrecen a tabella harmadik helyezett Zalaegerszeg csapatát látja vendégül a bajnokság 21. fordulójában. Nagyon fontos mérkőzés előtt áll a DEAC, az őszi odavágón ugyanis a ZTE aratott 84-79-es győzelmet, amiért revansot akar venni.

Andjelko Mandics, DEAC: “Hacsak a ZTE tabellán elfoglalt pozícióját nézzük, már akkor egyértelművé válik, hogy egy rendkívül nehéz találkozó vár ránk. Egy remek csapatról van szó, jól is játszanak, az utolsó kilenc mérkőzésükből nyolcat pedig meg is nyertek. Az Oroszlány elleni utolsó forduló belőlünk elég sokat kivett mind fizikálisan, mind emocionálisan, így tehát az elmúlt napokban leginkább azon dolgoztunk, hogy összeszedjük magunkat, regenerálódjunk. Nem állt túl sok idő a rendelkezésünkre, dehát ez nem lehet kifogás, hiszen ellenfelünk is hasonló cipőben jár, sőt, nekik most még utazniuk is kell majd. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de remélem, hogy ennek a srácok is átérzik a súlyát, illetve fontosságát, és jó energiákkal, koncentráltan fognak szerdán pályára lépni. Az Oroszlány elleni meccs óta a keretünk nem változott, kisebb sérüléseink persze továbbra is vannak, de azt gondolom mindenki bevethető lesz.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Újabb kemény mérkőzés következik egy remek formában lévő Debrecen ellen, mely azon két csapatok egyike, akinek idén sikerült megvernie a listavezető Falcót. Biztosan nem lesz tehát egyszerű dolgunk, főleg nem idegenben. Sokkal nagyobb energiával, illetve sokkal koncentráltabban kell pályára lépnünk, mint a legutóbbi találkozón, ha nyerni szeretnénk. Ezzel a játékosok is tisztában vannak, ennek tudatában készültek, és remélem, hogy ez a Debrecen ellen is látszódni fog majd.”

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
elfogult vagyokheraklithzterulezbbzteVadkakas Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Ha ezt behúzzuk, akkor a playoffban 4-ben leszünk. Szerintem ez lesz a hátralevő meccseink közül a legnehezebb. Nagyon meg lennék lepődve ha meg tudnánk nyerni, de idén van esély.

zterulez
Olvasó

Amióta visszajött Govens, az összes meccsüket láttam. Az tény, hogy összeálltak, mint a szarosgatya, de azért nem verhetetlenek, ahogy mi sem. Az Oroszlány egy megnyert meccset hagyott kicsúszni a kezéből, ott sokáig úgy tűnt, hogy letérdelt a Debrecen.

heraklith
Olvasó

Az edző távozásának szerintem legalább akkora, de talán még nagyobb jelentősége volt mint Govens érkezésének.
Természetesen nem verhetetlenek, de szerintem ennél legfeljebb a Falco lesz csak nehezebb.

elfogult vagyok
Olvasó

A rigókkal is számoljatok! (Sajnos) Nagy a DEAC hátszele a 8-ért!

bbzte
Olvasó

A rigók külön állatfaj.
Egyébként ha tudná valaki garantálni, hogy DEAC pont 8-nak fut be az alapszakasz végére, és ahhoz a mi vereségünk kellene (én most aláínám). 😀

zterulez
Olvasó

A Deac számára élet-halál kérdés minden meccs, amennyiben a céljuk a playoff (egyébként szerintem bejutnak). Nálunk meg a most következő meccseken fog eldőlni, hogy nagyobb célokra hivatott-e ez az idei gárda. Ha igen, akkor a Deacot is le kell győzni. Szerintem képesek vagyunk rá!

bbzte
Olvasó

Nagy csata lesz. Jó lenne győztesen lejönni a pályáról, de ehhez szinte mindenkinek tökéletesen kell játszania. Hajrá ZTE! Bármi is lesz, VELETEK VAGYUNK!!!!

Vadkakas
Olvasó

Kemény lesz, de nyerni kell. A ZTE jól összeállt idén.

Hajrá DEAC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés