Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC: Van aki már otthon, van aki még vár

Kovács Adrián ugyan szeretne találkozni Spanyolországban tartózkodó menyasszonyával, de jobbnak látta, ha a Cívisvárosban várja meg a járvány lecsengését.:

:

Mint ismert, a Magyar Kosárlabdázók Országos szövetsége keddi ülésén korosztálytól és nemtől függetlenül végett vetett bajnokságainak.

A DEAC csapatának külföldijei közül Sztrahinja Milosevics és a másodedző, Andjelko Mandics már a hét elején hazautaztak, viszont Djordje Drenovac családjával együtt egyelőre még Debrecenben tartózkodik. Damarcus Harrison járatát ugyan egyszer már törölték, de az amerikai játékos a tervek szerint a mai napon már repülőre száll, közösségi oldalán már el is búcsúzott a csapattól és a szurkolóktól.

Jahenns Manigat pénteken távozik a cívisvárosból, míg Stefan Moody a jövő hét első felében utazik haza. A kialakult helyzet miatt még természetesen ütközhetnek nehézségekbe, de a DEAC vezetősége minden támogatást megad nekik, hogy mielőbb hazajussanak családjaikhoz.

A magyar mag kivétel nélkül Debrecenben tartózkodik jelenleg. Kovács Adrián kosarlabda.deac.hu oldalnak elmondta, hogy ugyan szeretne találkozni Spanyolországban tartózkodó menyasszonyával, de jobbnak látta, ha a Cívisvárosban várja meg a járvány lecsengését.

fotó: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés