Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC-Tungsram – Naturtex-SZTE-Szedeák

Simándi Árpád bemutatkozik a Szeged kispadján.

DEAC-Tungsram - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 10. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 17:45
V.: Tőzsér D. K., Frányó P., Balog Gy. A. (Gorka Sz. Zs.)

Debrecen: Thames - Lapornik - Neuwirth - Dzeletovics - Tóth.

Szeged: Persons - Cook - Balogh - Bognár - Alston.

A 10. forduló első szombati összecsapásán a DEAC-Tungsram és a Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzik meg egymással. A hazaiak legutóbb az MVM-OSE Lions ellen játszottak, akiktől Oroszlányban kaptak ki. A szegediek az előző fordulóban pedig a Falco csapata ellen léptek pályára és maradtak alul.

Milenko Topics, DEAC-Tungsram: A felkészülés a szokásos módon zajlott. Sok mindenben kell javulnunk az előző mérkőzésekhez képest, legfőképpen védekezésben. Jelenleg két játékosunk hiányzik, Polyák és Valerio-Bodon, akik valószínűleg nem is fognak holnap pályára lépni, viszont nélkülük is meg kell oldanunk ezt a helyzetet. Ahogy mondtam, a legnagyobb hangsúly a védekezésen lesz, én pedig abban szeretnék javulást látni.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Úgy gondolom, hogy per pillanat minden rendben van a csapat körül, és hál’ Istennek mindenki egészséges is. Túl vagyunk pár közös edzésen a csapattal, amit így kimondani furcsa, hiszen másodedzőként eddig is jelen voltam mindegyiken. Csináltunk pár változtatást, és szerintem jól is sikerült a felkészülés. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egy jó mérkőzést játszunk, még ha papíron nem is mi vagyunk az esélyesek. Ez nem fog minket visszatartani, a lehető legjobb formánkat szeretnénk nyújtani, én pedig azt szeretném látni a pályán, hogy negyven percen keresztül mindenki maximálisan harcol.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Golo Batio Recent comment authors
Golo Batio
Olvasó

Minden ellenünk szól, szóval nincs nyomás – szerintemn meglepetést okoz a Szedeák!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés