Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC-Tungsram – MVM-OSE Lions

Berényi Sándor visszatér a kispadra.

DEAC-Tungsram - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 22. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Nagy V. (Gorka Sz. Zs.)

DEAC: Thames - Hagins - Valerio-Bodon - Drenovac - Aska.

OSE: Ihring - Tóth - Mesicek - Garamvölgyi - Burns.

Vasárnap rendezik a DEAC-Tungsram – MVM-OSE Lions mérkőzést. A hazaik legutóbb kikaptak Zalaegerszegen, azóta edzőt cseréltek. Jelenleg 11-10-es mutatóval állnak. A vendégek legutóbb a Falcot fogadták, ahol derekasan küzdöttek a mérkőzés túlnyomó részében, de végül alul maradtak.

Berényi Sándor, DEAC-Tungsram: Nehéz találkozóra számítok. Az OSE egy nagyon stabil csapat, amely képes jó teljesítménnyel az idegenbeli mérkőzéseket is megnyerni. A héten több változást próbáltunk megvalósítani, legfőképp ezzel foglalkoztunk, de próbáltunk minél többet készülni az Oroszlányból is. Kulcsfontosságú lesz, hogy hogyan tudjuk a két hátvédjük pick&roll illetve tranzíciós játékát limitálni, valamint hogy a festékben minél jobban mi irányítsunk, domináljunk. Mindenki egészséges, úgyhogy teljes kerettel vághatunk neki a holnapi meccsnek. Azt gondolom, hogy nagyon fontos összecsapás lesz ez, és nem csak a két bajnoki pont miatt, hanem amiatt a helyzet miatt is, amiben vagyunk. Rettentően fontos számunkra, hogy győztesként hagyjuk el a pályát és hogy a csapat el tudjon indulni felfelé.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Az elmúlt pár napban edzőváltás történt a debrecenieknél, így kissé kiszámíthatatlan, hogy hogyan fognak holnap játszani. Természetesen, ahogy ilyenkor lenni szokott, a játékosok motiváltabban és maximális teljesítménnyel fognak játszani annak érdekében, hogy bizonyítsanak új vezetőjüknek. Nagyszerű, minőségi játékosok alkotják a csapat keretét, akik tudják, hogy kamatoztassák adottságaikat, képességeiket. Az egyéni sajátosságaikra kell összpontosítanunk és alkalmazkodnunk kell azokhoz a változásokhoz, amelyeket az új edző a rendszerükön végzett. Egy számunkra fontos játékost veszítettünk el, Yordan Minchevet.  Ő egy nagyszerű játékos és ember, aki sokat segített nekünk.  Gyors felépülést kívánok neki.

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ejjhaMarillion Recent comment authors
ejjha
Olvasó

Nincs realitása az Ose győzelemnek,főleg a legjobbjuk nélkül.Deac erőt meríthet a győzelemből.

Marillion
Olvasó

Hajrá OSE szúrkolok nektek! Hajrá Falco!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés