Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC-Tungsram – HÜBNER Nyíregyháza BS

Bemutatkozik az élvonal újonca.

DEAC-Tungsram - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság 1. forduló
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Tőzsér D., Minár L. Rácz Zs. (Balogh L.)

DEAC-Tungsram: Thames - Polyák - Valerio-Bodon - Dzeletovics - Tóth Á.

HÜBNER Nyíregyháza BS: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Tóth G.

Ötévnyi másodosztályú szereplés, ott szerzett bajnoki cím és hosszú felkészülés után szerdán már az élvonalban lép pályára a HÜBNER Nyíregyháza BS csapata. Pethő Ákos együttese Debrecenben indítja a 2o21/2o22-es szezont a DEAC-Tungsram vendégeként.

Milenko Topics, DEAC-Tungsram: Remekül alakult a felkészülésünk, nem csak a Nyíregyháza elleni mérkőzésre, hanem összességében is. Majdnem másfél hónapot töltött együtt a csapat – közel 6 hetet – és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen nem volt, és jelen pillanatban sincs sérültünk. Az előszezon során játszottunk 8 meccset, mely során minden tervezett technikai, illetve taktikai elemet kipróbáltunk. Mindenki pályára tudott lépni, ami számunkra nagyon fontos, hiszen egy fiatal csapat vagyunk. Minden kezdet nehéz, ezért a Nyíregyháza ellen is egy kemény mérkőzésre számítok. A náluk rendezett emléktornán láthattuk őket játszani a Fehérvár ellen, egy nagyon harcias, jól védekező csapatot ismerhettünk meg bennük, remek kémiával. Nem tudom pontosan, hogyan fogunk reagálni, hiszen ők a bajnokság újoncai – így bármire képesek lehetnek – mindenesetre mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, és szeretnénk kihozni magunkból a maximumot. Az összes csapatnak sikeres szezont kívánok, és reméljük, hogy ez az év már COVID-mentesen tud majd zajlani.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: A hazai rendezésű Sitku Ernő Emléktornán már láthattuk a DEAC csapatát, és bár nem kerültük velük össze, de személyes benyomást szerezhettünk róluk. Múlthét szerdán zártuk le a felkészülésünket egy Honvéd elleni mérkőzéssel, azóta pedig a Debrecenre fókuszáltunk. Szobi Dánielnek van jelenleg egy kisebb sérülése, az ő játékára holnap sajnos nem számíthatok, a többiek viszont mind bevethetőek. Nyilván ez egy keleti rangadó – öt szezon után sikerült feljutnunk az első osztályba, szóval nagy várakozások vannak. A Debrecen top kategóriát képvisel a bajnokságban, illetve az első fordulóról van szó, tehát úgy gondolom, ha kihozzuk magunkból a maximumot és mindent megteszünk, akkor az eredménytől függetlenül büszkék lehetünk a csapatra.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
andrásVadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Erős hazai 1-es, nagy meglepetés lenne a Nyháza győzelme.
Hajrá DEAC!

andrás
Olvasó

Azért annyira nagy nem lenne.
Voltam a Sitku kupán, láttam mindkét csapatot, a Nyíregyiek sokkal gyorsabban és lelkesebben játszottak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés