Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC-Tungsram – Falco KC Szombathely

Kemény mérkőzés várható.

DEAC-Tungsram - Falco KC Szombathely

Bajnokság, 12. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Kapitány G., Tóth C., dr. Mészáros B. (Bodrogváry I: J.)

DEAC: Thames - Lapornik - Neuwirth - Dzeletovics - Tóth.

Falco: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

Vasárnap rendezik a DEAC-Tungsram – Falco KC Szombathely rangadót. A hazaiak legutóbb egy szoros mérkőzésen maradtak alul az ASE együttesével szemben, ezzel már zsinórban harmadik vereségüket szenvedték el. A vendégek pedig továbbra is veretlenek a hazai bajnokságban és egy hosszú út,  kemény athéni mérkőzést követően lépnek pályára.

Jorgosz Vovorasz, DEAC-Tungsram: Egy nagyon kemény mérkőzés előtt állunk, hiszen a Falco az egyetlen olyan a csapat a bajnokságban, aki még veretlen. Remek csapatuk van, sok tehetséggel,  igazi csapatjátékot játszanak  és minden mérkőzésen a maximumot hozzák.  Hazai pályán játszunk, szeretnénk kihasználni szurkolóink adta plusz energiákat és megszeretnénk nyerni a mérkőzést.

Milos Konakov, Falco KC Szombathely: A szünet alatt “beújított” a DEAC vezetőedzői poszton, akinek ez lesz a második mérkőzése.. Nem szeretnénk abból az egy mérkőzésből levonni nagy következtetéseket, abban viszont biztos vagyok, hogy új energiát ad a játékosok számára ez a változás. Van pár olyan jó játékosuk akik egy maguk képesek a játék ritmusát, kimenetelét megváltoztatni, rájuk külön oda kell majd figyelnünk, de inkább magunkkal foglalkoztunk ebben a rövid időben, ami a rendelkezésünkre állt. Próbáltunk regenerálódni, hiszen egy hosszú utazás áll mögöttünk, egy kemény meccs és ezek után nem volt egyszerű felkészülnünk az előttünk álló megmérettetésre.

 

HIRDETÉS

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GodemperorMendezXeroJólnézünkMIKIBencur2021 Recent comment authors
Mendez
Olvasó

Lapornik a DEAC kezdőjében?
Az MKOSZ oldalán már nincs ilyen nevű játékos a keretben.
https://hunbasket.hu/csapat/x2122/hun/40000/deac-tungsram

Xero
Olvasó

A Debrecent most lényegesen esélyesebbnek érzem. A srácok az AEK ellen 110%-ot adtak, ebből, plusz a két hosszú utazásból ilyen rövid idő alatt nagyon nehezen lehet regenerálódni. Ha esetleg ki is kapunk, annak nagy jelentősége nem lesz.. Egy a lényeg, ne legyen sérülés, hogy a Riga ellen újra jöhessen a 110% 🙂

Bencur2021
Olvasó

Kulcsjátékosokat max 25 percet játszatnám.

Godemperor
Olvasó

Hagyjuk már ezt a 110%-ot! Ilyen nincs, 100% a maximum! Értem én hogy kurva jól hangzik, de fogadjuk már el, hogy a maximum teljesítmény az nem lehet tönbb 100%-nál.
Én sem dőlök a kardomba, ha netán kikapunk, de azért törekedjünk a győzelemre (ez nem azt jelenti, hogy a szavaiddal élve “lényegesen esélyesebb” lenne DEAC). Temészetesen a szerdai meccsnek kell most a prioritásnak lenni.

Xero
Olvasó

😀 igen, köszi.. Tudod ez csak egy kifejezés 😉
Másrészt pedig a 100% is teljesen értelmetlen ebben a kontextusban.. hiszen mi is egy ilyen meccs tekintetében a 100%? Ha valóban egzakt módon százalék formájában szeretnénk értékelni a csapat teljesítményét, akkor kb. 60 volt az Athén elleni meccs is, hiszen hiba és kapott pont is volt bőven..
Ha viszont az elvárt teljesítményt tekintjük a 100-nak, akkor túl is lehet teljesíteni..
Nem tudom te mennyit utazol, de én sokat és tapasztalataim szerint rohadt fárasztó dolog…
De az előbb leírtak, csak az én magánvéleményemet tükrözik. ettől függetlenül nagyon fogok örülni, ha győzünk..

Godemperor
Olvasó

Tisztában vagyok vele, csak totál logikátlan (matekot direkt nem emlegettem). Teljesítmény tekintetében a maximum a 100%. Ha a csúcsodat megdöntöd, attól az még nem lesz 110%, hanem azt jelenti hogy eddig 91% volt a legjobb teljesítményed.
De a 110% még elég visszafogott, hiszen sokan vannak akik 1000%-ig biztosak valamiben. 😂 Azért arra kíváncsi lennék, hogy ők tudják-e, hogy ez semmivel nem több, mintha 100%-ban lennének biztosak.

JólnézünkMIKI
Olvasó

A FALCO Debrecenben és szerdán a Riga ellen is 100%-ot fog adni, megtiszteli az ellenfelet, és nyerni fog!
Bajnokcsapat. Nem véletlenül!

Bencur2021
Olvasó

Ha van egy kis eszünk, könyörgöm ne játszassuk agyon a kulcsembereinket.. leginkább Váradi – Perl – Benke hármast, inkább kapjunk ki mint hogy most hajtsuk szét őket ugy h utána bl meccs 2 napra rá.🙏🏼🙏🏼

Marillion
Olvasó

Most aztán mindennél fontosabb kell legyen, hogy sérülés nélkül hozzuk le a Debreceni turnét főként a BL meccsre gondolva is!

Noname
Olvasó

Nocsak, mindenki felépült Debrecenben?
Ha ezt mi csináljuk hörögne mindenki😀😀

Pbask
Olvasó

Nem akartam szólni, multkor de sejtettem hogy önsajnáltató cikk erre játszott a héten, feltünő volt 😀
De jobb is így szerintem, de mi Rigára fókuszáljunk igazán.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés