Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC-Tungsram – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Sok a hiányzó a hazaiaknál.

  •   

DEAC-Tungsram - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, középszakasz, középház, 8. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok
Mészáros Balázs dr., Minár László, Fodor Attila (Farkas János)

DEAC: Kerpel-Fronius - Polyák - Gáspár - Drenovac - Aska.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Pollard - Milutinovics - Klobucar - Dramicsanin - Fazekas.

A középház nyolcadik fordulójában fogadja az alaposan megfiatalított DEAC a nyolcért küzdő Kecskemétet.

Berényi Sándor, DEAC: Hibátlan játék kell a csapatomtól, hiszen a kecskemétiek komoly erőt képviselnek. Vannak sérültjeink, így több olyan fiatalra sem számíthatok, akik az elmúlt napokban léptek előre, de Aska játéka is kérdéses. Így előfordulhat, hogy újabb fiataloknak adunk lehetőséget.

Forray Gábor, KTE: Az elsődleges célunk, hogy a rájátszásba bejussunk, ehhez pedig nyernünk kell Debrecenben kedden mindenképpen. Ennek megfelelően gőzerővel készülünk erre az összecsapásra. Nem szabad, hogy az elaltasson minket, hogy a DEAC keretében változások történtek. A saját pályájukon már ellenünk is megmutatták, hogy milyen erősek, hiszen kétszeri hosszabbítás után gyűrtük csak le őket az Oláh Gábor utcában. Drenovac, Dzeletovic, Aska és Polyák rutinos játékosok, mellettük pedig ott vannak a fiatal magyar kosárlabdázók, akiknek most megadatik a lehetőség, hogy megmutassák, hogy helyük van az élvonalban. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek majd, hogy megnehezítsék a dolgunkat. Az ötből négy csapatnak van még esélye a középházból arra, hogy bejusson a rájátszásba, egy valaki azonban nem fog tudni odakerülni. Ezért is van óriási jelentősége ennek a keddi összecsapásnak. A vasárnap és a hétfő legfontosabb feladata, hogy mentálisan és fizikálisan a legjobb formába hozzuk a csapatot. Az OSE ellen egylabdás meccsen szenvedtünk vereséget, de nem estünk kétségbe, a sport ilyen, legközelebb számunkra alakul kedvezően a hasonló szituáció. A következő feladatra, mérkőzésre fókuszálunk, profi sportemberek vagyunk, és készen állunk arra, hogy megverjük a Debrecent. Szurkolóink támogatására most óriási szükségünk lesz, ők tudnak plusz energiát adni számunkra!

Forrás: dehir.hu, KTE honlap

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
VadkakasJólnézünkMIKI Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

DEAC fiatalokat akar játszatni, tehát a debreceni kosárlabda jövőjét építi. Helyén való, nemes cél.
KTE számára viszont van még esély a play-off elérésére!

Vadkakas
Olvasó

Sima Kecskemét győzelem, DEAC teljesen elengedte a szezont (remélem vmi valós szakmai értékkel és dilettánsok mellőzésével bíró következő szezonunk lesz)

Hajrá DEAC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés