Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elkapta a DEAC a Szolnokot

Nagyon mélyről jött vissza az Olajbányász, de így is majdnem húsz lett közte.

DEAC – Szolnoki Olajbányász 81-63 (26-9, 16-14, 11-26, 28-14)

Bajnokság, 17. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok
Játékvezetők: Nagy Viktor, Ádám József, Goda László (Bognár Tibor)

DEAC: Govens 13/9, Neuwirth 9/9, Mócsán 14/6, Drenovac 23/6, Tóth Á. 12. Csere: Polyák 4, Taylor 2, Kovács Á. 2, Kenéz 2, Balázsi -.

Szolnok: Durham 11/6, Griffin 9, Gilszki 3/3, Barnes 5/3, Williamson 6. Csere: Szubotics 13/3, Rudner 8/6, Révész 4, Pongó 4, Mokánszki -.

A tizedik DEAC a második Szolnoki Olajbányászt fogadta a férfi élvonal alapszakaszának 17. fordulójában.

Barnes kettesét Drenovac duplája és Mócsán triplája követte. Egy körbejáratott akció végén Barnes is kintről talált be. A rontott szolnoki támadásokat Tóth büntette két ziccerrel, néggyel vezettek a hazaiak, majd Govens és Neuwirth triplájával nyolc lett közte (15-7). Gilszki rontott ziccert, Drenovac is dobott egy hármast – 18-7-nél időt kértek a vendégek. Drenovac betörése után újabb két pont volt a hazaiak jutalma, majd ezt a jelenetsort gyakorlatilag megismételte Griffin a másik oldalon. Sokat hibázott támadásban az Olaj, míg Mócsán ismét egy pontos triplát eresztett el (23-9). Újabb rontott szolnoki dobás, még maradt ideje egy kontrára a DEAC-nak, amit Govens távolija zárt le – 26-9-nél ért véget az első negyed.

Támadó-lepattanót szerzett a Szolnok, de a második lehetőséggel sem tudott élni – lejárt a támadóidő. Govens kettesével egy híján húsz volt közte (28-9). Williamson maradt üresen, nem hibázott, de a következő próbálkozása kimaradt. Sorra jöttek le a szolnoki kísérletek a gyűrűről, a másik oldalon Govens viszont újabb hármast jegyzett (31-11). Négy pontot szerzett a Szolnok, de Tóth is remekül fordult be, majd Kenéz betörésével visszaállt a húszpontos különbség (35-15) – ismét időt kértek a szolnokiak. Durham mindkét büntetője lejött, majd Kenéz sportszerűtlenje után is csak az egyiket tudta bedobni a szolnoki légiós. Gilszki maradt üresen a sarokban, értékesítette a tripláját – most a DEAC kért időt, amely mindössze kilenc dobott pontnál járt ekkor a negyedben, míg az Olajbányász tízet jegyzett. Neuwirth hármasa is beakadt, Szuboticsé lejött. Polyák vihette végig a szerzett labdáját, 40-19-re módosította az állást. Pongó rázta meg magát, két akcióból négy pontot jegyzett. Drenovac akcióját Szubotics két kihagyott büntetője követte, 42-23 volt a nagyszünetben.

Pongó jó büntetői nyitották a második félidőt, majd Griffin is dobhatott kettőt, de csak az egyik ment be – akcióból viszont egyik félnek sem sikerült kosarat szereznie az első három percben – Szubotics támadópattanó utáni ismétlése törte meg az „akciógól-csendet”. Tóth két büntetőjével a DEAC is megkezdte a pontgyártást. Durham triplája ült, Szubotics közelije is, tizenegyre jött vissza az Olaj négy perc alatt (44-33). Jóval koncentráltabb Szolnok jött ki a második félidőre, amely a negyed közepén már tízen belül volt: Williamson két büntetőjével lett 46-37 az állás. Nem sokkal később Rudner hétre csökkentette a különbséget egy triplával (49-42). Hatalmas zárkózásba kezdett az Olajbányász, a negyed hajrájába érve még tovább közelítette riválisát: Szubotics negyedet záró triplája ugyan lejött, de 53-49-nél így is úgy tűnt, hogy már a vendégeknél van a lélektani előny.

Mócsán dobott kettest, Szubotics triplát – 55-52-nél egyetlen kosár volt a különbség. A DEAC azonban nem tört meg, s sorozatban tizenegy dobott ponttal ismét tíz fölé vitte a különbséget (66-52). Durham jegyzett hármast, majd Mócsánt ismét tripladobás közben faultolták – ezúttal is háromból kettőt dobott be (68-55). Koncentráltan játszott a DEAC, úgy tűnt, elfáradt a nagy visszakapaszkodásban az Olaj – 73-57-nél kértek időt a vendégek, amikor már csak két perc volt vissza a mérkőzésből. Gyors támadásokkal próbálkozott az Olaj, míg a jól büntetőző DEAC-nak érthetően nem volt rohanós az utolsó két perc. Drenovac triplája is ült, nagy skalpot szereztek a debreceniek a nyolc győztes mérkőzés után vereséget szenvedő Szolnok személyében – 81-63 a vége.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

82 hozzászólás

82
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
31 Comment threads
51 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
HeindrichHajráMagyarKosárlabdamoldi56KPSVRKKAranyalba Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

A bírók sem fújtak ellenünk , és akkor szépen fogalmaztam! Teljesen megérdemelten szoptunk. A bajnokság utolsó meccsét kell nyerni…HAJRÁ OLAJ!!!

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Mielőtt bekapcsoltam a TV-t tudtam mi lesz… minden egyes mérkőzésen ugyan olya az Olaj. Első félidőben dekoncentráltan, akarat nélkül játszanak.
Lehet az u23as szabályra fogni meg hogy hibáznak a fiatalok…de fognak is megsúgom mert 0 bizalom van potocniktol feléjük. Gilszki eddig 2 percet kapott hirtelen meg mindenki elvárja tőle hogy ő legyen a bajnokság legjobb fiatal játékosa…
Aztán jön a második félidő ahol vissza kapaszkodunk a mérkőzésbe. Itt már akarat jelei látszanak. Aztán Potocnik szarul cserél és megint hullámvölgy.. durham, subotic, Barnes és Révész is sokat hibázott.. őket nem vonjátok felelőségre csak a fiatalokat?

moldi56
Olvasó

Sajnos úgy hallom,Pallait a gerincével hamarosan műtik.El vagyunk mi átkozva!

Aranyalba
Olvasó

Lukács mandula műtéte nem hiszem , hogy Potocnik bűne . Ráadásul nem sikerült túl jól , bevérzett, komplikáciok léptek fel. Ennyi idős korban nem is egy leányálom egy ilyen műtét , rohadtul tud fájni. Itt az időzítéssel van baj, ha 22 évig vártak vele , lehet, hogy még 6 hónapot várhatott volna. Persze a gyulladt mandula okozhat sok egyéb problémát is, azt nem tudom itt is ez lehetett-e .

fanaticfantastic
Olvasó

Senki nem okolta Potocnikot a mandulaműtét miatt. Legalábbis én nem láttam ilyet.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Senki nem okolta emiatt. Az viszont kifejezetten az ő hibája szerintem, hogy a szezon második felére befásultak a játékosaink, és koncentráció nagyon lecsökken. Én tavaly is ezt láttam.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Ne legyen igazam, de azt érzem, hogy mi vele nem tudunk bajnokságot nyerni.

Milivoj
Olvasó

Hullámvölgy nélkül nem lehet végigcsinálni egy szezont, a visszaesés törvényszerű, csak nem mindegy, hogy mikor…, most még nem olyan nagy baj.
Egyébként ha bármelyik sorozatban döntőbe jutunk, én már nem leszek elégedetlen

fanaticfantastic
Olvasó

Még a beharangozóban olvashattuk. Mi volt a héten?
“Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: “Szeretném megköszönni a stábnak és a játékosoknak az egészheti munkát, a távollétemben is keményen dolgoztak.”

fanaticfantastic
Olvasó

Edzői nyilatkozatokat nem láttatok? Most különösen érdekelne.

Milivoj
Olvasó

Hazai edző nyilatkozata Andjelko Mandics : Tudtuk, hogy a Szolnok nagyon fizikális játékot játszik, és nem fogják feladni a meccset, még ha nagyobb a különbség, akkor sem. Az első félidőben nagyon jól játszottuk, a másodikban viszont sok eladott labdánk volt, ezekből kaptunk elkerülhető pontokat. Fontos pillanatokban jó döntéseket hoztunk, sikeresek voltunk a büntetők terén is, ugyanakkor sok támadó lepattanót engedélyeztünk a Szolnoknak, ami nem meglepő hiszen főként három magasemberrel játszottak, de tényleg egy jó mérkőzésen vagyunk túl, remélem, hogy így folytatjuk a továbbiakban is. Vendég edző nyilatkozata Gasper Potocnik : A vereség oka abban keresendő, hogy a Debrecen sokkal nagyobb… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönöm! Durham arról beszél,hogy több kell ahhoz,hogy megfordítsuk a találkozót. OK! Csak azt nem tudom,hogy miért kell állandóan megfordítani? Miért engedjük el az ellenfeleket az elején? Erre szeretnék választ!

SárgaPárna
Olvasó

Ezért van szükség ezekre a Potocskáni féle minialapozásokra bajnoksàg közben!!

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Most komolyan, minden vesztes meccset az U23-as szabályra akarunk fogni?! Sz.rok voltunk, be kell ismerni… A Honvéd ellen is buktuk az első félidőt 16 ponttal, pedig ott volt Pallai… Azokkal a véleményekkel értek egyet, akik az edző felelősségét nagyobbnak látják ebben. Valahogy a szezon végére mindig kipukkadunk, elfogyunk, kiismernek minket… Potocnik nem rossz edző, de nagyon vaskalapos.
Nekem tavaly pl. Solano fájt, hogy nem tudtuk beépíteni, benne sokkal több volt.

fanaticfantastic
Olvasó

Volt Pallai,de nem 100%-osan. Továbbá,nem lehetett nem észrevenni,hogy minden első félidő,kuka,az utóbbi időben. Csak eddig meg tudtuk fordítani a másodikban. Ma is majdnem.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

A minden elsö félidő az kettő szerintem. A soproni és most a debreceni meccs. Ill.Sopronban csak az első negyedet mondanám, a másodikat már nyertük.
Az tény, hogy Lukács nagyon hiányzik. Ő a magyarok között is alapember, nem csak a fiatalok között.

fanaticfantastic
Olvasó

Honvéd ,Sopron ,Debrecen. Emlékeim szerint,minimum.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Így igen. Én azt számoltam, mióta nincs Pallai.

Gézuka
Olvasó

ne egy 20-22 éves gyerektől várjuk már a csodát folyamatosan… Griffin (Kaposvárban kiegyensúlyozott teljesítménye volt), Barnes (1 közeli, 5(!) tripla kísérlet), Williamson összesen dobott 20 pontot. én inkább itt keresném a problémát és nem ott hogy Pallai volt e vagy sem (összesen 4 meccsen lépett pályára idén). Több távoli kísérlete volt a csapat mint közeli és középtávoli összesen. Nincsenek tempódobásaink lényegében. A szezont nézve több külső kísérletünk van mint közeli mindezt úgy hogy nem a legjobb dobótechnikájú Rudner 51%-os. Én inkább ebben keresném és itt keresném a probléma okát hogy miért szórjuk a labdákat kintről mint bolond pék a lisztet,… Olvass tovább »

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Egyetértek.

KPSVRKK
Olvasó

Pont nem volt kiegyensúlyozott.
Pár perc alatt megdobta a pontjait, aztán eltűnt húsz percre. Labdaeladások, rossz faultok, kritikus helyzetben rossz döntések, kiállítás.
Azt hittem Potocnik a posztján játszatva gatyába tudja rázni, mert nagyon jó adottságú játékos.
Valszeg pont a stabilitás hiánya miatt nem tud magasabb szinten játszani.

Gézuka
Olvasó

A dobott pontok alapján a statisztika szerint az volt. Az, hogy mikor és hogyan dobta meg, na látod, azt nem tudom. Valószínűsítem Kaposváriként te jobban láttad ezt.

Blizzard
Olvasó

Azért azt hozzátenném, hogy a Deac is 3 sérült nélkül játszott.
Scott, Garamvölgyi, Gáspár.

Baszketboll
Olvasó

Scott nem sérült, hanem büntiben volt.

Incicica
Olvasó

Belefért, de nem szabad mindig a tűzzel játszani.

fanaticfantastic
Olvasó

Megint kényszercsapattal nyomjuk ,jó ideje..Amúgy tényleg ,átok ez minden évben. Megy a csapatnak és jönnek a sérülések. Sérülés után a visszajövő,meg általában árnyéka önmagának. Remélem,idén másként lesz. Eddig ,sajnos deja vu,érzés…

JR.Benitez
Olvasó

Szinte minden évben ez van nálatok. És szinte csak nálatok. Ne haragudj, ez nem lehet véletlen. Edzés, regeneráció, táplálkozás, stb minden megfelelő? Persze simán lehet véletlen, hatalmas pech. De én a véletlenben nem hiszek. Nézd meg mi játékosaink sokkal több percet játszanak évek óta (válogatott, BL) és mégis töredéke a sérülés….

fanaticfantastic
Olvasó

Hát,,,igen. Nem tudom,hogy mi lehet… Még Voja idejében,első helyről csúsztunk vissza emiatt. Bajnokok is lettetek. Egyszerűen,talány. Ha balszerencse,akkor igencsak makacs és tartós..

JR.Benitez
Olvasó

Én nem értek hozzá, csak leirtam amit gondolok. Azért évek óta ez nem lehet véletlen. Azt tudom nálunk sokat fejlődött a klub táplálkozás regeneráció, fizikai felkészülés témakörben

WSreborn
Olvasó

Én 2 éve ezt ugatom de mindig csak mismásolás a válasz.
“az edző nem tehet róla”
“balszerencsénk van”
“szurkolj ne károgj”
“majd a playoffban”
Csak az a baj hogy ezekkel a nesze semmi fogd meg jól válaszokkal semmi nincs megoldva.
Lassan 2 hónapja volt Lukács mandulaműtétje, Pallai civilben sem volt ott a meccsen.
Regeneráció nulla, túlhajtott agyonedzett jàtékosok, amit a rossz dobószázalék is alátámaszt.
Egyszerűen nem értem, hogy ezek a dolgok csak nekem szúrnak szemet?

ferrroil
Olvasó

Nocsak…köszi.

Milivoj
Olvasó

Igazad van, illetve amiben nagyon gyenge Potocnik, az a pedagógiai érzék…, van ez a helyzet, amit az egyébként tehetséges, de érzékeny lelkű Erikkel kéne átvészelni, aki egy jó pedagógusnál szárnyalhatna…, erre mit látunk ma is.., nem mer a gyűrűre nézni, remegő kézzel kihagyja a ziccert, homályt dob…, és ez Potocnik szégyene
Pallainak meg a panaszmentes civil élethez is gerincműtétre van szüksége, arra hogy újra lássuk <10% esély van kb.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Pallait nagyon sajnálom, ha ez igaz 🙁 Amúgy is sérülékeny volt, nem biztos, hogy ér ennyit az élsport. Potocnikkal és Gilszkivel kapcsolatban egyetértek.

fanaticfantastic
Olvasó

Pontról-pontra: ” Az edző nem tehet róla”. – Emlékeim szerint a sérűlés átok nem Potocnikkal jött. Előtte is volt.
“balszerencsénk van” Szerintem ,részben.
“szurkolj,ne károgj” Persze,érthető,ha kritikus vagy,csak ne rombold ezzel a morált.
“majd a playoffban” Nos! Ez igaz. Ha itt nem megy ,akkor sérült,formán kívüli kerettel,nagy esély van a bukásra.

zlatan74b
Olvasó

Most már válaszolhatna valaki arra, hogy mi az oka, hogy rendre elengedjük 20 pontokkal az ellenfeleinket az első két negyedben. A csapat részéről nyilatkozók erre sosem térnek ki, csupán az kerül szóba, hogy milyen faszák vagyunk, hogy innen felálltunk, és hogy ez ilyen, vagy olyan szerkezeti változtatással sikerült. Hát, most ez sem jött össze. A másik… Elhiszem én, hogy a sérülések miatt játszik Gilszki. De biztos, hogy nem jobb nála a szertáros vagy a takarító? Iszonyat amit csinál, bármelyik gimnázium tesióráján láthatnánk olyan srácokat, akik a 100%-os ziccert (főként, ha közel s távol nincs senki) bedobják. Vele nemhogy kevesebben vagyunk,… Olvass tovább »

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Azt azért te sem gondolod, hogy valaki eljut idáig úgy, hogy alapból nem tud bedobni egy ziccert?! Tipikus mentális probléma szerintem, egy sportpszichológus lehet kicserélné a srácot…vagy egy pedagógiai érzékkel megáldott edző…

zlatan74b
Olvasó

Nem gondolom. Azt viszont a fociban sem jegyzik, ha egy játékos az edzésen szórja a gólokat, a meccseken pedig mindent kihagy. Kizárólag ez számít. Abban igazad lehet, hogy mentális erősítéssel többre képes. Nem tudom, én nem láttam edzéseken, csak meccsközegben. A hozzászólásomnak volt egy első része is, a Gilszki-kérdés csak a második. Arra sehol sem olvasok magyarázatot, csak fikciót.

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Igen, igazad van, a meccsen kell bedobni a helyzeteket. Én láttam sokat játszani NB1/B-ben. Nem egyszer nyert a Szolnok az ő utolsó másodperces triplájával. Ezért gondolom azt, hogy mentális probléma. Látszik rajta, hogy az egyszerű helyzetekben is remeg a keze.
Ezért is gondolom, hogy az edző felelőssége nagyobb ezekben a helyzetekben. Most nem csak Gilszkire gondolok. Tavaly is a szezon végére kipukkant a csapat és az edzőnek kellene ilyen helyzetekben új lendületet, új ritmust adni a játékosoknak.

Marillion
Olvasó

Potocnik túl edzi a keretet? De van tartàsa az Olajnak -20-ról is bàrki ellen a végére mindig apró dolgokon múlik a végeredmény! Az egyik csapat a bajnoki finàléban tuti hogy az Olaj lesz!

zterulez
Olvasó

A saját meccsünkről hazaérve, az utolsó negyedet még pont elkaptam a tvben. Örülök, hogy Dusán újra jól játszott és egészséges. Szerintem bent lesztek a nyolcban.

Cannibal
Olvasó

Látszik mennyire hiányzik Lukács. Konkrétan mióta nem játszik, minden meccs egy félidőnyi előny. Gilszkin védekezni nem nagyon kell, az a max 6 pont amit összehoz bőven belefér, hogy inkább a kulcsembereket szedjék le. A másik amit nem értek miért erőlteti Pongó meg Durham játékát egyszerre, minden meccsen szenvedés nézni, mikor együtt vannak fenn. Inkább Révész kaphatna több időt, mint hogy ebben a szerkezetben szenvedünk. Nincs mese ki kell bekkelni Lukács visszatéréséig.

fanaticfantastic
Olvasó

Persze,az is lényeges lesz,hogy milyen formában jön vissza? Fel tud-e pörögni?

Master1
Olvasó

Szezon kezdete óta érthetetlen számomra, hogy a szolnokiakra miért nem fújnak meccsenként 30-40 faultot. Ez nem agresszív, fault határon történő védekezés, hanem szabálytalan!
A szoros meccseket azért hozták, mert a folyamatos fél-faultos helyzetek során állandóan néma maradt a síp, de erre azért nem lehet alapozni hosszútávon.
A mai mérkőzésen a játékvezetők a 3. negyedben visszahozták a meccsbe az olajt, aztán egyszer csak elfogyott a lendület, megérdemelt Deac győzelem született.
Külön érdekes, hogy ismételten éppen a szolnoki csapat ellenfelétől hiányzott egy légiós.
Szerintem további 1-2 légióst és magyar játékost is igazolnia kellene az olajnak, mert karakter nélküli, középszerű csapat benyomását keltik.

fanaticfantastic
Olvasó

Kicsit utálsz bennünket. Semmi gond.

WSreborn
Olvasó

Ismét egy sportszerű hsz szombathelyről, egyébként volt már valaha jó csapat a magyar bajnokságban a Falcon kívül szerinted? Ja és a faultokat és a büntetőket szàmold már össze léci, tudom nem könnyű feladat neked…
Ja és az véletlenül se érdekeljen hogy 3 emberünk hiányzik a rotàcióból Griffin meg inkább hátrány. De ez bizonyára nem látszik onnan a magas lóról….

Gézuka
Olvasó

éreztem hogy ez lesz. az olajnak mindig egy formán kívüli csapattól sikerül zakózni. szinte tudtam hogy fogadni kellett volna. ez van ha Kálmán tippel 😀 mindig az ellenkezője jön be.

nazol
Olvasó

Na. Sok újdonság nem történt, sajnos. Pallai és Lukács nélkül ennyi az annyi. Mivel egy alapszakasz meccs volt és igazából nagy mozgolódás a tabellán nem történt, sírni nem fogok tőle. De valami nem stimmel. Valami nem kerek.
A tavalyiból kiindulva amúgy is tökmindegy hol végzünk az alapszakasz végére. 🙂
Mindenesetre jó lenne már teljes keretet látni végre.
Hajrá Olaj!

Olajheart2
Olvasó

Fájó játékot láttunk ma. Örökké olaj

Milivoj
Olvasó

Hosszan lehetne elemezni, de felesleges, a lényeg, hogy gödörben is vagyunk, az u23 poszt is óriási lyuk, ráadásul ellenünk az is szarba nyúl, akinek keze sincs…, Lukács kurvára gyanús, hogy nem(csak) a mandulaműtét miatt hiányzik

WSreborn
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak, a mi produkciónk konvergált az értékelhetetlenhez.
A dolgok jelenlegi állása szerint a bajnokság lefutott.
Hajrá Olaj!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Hullámvölgyek vannak,mindíg! Együtt kell átélnünk,türelemmel. Bízzunk,hogy mielőbb teljes lesz az alap csapat! Na meg jó formában térnek vissza a játékosok a hosszú kihagyások után! Ha akkor sem megy akkor se temessük de már érdemes lesz aggódni..

fanaticfantastic
Olvasó

Griffin 2X üt a tripladobó kezére. Úgy hiányzott mint lufiárusnak a nyílzápor…

donnarumma
Olvasó

Érdekes, úgy kezdődött a szezon hogy az Alba a Sopron és az Olaj az U23 és az első félidők nyertesei…de a sors az Olajnál átírta a forgatókönyvet…
A Deac nak megvan a tűzerő kintről a Govens Mócsán Drenovac sorral, a palánk alatt meg ott a “tömeg” Ha minden klappol tényleg bárkit elkaphatnak-akár már a Falcot is a hétvégén. Szerencsére azért minden elég ritkán klappol😁

fanaticfantastic
Olvasó

Szerintem benneteket nem tudnak elkapni.

Milivoj
Olvasó

Dehogy kapják el, sehol sincsenek, ezért is fájó ez a mai “produkció”

Xero
Olvasó

A védekezés lesz a kulcs. Amíg az Olaj hozott egy jó védekezést, addig kanyarban sem volt a Deac.. Azon fog megint múlni minden. Ha azt nem sikerül jól összerakni, akkor valóban bármi lehet..

Mendez
Olvasó

A második félidőben fogunk védekezni.
Az elsőben nem.
Ha ez elég lesz nyerünk.
Ha nem akkor úgy járunk, mint a Kaposvár ellen.
Govens-t és Drenovac-ot kell kivenni a játékból.
Kíváncsi leszek, kemény meccs lesz.

Marillion
Olvasó

A Falco-Deac meccs mindkét csapatnàl full kerettel az mutathat meg sok mindent…

Blizzard
Olvasó

Scott, Garamvölgyi, Gáspár. Mindhárom sérült a Deacnál.

O1G
Olvasó

Scott nem sérült. Már odament cserélni mikor Mandic valamire berágott és elzavarta a pad végére.

szolnokbasket
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak, mindenben jobbak voltak.
Gilszki alkalmatlan az első osztályra de lassan Pongó is.

ferrroil
Olvasó

Akkor az utóbbi meccsek alapján a többiek is alkalmatlanok? Biztos ,hogy a játékosokkal van baj? Tavaly is? Az Albánál is? Söt a mai napig a DEAC-nál is ?

szolnokbasket
Olvasó

Szerinted az edző hibája, hogy a félpályán egyedül lévő játékos kihagyja a ziccert?
Vagy Pongó pumpálja a labdát majd meccsenként 3-4 alkalommal eladja, vagy ha el is dobja a gyűrűt alig találja el?
Max. azt lehet az edző nyakába varrni, hogy pályára küldi őket.

ferrroil
Olvasó

Véleményem szerint ez a csapat jobb edzőt érdemelne.Sajnos januárra kiismerik a játékainkat.Mivel nincsenek spíllereink a csapatban csak egy-két mesterember , valamint középszerú játékos, ezért nem tudunk pontot szerezni,mert már megakasztják a csapatjátékunkat.Az edzőnk filozófiája szerint lett kialakîtva a keret . Nincs igazi vezére ,nyerő típusú játékosa(i) a csapatnak.Remélem rosszul látom,de így nem lehet bajnokságot nyerni…

milanka487
Olvasó

Ismét a kezdés… ismét szinte 0 u23 teljesítmény!
Nem az a baj be lehet menni a döntőbe a bajnokságban meg képesek vagyunk rá, arra hogy az elmúlt évek egyik leggyengébb Falcoját megverjük mert már őket is láttam nem egyszer játszani, nem verhetetlenek!
De így nem lehet!!!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Így lehetetlen! Sőt! Így kapunk még néhány nagy pofont! Ne legyen igazam!

Four Stars
Olvasó

“Elmúlt évek leggyengébb” Falcojának egy veresége van,magasan vezeti a tabellát, akkor ezzel a saját csapatodat is értékeled, meccsről csak annyit hogy inkább a Körmend mint a Deac legyen a 8. (Deac sokkal jobb CSAPAT)

JR.Benitez
Olvasó

Az Olajnak volt 6 extra jó perce, és 34 értékelhetetlenül szar. Ez alapján a -18 reális. Számomra meglepetés az eredmény, sérülések ellenére is vendéget vártam.

atibácsi
Olvasó

Csak olyan mélyre szabad merülni, ahonnan marad erőd felrúgni magad, és marad levegőd a felszínre jutáshoz! Ma túl mélyre merültünk, se erő, sem pedig levegő nem maradt. A mostanában játszott orosz rulettben elsült a pisztoly. Komoly figyelmeztetés ez! A Debrecen ma megérdemelte a győzelmet! Hajrá Olaj!

fanaticfantastic
Olvasó

Ez ,így teljesen igaz,sajnos!

Pbask
Olvasó

Na igen, ennyit ér ha Govenset normálisan használják. Várható volt az eredmény, az Olaj eddig is emberfelettit hozott plusz számitottam rá, hogy edzőcsere boostol a csapaton és Govens se lesz dupla nulla. Rosszkor voltak ma rossz helyen.

fanaticfantastic
Olvasó

Gyakorlatilag az első félidőket,próbáljuk megúszni. A másodikra már nem volt erő az öregektől. Mert nem lehet mindíg arra alapozni,hogy jönnek és megfordítják.

Xero
Olvasó

Gratula a Debrecennek! 3 pontos különbségnél egy lyukas garast nem adtam volna a győzelmükért.. Nagyon erősek voltak fejben. Lehet, hogy a szezon második felére olyan Deacot látunk, amilyet eddig is mindenki várt..? Ez most jól jött nekünk, Govens még mindig velünk van.. 😛 😀
A Szolnokkal nem értem, hogy hirtelen mi történt. Persze nagy szívás, hogy összejöttek a sérülések, de mindent azért ez nem magyaráz.. Mintha tavaly ugyanez lett volna ott a szezon “lefolyása”…

fanaticfantastic
Olvasó

Valahogy,végig azt éreztem,hogy nem fog menni…

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok ,Debrecenbe! Nekünk meg végig kell gondolni,hogy mit tegyünk? Egy félidőt nem lehet mindíg adni. Lehetetlen,állandóan ledolgozni. Ha ezen nem tudunk változtatni akkor nagy bajok lesznek. Apropó. Egy mandulaműtét után mennyi a gyógyulás? Meghatározó játékosok nincsenek.

Vadkakas
Olvasó

Bravó, egy ilyen 4. negyedre vártunk már rég. Hosszú még az út, de ez biztató.

Hajrá DEAC!

andrás
Olvasó

Sok örömünk már nem lehet a szezonban, de Olajat verni olyan, mint a Lakerst elkapni az NBA-ben.
Goljófalt Jenő sírhat az M3-on hazafelé 😅🤟

Mendez
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak, ekkora bírói ellenszélben is sima győzelem.
✌️

fanaticfantastic
Olvasó

Te írtál ide elsőként,szombathelyiként! Nyomoronc!

Mendez
Olvasó

Fáj?
Örülök neki!
😂😂

fanaticfantastic
Olvasó

Nem esik jól az tény! Jusson eszedbe amikor a Szeged kivert ,tavaly benneteket a kupából. Még én vígasztaltalak. Tehát. Sejtheted,hogy mi a véleményem rólad. Csaó,

Mendez
Olvasó

Lehet.
Köszönöm Neked.
De voltak társaid akik a 4 válogatott játékosunk távozása után az alsóházba jósoltak minket.
Tiszteletem nekik!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés