Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Sopron KC

Már Banyard nélkül a Sopron.

DEAC - Sopron KC

Bajnokság, 8. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Söjtöry Tamás Ferenc, Rácz Zsolt Róbert (Bogárdi János)

DEAC: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Drenovac.

Sopron: Nichols - Meszlányi - Griffin - Da Silva - Molnár.

A bajnokság nyolcadik fordulójában, a Debrecen a Sopront fogadja. A DEAC 4-3-as mérleggel várja a találkozót, a centerét elküldő Sopron 3-4-essel.

Andjelko Mandics, DEAC: Nagyon veszélyes ellenfél a Sopron, nem hiszem, hogy gondot okoznak nekik a szűkebb rotáció, hiszen Sitku, Molnár, Da Silva és Schöll is rendelkezésükre áll. Elsősorban a Nichols-Archibald-Griffin trió veszélyes kintről, de egy az egyben is jók izolációban. Figyelnünk kell a lepattanózásra és a gyorsindításaikra, agresszívan, keményen kell játszanunk és végre állandósítanunk a jó formát, mert ez idén eddig hiányzott belőlünk.

Bors Miklós, Sopron KC: A szombati rivális éppen azokon, a belső posztokon a legerősebb, ahol most mi – átmenetileg – kevesebben lettünk. A DEAC légiósainak többsége már korábban is játszott az NB I-ben, a belső, magas posztokon szinte kizárólag ilyen légiósai vannak. Megvan a tervünk arra, hogyan tudjuk kompenzálni a palánk alatti létszámhátrányt, de azért azt is tudni kell, hogy a külső posztokon is vannak remek játékosai a debreceni csapatnak, gondolok itt elsősorban Edwinre, vagy a kiváló formában lévő válogatott Mócsán Bálintra, az ő “féken tartásuk” is kulcskérdés. Mindent egybevetve a héten remek hozzáállással végzett edzésmunka alapján úgy vélem, igenis lehet keresnivalónk és esélyünk az idegenbeli bravúrra.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
PojacaBasketMan Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Tudjuk, én vittem ki Schwechatra!

BasketMan
Olvasó

Soproni zuhanyhiradó szerint ki érkezhet centerbe?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés