Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Sopron KC

Hazai pályán fejezheti be a párharcot a DEAC.

DEAC - Sopron KC

Helyosztó, 1. kör, 4. mérkőzés
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, péntek, 18:00

DEAC: Govens - Polyák - Kovács - Drenovac - Tóth.

SKC: Joseph - Csendes - White - Barnett - Schöll.

Szoros csatában, az 5-8. helyért zajló párharc második mérkőzését is megnyerte a Debrecen a Sopron ellen, mely így egy lépésre került a továbbjutástól. Pénteken Andjelko Mandics együttese ismét saját közönsége előtt léphet pályára, nagy a tét, s izgalmas összecsapás várható.

Andjelko Mandics, DEAC: “Az eddigiekhez hasonlóan készültünk erre a következő mérkőzésre is, szeretnénk hazai pályán lezárni ezt a Sopron elleni párharcot. Ennek érdekében természetesen mindent meg is fogunk tenni, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz az SKC is a győzelemre pályázik. Egy kiélezett meccsre számítok, ahol maximális koncentrációt és negyven perces küzdelmet várok el a csapattól. Ha mindezt sikerül megvalósítanunk, akkor jók a győzelmi esélyeink. A párharc előző meccsén leginkább a kinti dobásainkkal voltak problémáink, jó lenne, ha pénteken a százalékok is javulnának. Egyébként a keretben nem volt változás az előző találkozóhoz képest, továbbra is ugyanazok a hiányzóink.”

Kostas Flevarakis, Sopron KC: “Hatalmas tétje van ennek a következő találkozónak, hisz debreceni győzelem esetén ellenfelünk jut tovább, ha mi győzünk, akkor viszont kiegyenlíthetjük a párharcot. Hátráltatja pár nehézség együttesünket, úgyhogy egész biztosan nem lesz egyszerű dolgunk – főleg nem idegenben – nekünk viszont ezzel nem szabad túl sokat foglalkozni. Azzal dolgozunk, amink van, a csapat mentalitása nem változott és a lefújás pillanatáig fogunk küzdeni. A hiányzókból adódóan sok felelősség hárul a fiataljainkra, akik viszont eddig is remekül helytálltak és azt gondolom ez most sem lesz másként. Hiszek a csapatunkban és hiszem, hogy meg tudjuk nyerni ezt a pénteki meccset is.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés