Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Sopron KC

Debrecenben folytatná jó sorozatát a Sopron.

DEAC - Sopron KC

Bajnokság, 14. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, csütörtök, 18:00
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Jakab László Imre, Sörlei Attila (Balogh László György)

DEAC: Scott - Mócsán - Drenovac - Kovács - Taylor.

Sopron: Joseph - Jones - Valerio Bodon - Barnett - J. Durham.

A 14. fordulóban a bombaformában lévő, legutóbbi 7 meccséből 6-ot megnyerő Sopron KC ahhoz a DEAC-hoz látogat, mely problémákkal küzd és amelyet Sopronban magabiztosan vert meg. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy ez teljesen más mérkőzés lesz mint az őszi.

 

David Dedek, DEAC: A Sopron nagyon veszélyes ellenfél, elképesztő formában vannak, nem csak nyerik a meccseiket, de meggyőző játékkal teszik mindezt. Gyorsindításaikra oda kell figyelnünk, ez a csapat legnagyobb erőssége. Mély kerete van ellenfelünknek, öt amerikai légiósuk komoly minőséget képvisel. Anno súlyos vereséget szenvedtünk Sopronban, ez azonban egy teljesen más meccs lesz, felkészültünk, a célunk az, hogy nehéz dobásokra kényszerítsük őket és kontrolláljuk a lepattanókat. A keretünk sajnos még mindig nem 100%-os.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: A két gárda a bajnoki tabellán elfoglalt jelenlegi helyezéséből, sem pedig csapata a szezonnyitón a DEAC ellen aratott kiütéses 90-62-es győzelméből nem szabad kiindulni a holnapi meccs kapcsán. Tiszteljük az ellenfelünket, akik jó erőkből állnak, különösen a palánk alatt erősek és vannak jó dobóik, mint Drenovac vagy Mócsán. A szezon első felét nagyszerűen zártuk, ilyenkor persze nem jön annyira jól a szünet, de azon leszünk, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Ehhez az kell, hogy maximálisan koncentráltak legyünk és felvegyük a versenyt lepattanózásban, ha ez sikerül, mindig jó esélyünk van a győzelemre. Mindent megteszünk a győzelemért, amihez szerencsére minden játékosom rendelkezésemre áll.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés