Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Sopron KC

Mire mennek Sabáli Balázs nélkül a vendégek?

DEAC - Sopron KC

Bajnokság, 3. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, szombat, 17:00
V.: Tőzsér D., Frányó P., Goda L. (Gorka Sz.)

DEAC: Costa - Manigat - Borisov - Armwood - Tóth Á.

Sopron: Pitts - Thompson - Takács - Rivers - Carter.

Második mérkőzését is megnyerte Kovács Adrián irányításával a Debrecen, amely azt a Sopront fogadja péntek délután, amely legutóbb hazai pályán, nagy csatában maradt alul a Körmenddel szemben. A kék-fehérek dolgát nehezítheti, hogy Sabáli Balázs vezetőedző nem állhat a csapat rendelkezésére, ugyanis két technikai után kiállították a játékvezetők. A szabályok értelmében – a játékosokkal ellentétben – a vezetőedzőknek automatikusan ki kell hagyniuk egy mérkőzést. Sabáli helyett segítője, Bors Miklós fog meccselni.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Az eddigi legnehezebb meccsünk következik. Gyors, dinamikus kosárlabdát játszik a Sopron, nagyrészt a két amerikai hátvédjük határozza meg a játékukat, több mint 60 %-át Thompson és Pitts szerezte eddig a pontjaiknak. Limitálnunk kell a pick and roll játékukat és a tranzíciós játékukat, ha ez sikerül, akkor nyerhetünk ellenük is. Jelenleg mindenki rendben van, teljes kerettel állhatunk fel.

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Bízom benne, hogy sikerült felkészíteni a csapatot úgy, hogy ne tudjon meglepetést okozni nekünk az ellenfél, illetve, hogy sikerül végrehajtani azokat a dolgokat védekezésben, amikre készültünk. A DEAC jól kezdte a szezont, hazai pályán biztosan folytatni szeretné a sikersorozatát, mi pedig reméljük, még ha nélkülem is, de olyan meccset tudunk vívni velük, amiből esélyt tudunk magunknak kialakítani a győzelemre. Pitts csak csütörtök este edzett először, mert ráesett a térdére, eddig úgy néz ki, hogy játékra alkalmas lesz holnap.

[totalpoll id=”30724″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
dball Recent comment authors
dball
Olvasó

Hajrá DEAC! Győzni kell!
Pittsnek pedig jobbulást!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés