Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Pécsi VSK-VEOLIA

A hazaiaknál bemutatkozhat Sztrahinja Milosevics.

  •   

DEAC - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 19. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Tőzsér D., Frányó P., dr. Mészáros B. (Dr. Valovics I.)

DEAC: Moody - Polyák - Manigat - Drenovac - Tóth Á.

Pécs: Pongó - Diggs - Smith - Budimir - Aiken.

Egy találkozó maradt hátra a 19. fordulóból, ahol a Debrecen látja vendégül a Pécs gárdáját. A két együttes azonos mérleggel rendelkezik, így kiemelt fontosságú találkozó lesz.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Még egy nehéz mérkőzés vár ránk két igen kemény összecsapás után. Mint nekünk, a Pécsnek is ez egy nagyon fontos találkozó, hiszen aki megszerzi ezt a győzelmet, az tapadhat az élmezőnyre. Sokat készültünk belőlük, kielemeztük az erősségeiket és a gyengeségeiket. Teljes erőbedobással szeretnénk hazai pályán a közönségünk előtt behúzni ezt a meccset. Milosevics beépítése jól halad, de természetesen még nincs 100%-os állapotban. Úgy gondolom, hogy egy egyéves kihagyás után ez teljesen normális. Ennek ellenére úgy látjuk, hogy a vártnál jobb formában dolgozott, illetve érkezett hozzánk. Holnap már a csapat rendelkezésre áll és játszani fog, mindenki nagyon várja, hogy lássa őt debreceni mezben. Nincs sérültünk, teljes kerettel fogunk kiállni.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Nehéz meccsre számítok, a Debrecen az egyik legjobb csapat a bajnokságban. Nagyon jó keretük van, remek külföldi és magyar kosarasokkal. Ők az egyik legnehezebb ellenfél, főleg, hogy hazai pályán játszanak. Nekünk volt egy változás a keretünkben, de nagy örömünkre Aiken és Horti visszatért. Szeretnénk egy újabb jó meccset játszani, és használni a saját fegyvereinket arra, hogy megállítsuk őket a tranzíciós játékukban és a remek egy-egy elleni támadásaikban. Moody-tól kezdve Tóthig mindenkire oda kell figyelnünk. Ha ezekben a szegmensekben le tudjuk lassítani őket, akkor jó eredményt érhetünk el. Mindenki készen áll.

  •   
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Gecse J. MárióRolexMimégmindigkitartunkMexx92csakegydebreceni Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Diggs játszhat ma a kiállítása ellenére?

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Jó kis meccs lesz.Budimir jó napot fog kifogni ugy érzem.

Mexx92
Olvasó

Nehéz meccs lesz de remélem mi győzünk a végén. Hajrá PVSK!

csakegydebreceni
Olvasó

Egy jó meccsre van kilátásunk, bízok benne hogy Milosevics jól fog bemutatkozni.
Hajrá DEAC!

Laposvár
Olvasó

A két százéves fekete-fehér klub csatája… Van némi párhuzam 🙂

Rasid
Olvasó

Hajrá Milo!

dball
Olvasó

Kedves pécsieket! Hazánk legnagyobb sportcsatornája szerint sem a ti csapatotok, sem pedig a miénk nem FOG olyan meccset vívni, ahol egyetlen játékos is kiérdemelné, hogy a forduló csapatában helyet kapjon. Szerencsére az emnégy kiváló jóstehetséggel van megáldva és már a meccsünk előtt kihirdette az álomválogatottat.
Függetlenül ettől kiélezett meccsben bízom, néhány pontos hazai sikerrel. Sztrahinja jól akar bemutatkozni.
Hajrá DEAC!

moldi56
Olvasó

Mi is csak szurkolni tudunk Milónak.Ha igazán formába lendül,sok örömet szerez a debreceni szurkolóknak.HAJRÁ OLAJ!

moldi56
Olvasó

Azért még mindig hitetlenkedünk mi szolnokiak.Egyszerüen nem értjük,hogy miért nem jött hozzánk vissza.Itt istenként tisztelte mindenki,nem volt itt olyan légiós akit ennyire nagy szeretet övezett volna.Bámulatos,hogy mennyi balfaszságot tudnak okozni a saját vezetőink.Tóth Ádit is ők cseszték el.Visszatérve Milóra,biztosan lesz olyan Olaj szurkoló,aki miatta képes lesz elmenni Debrecenbe is,csak hogy őt lássa.

Vadkakas
Olvasó

Bízunk benne, hogy másodvirágzását DEAC mezben fogja végig pattogtatni. Örülök, hogy itt van.
A teljes csapatnak viszont illene zsinórban hozni a győzelmeket, mert jó a keret, van új (másod?)edző, nincsenek pü-i gondok… szóval várom a főnix feltámadását és top3-ba kerülését a bajnokság végére.

Hajrá DEAC!

Rolex
Olvasó

Lassan vége a szezonnak moldi,de te még mindig a vezetőséget ekézed meg Tóth Ádámot siratod.
Ritka nagy birka vagy te,de semmiképp nem OLAJ szurkoló…
🙃

moldi56
Olvasó

Figyelj már ide te ökör! 1990 óta van bérletem Olaj meccsekre,te lehet hogy hátulgombolós voltál még akkor.Jó lenne ha leakadnál rólam,kipécéztél engemet.Más ís írkál hasonlókat azokat mégsem fikázod.Ha szolnoki vagy,beszéljük meg személyesen.

Koops
Olvasó

Hajrá Pvsk!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés