Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – OSE Lions

Krasovec szerint jelen pillanatban Magyarország egyik legjobb együtteséhez utaznak.

DEAC - OSE Lions

Bajnokság, 15. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, péntek, 18:30
V.: Cziffra Cs., Frányó P., Nyilas I. (Bogárdi J.)

DEAC: Moody - Manigat - Borisov - Drenovac - Tóth Á.

OSE: Abell - Washington - Mohácsi - Bozsovics - Hayes.

A Debrecen nyert a Kaposvár ellen, míg az Oroszlány egy ponttal kikapott a Körmendtől. A DEAC-nál bemutatkozhat az újonnan szerzett légiós, Djordje Drenovac.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: A legfontosabb feladatunk a héten az volt, hogy Somogyi Ádámot vissza, Djordje Drenovacot pedig beépítsük a csapatba. Mindkettejükre számíthatok a következő hazai mérkőzésen. Nehéz meccsre számítok, de úgy gondolom, hogy sikeresen fel tudtunk készülni. Nagyon sokat foglalkoztunk a saját dolgainkkal az előbb említett okok miatt, de úgy érzem, hogy a srácok érzik a következő találkozójának a súlyát, nagyon szeretnének nyerni és nagyon várják, hogy újra hazai közönség előtt játszhassunk. Godwin Omenaka játéka még kérdéses, ő az utolsó bajnokin megsérült, rajta kívül 100%-ban számíthatok mindenkire.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Úgy készültünk, mint a többi találkozóra. A meccs esélyese a Debrecen. Nagyon erős csapatuk van, ráadásul hazai pályán játszanak. Pontosan ezért nem fogunk nyomás alatt pályára lépni, megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani és majd kiderül, hogy ez mire lesz elég a végén. Nagyon sok magas támadópotenciállal rendelkező játékosuk van, mindenki képes a pontszerzésre. Nehéz ellenük kosárlabdázni, védekezésben negyven percen keresztül kell majd koncentrálnunk. Főleg Moody és Tóth Ádám játéka a meghatározó náluk, akik körül vannak véve remek dobókkal, jelen pillanatban Magyarország egyik legjobb együtteséről beszélünk. Mindenki egészséges, játékra kész.

[totalpoll id=”41392″]

Fotó: oselions.hu

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
elfogult vagyokDennisTTRedbidOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Lenéztek minket, Mi (hála az égnek) bizonyítottunk! Ez az eredmény a kommentátornak fájt talán a leg jobban!

TT
Vendég
TT

Ezzel a kerettel és egy hozzá illő, tapasztalt edzővel otthon mindenkit verni kell(ene). A többi nekem csak magyarázkodás. Sokkal több van ebben, mint amit mutat a csapat.

dball
Olvasó

Izgi este lesz. Szerintem behúzzuk 5-8 ponttal. Már várom, hogy visszahallgassam Kenézy elvtárs brilliáns közvetítését.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nyihaha !

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Dross úr ez nem az Nba ugyhogy legközelebb ,ha lehet a hazai csapat legyen elől…

Vadkakas
Olvasó

Az oroszlánok A csoportos szereplése az egyik legszebb színfoltja a bajnokságnak, szurkolok nekik hogy sokáig maradjanak.
De ma DEAC sikernek kell jönnie!

Hajrá DEAC!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nagy ruha-muhára számíthatunk. 🙁 🙁 🙁

Domi
Olvasó

Arra csak Te számítassz.Mi bízunk a tisztes helytállásban.

dball
Olvasó

Egyetértek a Bányász kollégával. Mi vagyunk az esélyesek, de nem lesz könnyű az oroszlánok ellen. Szoros meccs lesz.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Helyesen: “számítasz”…

Domi
Olvasó

Igen,köszönöm.

Dennis
Olvasó

Zoltán köszönjük a biztatást!

Roundmend
Olvasó

Szimpatikus az OSE edzőjétől hogy mindenkit a kellő, sőt néha túlzó alázattal, és szerénységgel is tisztelnek, de lassan ideje lenne már egy kicsit túllépni azon és csak egy kicsit nagyobb vagánysággal kezelni, hogy ez a csapat nem az elmúlt évek során megszokott B-ből felkerült alkalmi pofozógép akik jutalomjátékként a bentmaradásért küzdenek, hanem igenis egy, már az első szezonjában potenciális középmezőnyre és playoffra törő együttes, akikben bőven van fantázia és lehetőség, hogy meghatározó csapata legyen az NB1-nek!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

nekem is ez jutott eszembe, ráadásul nem tartom a Deacot kiemelkedő csapatnak, sztem közel azonos erőt képvisel mindkét csapat, akik vannak annyira jók, hogy megnehezítsék az élmezőny dolgát!

red-black01
Olvasó

A Debrecen potenciál alapján magasan az OSE felett van, sőt az új játékossal top 2-5 lehet az a potenciál. Nem Kovács Adriánt akarom bántani, csak általánosságban mondom hogy ha ennek a Debrecennek a játékosait egy edző hajlandó lenne rávenni egy pontosabb, keményebb védekezésre, akkor az felsőház. Másként mondva, ha lenne egy olyan edző, aki a csapatvédekezést ki tudná alakítani, akkor ezzel a támadópotenciállal k-va nagy meglepetéseket tudnának okozni. A most már kifejezetten erős kezdőötösük mellett, van még 3 nem sztár játékosuk (Harrison, Polyák, Bognár), de jó használat mellett mindegyikben ott a lehetőség. Van 4 játékosuk, aki 40% körül dobja a… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Ezt én is pontosan így gondolom! Ha ez a DEAC meg tud valósítani, elsősorban egy korszerűbb, jobb, másod-harmadsorban fegyelmezettebb és keményebb védekezést, akkor jó pár meglepetéssel a 2-5 hely valamelyikére simán odaérhet! Ha már gondolkodás 🙂 Igaz még csak most kezdődik!! – Falco nagyon stabil kiegyensúlyozott, elől-hátul, ha esetleg még változtatnak is, szinte biztos a rajt-cél, győzelem! Ha nem akkor azért lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű az a címvédés! – Szerintem mi, mármint az MTE, brutál szervezett és kemény védekezés, de jelenleg a távoli dobásunk hatékonysága a béka segge alatt. Ha lesz minőségi erősítés akkor … De sajna még… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Roundmend, magam is, mások is leírtuk korábban többször, az első évünk a tanulásé. Igyekszünk pályán, lelátón egyaránt. Ehhez hozzátartozik, hogy kellő tisztelettel és pozitív értelemben vett alázattal futottunk neki a szezonnak. Szerintem rendben van ez a nyilatkozat. Nem mi vagyunk az esélyesek, de abban biztos lehetsz, hogy mindent megteszünk ma este is a győzelemért.
Hajrá, Bányász!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igen, igen, csak azok a korábbi elhibázott, rossz személyügyi döntések… 🙁 🙁

ldd
Olvasó

Látnivaló, hogy az Oroszlánok még tanulják az”A” ligát, de nagyon jó úton járnak.
Otthon mindenkire veszélyesek, idegenben is vannak szép győzelmeik…
DEAC-ban is játszhatnak egy szoros meccset…

Expert
Olvasó

Hazai.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés