Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – OSE Lions

Az OSE-t váratlanul érte ez mérkőzés.

DEAC - OSE Lions

Bajnokság, 6. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, vasárnap, 17:00
V.: Kapitány G., Benczur T., Fodor A.

DEAC: Moody - Guyton - Neuwirth - Hines - Tóth.

OSE: Anderson - Abell - Bíró - Bailey - Anda.

A férfi bajnokságban előbb láthatunk mérkőzést mint vártuk,  vasárnap a DEAC – OSE Lions mérkőzéssel indul be a bajnokság. A hazai csapatot Andjelko Mandics irányítja, mert Kovács Adrián a koronavírus fertőzése miatt még nem térhet vissza.

Andjelko Mandics, a DEAC edzője : Az OSE egy veszélyes csapat, amelynek kerete a tavalyihoz képest sokat változott, de az egyik kulcsjátékosuk Abell most is velük van, az ő védése kulcsfontosságú. A festéken belül a másik légiósuk, Hayes dominál, rá is nagyon figyelni kell.  A többi légiósuk is tele van bizonyítási vággyal, így hajtanak minden percben. Ahhoz, hogy győzzünk, többek között az kell, hogy a védőlepattanókat jól szedjük, míg a támadásban fontos, hogy minél kevesebb labdát adjunk el, hiszen ellenfelünk rengeteg pontot dob kontrából. A sikerhez határozottan, keményen kell játszanunk.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője : Váratlanul ért minket, hogy játszanunk kell, nem szerepelt a terveink között,  Eredetileg két mérkőzésünk lett volna ezen a héten, de az MKOSZ az utolsó pillanatban “berakott” két mérkőzést.  Csak most kezdtünk el felkészülni a DEAC-ból, így sok mindent nem tudok mondani róluk; csak annyit, hogy egy kemény csapattal fogunk találkozni.

 

 

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés