Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – NHSZ-Szolnoki Olajbányász

A Kupa előtt a bajnokságban is összecsapnak a felek.

DEAC - NHSZ-Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 16. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Söjtöry Tamás Ferenc, Sörlei Attila (dr. Gincsai János Péter)

DEAC: Edwin - Mócsán - Neuwirth - Garamvölgyi - Buljevics.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász: Pongó - Eads III - Pallai - Thomas - Wiggins.

A bajnokság 16. fordulójában a Szolnok a DEAC csapatához utazik. Nem lesz könnyű dolga a szolnokiaknak, ha nyerni szeretnének, mert a DEAC az utolsó két mérkőzését megnyerte, míg a vendégek két vereségből érkeznek. Izgalmas találkozó lesz, hiszen egymást követi a két gárda a tabellán, ugyanúgy 8 győzelemmel és 7 vereséggel rendelkezik mind a két klub.

Andjelko Mandic, DEAC: „Nagyon nehéz meccs vár ránk, mert a Szolnok a bajnokság egyik legjobb csapata, akik kiváló kerettel rendelkeznek. Fizikális, kemény mérkőzés lesz. A hozzáállás, a koncentráció és küzdelem legmagasabb szintjén kell lennünk fejben ahhoz, hogy taktikázni tudjunk. Okosan kell játszanunk, minél jobb helyzeteket kell kialakítanunk. Fontos lesz, hogy uralni tudjuk a lepattanózást.”

Szarvas Gábor, NHSZ-Szolnoki Olajbányász: „A Magyar Kupa sorsolása érdekessé tette a hetünket, hiszen kedden szembesültünk azzal, hogy a hétvégi ellenfelünkkel a negyeddöntőben is meg kell küzdenünk. Ez még pikánsabbá teszi a mostani derbit. A tabellán rég nem látott közelségben vannak a csapatok a harmadik helytől egészen a 11-ig pozícióig, egy-két győzelem választja el a klubokat egymástól. Óriási a nyomás a nyereségi kényszer miatt a hazai csapatokon. Kíváncsi leszek, hogy a Debrecen ezt hogyan tudja kezelni. Eléggé rapszodikus teljesítményt nyújt a DEAC a szezonban, hiszen a bajnokság elejét nem kezdték jól, majd elkezdték gyűjteni a sikereket, majd megint vereség következett és most újra győzelmi sorozatban vannak, elég sok arcú a csapatuk. Azzal, hogy Tadic-ot beletették a rendszerbe, így több opciós rotációs lehetősége lett az edzőnek. Nyilván ismerjük Williamson-t és Buljevic-et, fő feladatunk az lesz, hogy őket megállítsuk, de nem mehetünk el szó nélkül a Mócsán-Edwin-Drenovac tengely mellett. Tiszteljük az ellenfelünket és alaposan felkészülünk belőlük. Bízom benne, hogy Debrecenben térünk rá majd a győztes útra!”

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DávidÜvegtigrisWSrebornMogyi19Rouge Recent comment authors
Üvegtigris
Olvasó

Szerintem rátérünk a helyes útra.Thomast érzem a csapatban kedvetlennek mióta nem center poszton van.De szerintem vissza fog rászkódni.Az ő pontjai hiányoznak egy szoros meccs eldöntésében.Az elején bőven tíz pont fölött átlagolt.

WSreborn
Olvasó

Volt régen egy kedvelt mondásom: “Kevés vagy mint börtönben a vészkijárat”
Az ilyen nyilatkozatoknál óhatatlanul eszembe jut….

Rouge
Olvasó

“… Óriási a nyomás a nyereségi kényszer miatt a hazai csapatokon. Kíváncsi leszek, hogy a Debrecen ezt hogyan tudja kezelni…”

Szasza, b@zmeg úgy nyilatkozol mint egy outsider…mintha kívülről néznéd ezt az egészet…sajnos a játék is olyan.

Na mindegy, talán most elindulunk felfelé … MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Mogyi19
Olvasó

Valamiért úgy érzem, nem fog jól öregedni ez a kijelentése. De ne legyen igazam

nazol
Olvasó

Ez most akkora 1es, mint ide Nagykáta! Ha itt mi nyerünk, megeszem a kalapom. Plusz leöblítem ablakmosóval. Télivel.

Dávid
Olvasó

Finom volt?

Milivoj
Olvasó

Láttuk már, hogy milyen az, amikor tiszteljük az ellenfelünket és alaposan fel is készülünk belőlük…, ugyanezt mondtad Gábor az Atom és a Sopron elleni beharangozóban is…, szerintem mellőzni kéne a közhelyeket és nyerni

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés