Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Naturtex-SZTE-Szedeák

Lezárhatja a párharcot a Szeged.

DEAC - Naturtex-SZTE-Szedeák

Rájátszás, bronzmérkőzés, 2. mérkőzés
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szerda, 18:15
V.: Győrffy P. A., Goda L., Boros T. (Gorka Sz. Zs.)

DEAC: Moody - Somogyi - Drenovac - Hines - Tóth.

Szeged: Govens - Brown - Dzseletovics - Bognár - Dickey.

A második mérkőzés következik a harmadik helyért folyó párharcban, mely akár el is döntheti a párharc kimenetelét. Az első mérkőzésen a szegediek magabiztos győzelmet arattak nagyszerű játékuknak köszönhetően. A vendégeknél a találkozó után edzőválás is történt.

Andjelko Mandics, a DEAC vezetőedzője: Már az első mérkőzésen is jól látszott, hogy a Szeged nagyon magabiztos, míg mi nem tudtuk véghez vinni a tervezett dolgainkat. Bízom benne, hogy holnap sokkal jobb formánkat tudjuk nyújtani, mutatni. Mint ismert, edzőváltás történt nálunk, de jelentős változtatások ennyi idő alatt nem lehetségesek, de szerintem a csapattal nem is volt probléma, hanem inkább a hozzáállásunkkal. Koncentráltabban és agresszívabban kell játszanunk a második mérkőzésen és azt gondolom, hogy ha ezeknek eleget tudunk tenni és jól tudunk védekezni, akkor ki tudunk egyenlíteni. A legfontosabb hogy mentálisan jól álljunk a mérkőzéshez.

 Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák: Jelenleg 1-0 az állás a javunkra és így esélyünk nyílik arra, hogy holnap lezárhassuk a párharcot, és ennek reményében utazunk Debrecenbe. Mi is értesültünk arról, hogy edzőváltás történt. Sajnálom, hogy Kovács Adrián már nem a DEAC vezetőedzője. Egy ilyen változás után, ahogyan szokott lenni, ha nem is nagy, de minimális változás történik a csapatban és erre nehéz készülni. Kemény mérkőzés lesz, de ha jól tudunk védekezni és úgy játszani, mint az első mérkőzésen, akkor győztesként hagyhatjuk el a pályát.

 

[totalpoll id=”86431″]

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés