Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – MVM-OSE Lions

Egy mérkőzést rendeznek a válogatott szünetben.

DEAC - MVM-OSE Lions

Bajnokság 7. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Goda László, Györfy Rúben (Dernei Gábor)

Debrecen: Scott - Gumbs - Drenovac - Gáspár - Tóth.

Oroszlány: Ruják - Dimitrijevics - Barnjak - Carev - Krestinin.

A válogatott szünetben rendezik a magyar bajnokság 7. fordulójából elmaradt találkozót. A DEAC 2 győzelemmel és 4 vereséggel a tabella 11. helyén áll, míg az OSE 3 győzelemmel és ugyanennyi vereséggel a nyolcadik helyet foglalja el.

David Dedek, DEAC: “Az elmúlt egy hetet arra szántuk, hogy kellőképpen felkészüljünk az Oroszlány elleni meccsre. Az OSE rendkívül gyors kosárlabdát játszik, rengeteget dobnak távolról és támadó-lepattanózásban is nagyon jól állnak. Ezek lesznek azok az elemek, amikre különös figyelmet kell fordítanunk. Az idei szezont tekintve az Oroszlány játszott kiváló, és nem annyira jó mérkőzéseket is. Csakúgy, mint mi. Biztosak vagyunk benne, hogy a szombati találkozó egy agresszív, harcias mérkőzés lesz. Az elmúlt napokban voltak kisebb problémáink sérülésekkel, de remélhetőleg mindenki bevethető lesz.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Egy újabb nehéz mérkőzés következik. Negyven percig kell koncentráltan és minél kevesebb hibával kosárlabdáznunk, ha nyerni akarunk a Debrecen ellen. Ellenfelünk jelenleg a 11. helyen tartózkodik, de tisztán látszik, hogy ennél többre képesek. Ezt már a szünet előtt is bizonyították a Paks elleni győzelmükkel. Szeretném, ha energikus lenne a csapat és meglepetést tudnánk okozni Debrecenben. Játékosaink kiváló formában vannak és készen állnak a megmérettetésre. Egy sérültünk van csupán, ötös centerünk Pápai Máté továbbra is sérüléssel küzd.”

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés