Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – MVM-OSE Lions

Izgalmas csata várható.

DEAC - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 1. fordulóokság
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, péntek, 18:00en
V.: Benczur Tamás, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert (Balogh László György)

DEAC: Edwin - Mócsán - Neuwirth - Williamson - Buljevic.

MVM-OSE Lions: Riddley - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Megkezdi a 2022/2023-as évadot a DEAC és az MVM-OSE Lions csapata is.

Andjelko Mandic, DEAC: “Pénteken kezdődik a bajnokság, az első meccset pedig az Oroszlány ellen játszuk. Az első fordulók mindig kérdésesek szoktak lenni, hiszen sok a bizonytalanság, nincs túl sok információ az ellenfelekről. Egy biztos, az OSE nem a könnyebb ellenfelek sorába tartozik, nem lesz egyszerű dolgunk, sőt, egy kifejezetten nehéz mérkőzésre számítok. Ezzel együtt viszont szeretnénk legfőképpen saját magunkra, a saját játékunkra koncentrálni és azokat megvalósítani, amiket a felkészülés során elterveztünk. Egyes taktikai elemek az edzések során már nagyon szépen működnek, ezeket most szeretnénk élesben is bevetni, kamatoztatni. Remélhetőleg jól sikerül majd a bajnoki rajt.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Azt gondolom hogy elég jól sikerült a felkészülés, mindent átvettünk, amit szerettünk volna. Sorban megérkeztek a játékosok is, volt ideje összeszokni a csapatnak, s úgy érzem, hogy készen állunk az első megmérettetésünkre. Debrecenbe utazunk, ellenfelünket pedig senkinek sem kell bemutatni, biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Ennek ellenére viszont bizakodó vagyok, s bízom benne, hogy már az első fordulóban meg tudjuk mutatni, hogy milyen fából faragtak minket.”

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Hamva-Kovács KálmánlalusRedbleck88 Recent comment authors
Redbleck88
Olvasó

Jó lenne mindjárt az első fordulóban meglepetést okozni! Tudom hogy nem mi vagyunk az esélyesek de én nagyon reménykedek!
Mindent bele Hajrá OSE Hajrá Bányász! ♥️??

lalus
Olvasó

Első fordulóban 50-50 %. Csak idegenben játszunk. Ne legyünk kishitüek. Szerintem nem vagyunk esélytelenek. Jobb lesz az OSE mint tavaly. “Remélem”

Hamva-Kovács Kálmán
Olvasó

…én nem csak remélem de bízom is a CSAPAT-ban. Mai csapatunk szerintem is jobb a tavalyinál. Mindenesetre szurkolni fogunk; kik a helyszínen, kik a képernyő előtt, és lesznek kik lélekben. (én, ma a képernyősök közé tartozom). Hajrá OSE !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés