Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – KTE-Duna Aszfalt

Forray Gábor szerint Debrecenben látszik a szisztematikus munka, a profi stábnak köszönhetően jönnek az eredmények.

DEAC - KTE-Duna Aszfalt

Bajnokság, 15. forduló, vasárnap, 17.00
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
V.: Győrffy P. A., Farkas G., dr. Mészáros B. (Valovics I.)

DEAC: Dugat – Manigat – Boriszov – Ivosev – Bognár.

KTE: Wittmann – Green – Djeraszimovics – Dramicsanin – Karahodzsics.

Vasárnapra marad a 15. forduló záró meccse, ahol a nyolcadik a kilencedikkel néz farkasszemet. Mindkét gárda hét győzelemmel és hét vereséggel áll. Legutóbb a második fordulóban találkoztak egymással a felek, és bár a félidőben még a DEAC vezetett Messzi István Sportcsarnokban, végül 14 pontos győzelmet arattak a hírös városiak.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Mindenképpen szeretnénk javítani hazai pályán. Körmenden nem sikerült jól a mérkőzés, különösen a második félidőnk. Kevesebb időnk volt most arra, hogy felkészüljünk, csütörtöktől koncentrálunk a Kecskemétre. Mindenki jól ismeri a KTE-t, évek óta igyekeznek egyben tartani a keretüket és minél kevesebbet változtatni. Emiatt a játékrendszerük is hasonló, így nagy meglepetésekre nem számítunk. Igyekeztünk belőlük felkészülni maximálisan, a játékaikból, a kulcsjátékosaikból a rövid idő ellenére. Meglátjuk, hogy mennyire leszünk eredményesek. Daniel Amigo a Körmend ellen összeszedett egy sérülést, így valószínűleg az ő játékára nem számíthatok.

Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője: Egy nagyon jó Debrecenhez látogatunk holnap. Minden elismerésem Becsky Istvánnak és a stábjának, hiszen hosszú évek alatt szisztematikusan, mindig egy picit előrelépve olyan csapatot épített a DEAC, amellyel már komolyan kell számolni. Debrecenben már többször voltak próbálkozások, ami balul sült el, de most látszik, hogy tényleg nagyon profi vezetés van. Hosszú távban gondolkodnak, nem kapkodnak és ez most már ebben a szezonban látszik is, egy bombaerős keretet raktak össze. Hazai pályán már több skalpot is begyűjtöttek, emiatt rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. A hajdúságiaknál rendszerint telt ház van, szeretik az ottaniak a kosárlabdát, nagyon jó vendéglátók, de mi szeretnénk egy kicsit udvariatlan vendégek lenni és elhozni a két pontot. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a DEAC az esélyesebb. Ha a céljaikat el szeretnék érni, akkor nekik hazai pályán muszáj nyerniük. A két csapat ráadásul közvetlen riválisnak is számít, emiatt duplán számítana egy győzelem. Nálunk mindenki egészséges, nagy harci kedvvel utazunk.

[totalpoll id=”2403″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Illene a hazait behúzni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés