Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – KTE-Duna Aszfalt

Forray Gábor folytatná a jó sorozatot a csapatával, míg Kovács Adriánék eddigi legnehezebb hetüket tudhatják maguk mögött.

DEAC - KTE-Duna Aszfalt

Bajnokság, 8. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Balog Gy. (Dernei G.)

DEAC: Moody - Polyák - Borisov - Armwood - Tóth Á.

KTE: Wittmann - Thomas - Djeraszimovics - Djuraszovics - Karahodzsics.

Remek formában látogat Debrecenbe a Kecskemét, amely a legutóbbi négy találkozóját megnyerte, míg a hajdúságiak hosszabbításban gyűrték le a Szegedet az előző fordulóban.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: A szezon eddigi legnehezebb hetén vagyunk túl a csapatommal. Több játékosunk is sérüléssel, betegséggel bajlódik, valamint Somogyi Ádámnak a tegnapi edzésen egy szerencsétlen akció során kibicsaklott a bokája. Természetesen ezek a dolgok rányomták a bélyegüket a mindennapjaink hangulatára. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy sikeresen felkészültünk az ellenfelünkből. Bízom a csapatomban és tudom, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani a Kecskemét ellen. Szükségünk lesz a szurkolótáborunk buzdítására és remélem, hogy a találkozó után újra együtt ünnepelhetünk.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Jó formában vagyunk és büszke is vagyok a játékosaimra, de azt tudni kell, hogy a Debrecen más kategória, mint a Kecskemét. A DEAC az elmúlt három évben, amióta feljutott az első osztályba egy nagyon szisztematikus és tudatos klubépítést folytat, amiért jár a gratuláció a menedzsmentnek és klubvezetőknek. Nagyon örülök annak, hogy próbálják az értékeiket megtartani, gondolok itt a csapat magjára, Borisovra, Manigatra, Bognárra, Polyákra, akik már több éve együtt játszanak. Ugyan edzőcsere történt, de Berényi Sándor is ottmaradt a szakmai stábban, Kovács Adrián pedig eddig másodedzőként tevékenykedett az együttesnél és onnan lépett elő. Nyilván vannak változások, de az alapstruktúra ugyanaz. Anyagilag is nagyon stabilak, komoly játékosokat sikerült igazolniuk, bivalyerős keretük van. Gyakorlatilag egy komplett tízes rotációval tudnak játszani. Hazai pályán ők az esélyesek és bár kaptak már ki otthon, még egyet biztos, hogy nem akarnak megengedni maguknak, szóval mindent el fognak követni azért, hogy nyerjenek. Mi viszont jó formában vagyunk és nyomás nélkül utazunk Debrecenbe és szeretnénk tovább folytatni a jó sorozatunkat, szeretnénk ismét meglepetést okozni és képesnek is tartom rá a csapatomat. Ahogy eddig is, most is nagyon keményen és precízen készültünk a soron következő ellenfelünkből. Próbáltuk kielemezni azokat a pontjaikat, ahol sebezhetőek, mind támadásban, mind védekezésben. A mérkőzésen próbáljuk megvalósítani azokat, amiket a héten gyakoroltunk és ha ez sikerül, akkor lehet keresnivalónk. Sérültünk nem lesz, mindenki rendelkezésemre fog állni, szeretnénk győztesen elhagyni a pályát.

[totalpoll id=”35093″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Hazait hozni kell!
Hajrá DEAC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés