Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Kometa Kaposvári KK

Hazai pályán feledtetné múlt heti vereségét a DEAC.

DEAC - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 6. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat 19:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Makrai Márton, Minár László Balázs (Zalai Ákos István)

DEAC: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

Kaposvár: D. Jackson - Paár - Abell - R. Jackson - Koprivica.

Csalódott csapatok találkoznak Debrecenben, a bajnokság 6. fordulójában. A DEAC borzalmas negyedik negyedének köszönhetően Pécsen kapott ki, míg a Kaposvár egy megnyert meccset engedett ki a kezéből, hiszen már csak 2 perc volt hátra a negyedik negyedből és tíz pontos előnyük volt, végül mégis a Sopron örülhetett.

Andejlko Mandics, DEAC: Az előző mérkőzésünk a jobb, ha elfelejtjük kategóriába tartozik, persze a tanulságokat le kell vonnunk. Az egész szezonban egy hullámvasúton ülünk, a fejeket valahogy rendbe kell tennünk. Edzésen jól dolgoznak a srácok, sokszor még sem látom ezt viszont a mérkőzéseken. A Kaposvár idén nagyon jól játszik, ezért nem lesz egyszerű dolgunk, de szeretnénk hazai pályán megnyerni a mérkőzést.

Váradi Kornél, Kometa Kaposvári KK: Nagyon kiélezett a bajnokság, nagyon sűrű a mezőny, ezért minden mérkőzésnek hatalmas tétje van. Azt gondolom bárki megverhet bárkit, mi is így készülünk minden összecsapásra. Tudjuk, hogy a DEAC nagyon erős kerettel rendelkezik, viszont a szezon eddig nem úgy alakult, ahogy eltervezték, ezért biztos vagyok benne, még nagyobb energiával fognak belemenni ebbe a mérkőzésbe. Fontos lesz, hogy kontrolláltan kosárlabdázzunk, szeretnénk irányítani a találkozó ritmusát. Egy nagyon fizikális csapat az ellenfelünk, meg kell akadályoznunk a könnyű kosarakat, hogy kedvező eredményt érhessünk el.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
KPSVRKK Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Majd ne felejts el Kornél időt kérni, cserélni, mert a végjátékokra rendszeresen kifingatott játékosokkal állunk fel.
Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés