Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Kaposvári KK

Kovács Adrián, amint megtudta, hogy ő lesz a debreceniek vezetőedzője, ezt a napot várta.

DEAC - Kaposvári KK

Bajnokság, 1. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, szombat, 19:00
V.: Győrffy P. A., Fodor A., Sallai I. (Hartyáni Zs.)

DEAC: Costa - Manigat - Borisov - Armwood - Tóth Á.

KKK: Davis - Norfleet - Baki - Hendlein - Lalic.

Kovács Adrián személyében újonc edző debütál szombaton a férfi élvonalban. A debrecenieket irányító fiatal szakember hazai pályán mutatkozik be, a nagy változásokon áteső kaposváriak ellen. Az előző idényben mindkét együttes lemaradt a rájátszásról, idén mindkét fél arra hajt, hogy biztos résztvevője legyen a play off-nak.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Ez lesz a szezon első mérkőzése, valószínűleg nehéz is lesz. Szerencsések vagyunk, hogy itthon kezdhetjük a szezont. Nagyon készülünk rá, jó hangulatban telnek az edzések, a srácok nagyon izgatottak, nagyon várja már mindenki az első találkozót. Amint megtudtam, hogy én leszek a vezetőedző, ezt a napot vártam, a felkészülésünk jól sikerült, nagyon együtt vannak a srácok, nagyon készülök én is, izgatott vagyok, szeretnék a helyi közönségünknek rögtön egy győzelmet ajándékozni. Úgy gondolom, két különböző stílusú csapat fog találkozni egymással, annak lesz nagyobb esélye nyerni, aki a saját stílusát képes lesz a másikra kényszeríteni. Nagyon bízunk benne, hogy ezek mi leszünk. Láttunk felvételeket a Kaposvár edzőmeccseiről, a keretük eléggé kicserélődött a nyáron, ők is mélyebbek lettek, mint mi, több bevethető játékosuk van, mint tavaly volt, több opcióval képesek játszani. Őket inkább a kontrolláltabb játék jellemzi, míg mi a gyorsabb, agresszívabb játékra törekszünk, meglátjuk, melyik lesz a nyerő. Somogyinak van egy kisebb sérülése van, de szerintem ő is bevethető lesz, akárcsak a többiek.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Jön a szezon első meccse, ilyenkor mindenki reménykedik, mindenki nyerni akar. A legelején még nehezebb az ellenfelek feltérképezése, de azt azért pontosan látjuk és tudjuk, hogy a debrecenieknek nagyon erős a játékosállományuk, nagyon mély keretük van, erősödtek tavaly óta. Mi is erősebbek vagyunk, stabil kosárlabdát játszunk, szerintem reális esélyünk van a győzelemre. Ehhez persze sok mindennek össze kell jönnie. A hazai pálya, akárcsak a korábbi szezonokban, most is sokat fog számítani, így minden idegenbeli győzelemnek nagy értéke lesz. Időben kezdtük el a munkát, ami nagyon pozitív és fontos dolog, hogy voltak ugyan nekünk is problémáink, de holnapra – Hock Gergő kivételével – mindenki készen áll.

[totalpoll id=”28724″]

fotó: deacbasket.hu

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
fradilddCsakegyfanKováts ImreVadkakas Recent comment authors
fradi
Vendég
fradi

Indul a sztoján bajnokság!!
Jó szorakozást!!
Van még olyan csapat,ahol nincs ott ez a csotány??!!

ldd
Olvasó

Például nálatok ,

ldd
Olvasó

Adrián nyilatkozata nagyon tetszik.
Ha ez nem csak duma, gyémántot találtak Debrecenben.
Van benne : önbizalom, tisztelet, szerénység, hit.
Sok sikert Adrián !

Csakegyfan
Olvasó

Kaposvár hozza, még ha nem is olyan simán…

ldd
Olvasó

Ámen !

Kováts Imre
Olvasó

Természetesen szurkolok a csapatnak, reménykedem a győzelemben. Az azért nem gondolom, hogy “Mi is erősebbek vagyunk”, amint azt Ádám állítja.

Vadkakas
Olvasó

Hazait kötelező hozni, ha a dizsnózsíros kolbászos kenyér végén szeretnénk lenni az alapszakasz végén!
Hajrá DEAC!

KPSVRKK
Olvasó

Remélem lesz fricska néhány nagy költségvetésű csapat orra alá és akkor majd kap a mi meccsünk is “szakértői elemzést”.

Gyerünk fiúk, mintha itthon lennétek!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá KKK!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés