Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Jászberényi KSE

Patai Benjamin: Agresszívabban és több akarattal kell játszanunk.

DEAC - Jászberényi KSE

Bajnokság, 20. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Csabai-Kaskötő B., Szilágyi B.

DEAC: Moody - Somogyi - Guyton - Hines - Molnár M.

JKSE: Füzi - Brbaklics - Williams - Filipovics - Primorac.

A következő fordulóban méri össze erejét, a DEAC és Jászberényi KSE csapata. A két együttes legutóbb egymással mérkőzött meg, akkor fölényesen nyert a Debrecen.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Egy teljesen más mérkőzésre számítunk a kedditől. Úgy készülünk, hogy a Jászberény a négy hiányzójával kiegészülve érkezik hozzánk, gyakorlatilag új csapatként. Kielemeztük a hibáinkat, pontosítottuk a részleteket és készen állunk a következő megmérettetésre. Fegyelmezett, rendezett, magas intenzitású kosárlabdát kell játszanunk.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: A DEAC megtisztelt bennünket egy nagyon agresszív és kemény, sokszor a faulthatáron túli védekezéssel; igazi play-off stílusban kosaraztak, amitől mi megilletődtünk és eladtunk 21 labdát. Támadásban a legtöbb pontjuk könnyű tranzíciós kosárból eredt, illetve másod- és harmad esélyből, mert egyáltalán nem zártunk ki, meg sem próbáltuk. Nem titok, hogy megpróbáltuk a centereket becsapdázni, ebben is nagyon puhák voltunk. Úgyhogy amit ebből a mérkőzésből levontunk, hogy tudunk mi ennél sokkal keményebben és akaratosabban is kosárlabdázni. Az elmúlt hetek a taktikával teltek el, most hangsúlyt fektetünk a mentális dolgokra. Edzéseken kell magunkat olyan helyzetekbe hozni, amik éles meccsen is előfordulnak, csak így tudunk mind fizikálisan, mind mentálisan előre lépni. Félreértés ne essék, csoda lenne ha egy negyven pontos meccs után a jelenlegi helyzetet ismerve; a sok hiányzóval meglepetést okoznánk. De amit kérek, főleg a magyar magtól, hogy szívüket-lelküket tegyék ki a pályára, mert nem csak rövidtávon, de hosszú távon is egy új csapatkultúrát akarunk létrehozni Jászberényben, ami köréjük épül. Egy olyat, ahol mindenki küzd, vetődik, harcol minden egyes labdáért.  A keret nagy valószínűséggel ugyanaz lesz, mint az előző meccsen; van rá esély, hogy Coleman csatlakozik, ő csütörtökön volt PCR teszten, az eredmény szombaton érkezik meg. A tervek szerint február környékén fogunk tudni legelőször teljes kerettel kiállni, ha minden a tervek szerint alakul.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés