Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – HÜBNER Nyíregyháza BS

Keleti rangadón javítana a DEAC és a Nyíregyháza is.

DEAC - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 2. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 18:00
Jv.: Tőzsér Dénes Kelemen, Györfy Rúben, Szilágyi Bálint

DEAC: Scott - Gumbs - Drenovac - Gáspár - Tóth.

Nyíregyháza: Perry - Kiss - Bazsó - Dolezaj - Henderson.

Csalódott csapatok keleti rangadója következik a második fordulóban, a DEAC a Sopron elleni, a Nyíregyháza a Kecskemét elleni pofonból próbál talpra állni egy győzelemmel.

David Dedek, DEAC: Az első fordulóban mélyen tudásunk alatt kosárlabdáztunk, a Nyíregyháza ellen azon leszünk, hogy bebizonyítsuk, hogy nem az volt az igazi arcunk. Kétszer legyőztük őket a felkészülés során, de teljesen más mérkőzésre számítok, nem csak a tét miatt, de eltérő felállásban és rotációval fog harcba szállni mindkét csapat. Hasonló cipőben járnak mint mi, ők sem úgy kezdték a szezont, ahogy szerették volna, biztos vagyok benne, hogy ez őket is motiválni fogja. Alaposan átbeszéltük a soproni meccset, de ezt követően már csak az lebeg a szemünk előtt, hogy szombaton megszerezzük első győzelmünket, illetve látványos és eredményes játékkal mutatkozzunk be a szurkolóinknak hazai pályán.”

Pethő Gábor, HÜBNER Nyíregyháza BS: “A legfontosabb feladatunk a saját hibáink kijavítása. Rosszul játszottunk a Kecskemét ellen, támadásban felelőtlenek voltunk, rengeteg labdát adtunk el, védekezésben pedig nagyon sok könnyű kosarat ajándékoztunk ellenfelünknek. Nem számítok könnyű mérkőzésre a DEAC ellen, pont abban jók, amikbe mi belehibáztunk a rajton. Szezon elején járunk még, ilyenkor az edzőnek kettős feladata van, nem csak az ellenfelet feltérképezni, de a saját csapatát is megismerni. Teljes kerettel utazunk Debrecenbe, nagyon nehéz feladatunk lesz, de szeretnénk meglepetést okozni.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés