Connect with us

Bajnokság

DEAC – Egis Körmend

Kovács Adrián újra csapata mellett lehet a mérkőzéseken.

DEAC - Egis Körmend

Bajnokság, 5. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szerda, 17:00

DEAC: Moody - Somogyi - Guyton - Hines - Tóth.

Körmend: Thames - Mócsán - Mosely - Durázi - Taylor.

Az ötödik fordulóban lett még elhalasztva a DEAC – Egis Körmend, melyet szerda este pótolnak. A hazaiaknál végre újra a kispadra ülhet Kovács Adrián.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: Természetesen nagyon jó érzés újra a csapattal dolgozni. A Körmend nagy támadó potenciállal rendelkezik, tudatosan, fegyelmezetten a Thames/Mosely – Taylor pick and roll játékra építve, gyors, dinamikus kosárlabdát játszik. Mindemellett rendkívül biztos kezű dobóik folyamatos veszélyt jelentenek az ellenfelek védőire. Jól felkészültünk ellenfelünkből, valamint a saját dolgainkban is próbáltunk előre lépni az előző mérkőzéshez képest. Somogyi és Drenovac már a csapat rendelkezésére állnak, ők jelenleg messze vannak a tőlük megszokott formától, de ismerve őket így is nagy energiákat fognak mozgósítani a csapat érdekében. Sajnos két játékosunk az OSE elleni meccsen sérülést szenvedett, így holnap is 6 felnőtt és 4 fiatal akadémistával fogunk minden tőlünk telhetőt megtenni a győzelemért.

Ziga Mravljak, az Egis Körmend vezetőedzője: 48 órán belül ez lesz a második mérkőzésünk. A Debrecen nagyszerű egyéni játékosokkal rendelkezik, akik nagyon jól tudnak együtt játszani; épp ezért egy kemény meccsre számítok. Annak ellenére, hogy ha nem is tudnak kiállni teljes kerettel, ahogyan láthattuk, így is képesek nyerni, plusz mi is csonka kerettel vagyunk; szóval a kezdeti indulás egyenlő lesz. Sajnos a múltkori találkozón kisebb sérüléseket szenvedtek egyes játékosaink és ez megnehezíti a felkészülésünket is.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Vadkakas Recent comment authors
Vadkakas
Olvasó

Egyszerű: ha top 4-be akarunk lépni akkor nyerni kell. De gondolom a Körmend se a 9 lyukú híd miatt buszozik 6-7 órát 😁

Hajrá DEAC!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés