Connect with us

Bajnokság

DEAC – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Szoros mérkőzés várható.

DEAC - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 17. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy P. A.., Tözsér D., dr. Mészáros B.

DEAC: Moody - Somogyi - Drenovac - Hines - Tóth.

Kecskemét: Lewis - Thomas - Djeraszimovics - Dramicsanin - Karahodzsics.

A bajnokságban a 17. fordulóból előrehozott mérkőzést rendeznek szombaton, a DEAC és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mérkőzik meg egymással.

Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője: A Szolnok elleni utolsó mérkőzésünk nagy erőfeszítést igényelt, ezért a találkozót követő nap a regenerálódásról, a preventív munkáról és a soron következő ellenfelünk tanulmányozásáról szólt. Természetesen kellett foglalkoznunk saját hibáinkkal és azok kijavításával is, annak érdekében, hogy edzésről-edzésre, meccsről-meccsre javulni tudjunk. A Kecskemét egy tapasztalt ellenfél, legnagyobb erősségük, hogy a csapat meghatározó magja mar évek óta együtt játszik. A saját játékstílusunkat és elképzelésünket kell érvényesítünk ahhoz, hogy megszerezzük idei második győzelmünket saját közönségünk előtt. Kisebb sérüléseink vannak, a mérkőzésig remélem, hogy mindenki felépül.

Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A DEAC egy erős, több pólusú csapat, minőségi légiósokkal és magyar játékosokkal, valamint már rutinosnak mondható fiatalokkal is rendelkeznek. Agresszív, gyors és jó kosárlabdát képviselnek, amibe nekünk nem szabad partnernek lenni. A saját játékunkkal is kell foglalkozunk. Már a DEAC-ra készültünk, de kielemeztük az ASE elleni  játékunkat is. Nagyon fontos lesz, hogy a mérkőzést jó ritmusban kezdjük, és végig a saját ritmusunkban kosárlabdázzunk.  A Debrecenből jól felkészültünk és nem szabad hagynunk, hogy a saját gyors játékukat játsszák, mert abból kizökkenteni elég nehéz lesz őket.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
hopehelyRózsabimbóOroszlanyi BanyaszBlack Cat86lakers24 Recent comment authors
hopehely
Olvasó

Adrián, a Vinkó-Group már keveri a kását, Mandics melegít!
Gyenge edző, de dumában 10+ !

Rózsabimbó
Olvasó

Adrian, de mit mond Moody?

Black Cat86
Olvasó

Hajrá fiúk!Ezt a meccset hazai pályán hozni kellene.Adrián szedd össze magad!Mandics meccsel,te meg tárogatsz széles kezekkel a pálya szélén,mint Drew Barrymore a Titanic című filmben a hajó orránál.Vereség esetén remélem Becsky úr kapcsol és végre edzőt hoz Debrecenbe.Hajrá DEAC!

lakers24
Olvasó

A kupa szempontjából érdekes a helyzet, ugyanis ez a meccs már a 2. körből lesz előrehozva, a kupa kvalifikáció meg ugye az 1. körben lejátszott meccsek alapján dől el.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ezzel a kommenttel elvitted a “2020/2021-es bajnokság legoptimistább szurkolója” vándorkupát. Pedig még csak október van.

(de ha már szóba hoztad, én az elmaradt mk-t rendezném meg. Ott legalább volt egy tiszta sorrend.)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés