Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Budapesti Honvéd SE

Mind a két csapat vesztes mérkőzésből érkezik.

DEAC - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság 12. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Makrai Márton, Nyilas István (Farkas Zoltán)

DEAC: Scott - Polyák - Drenovac - Gáspár -Taylor.

Budapesti Honvéd SE: Simon - Tanoh Dez - Mijovics - Demeter - Peringer.

A bajnokság következő fordulójában a Debrecen azt az újonc Budapesti Honvédot látja vendégül, akik a legutóbbi fordulóban fájó vereséget szenvedtek a sereghajtó Nyíregyháza ellen.

David Dedek, DEAC: “A mezőny újonca látogat hozzánk a bajnokság következő fordulójában, biztosak lehetünk abban, hogy meglepetést szeretnének okozni, azt gondolom nyomás nélkül fognak ellenünk játszani. Eddigi mérkőzéseik alapján azt kell, hogy mondjam, hogy nagyszerűen kosárlabdázik a Honvéd, remek csapatjátékot játszanak, rengeteg távoli dobással és betöréssel. Ezeket a támadásokat mindenképp meg kell tudunk állítani, ha győzelemmel szeretnénk zárni az összecsapást. Gyors és fizikális játékot kell játszanunk, muszáj kihasználnunk, hogy a játékosaink több NBI/A-s tapasztalattal rendelkeznek. Sérültjeinket név szerint inkább nem említeném, inkább azt mondom leegyszerűsítve, hogy azok fognak pályára lépni, akik egészségesek.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Frusztráló vereség után utazunk Debrecenbe, egy kvázi megnyert mérkőzést hagytunk kicsúszni a kezeink közül, mert rutintalanok voltunk a végjátékban. Ezt követően folytattuk a munkát, a felkészülés során pedig a csapat reakciója abszolút korrekt, pozitív volt. Nem is kérdés, a következő fordulóban szeretnénk mindenképpen javítani, a Debrecen egy olyan értelemben hektikus csapat, hogy sokkal több győzelemmel is állhatnának, mint jelenleg, hisz remek keretük van. Jó csapatról beszélünk, de valami okból kifolyólag még nem álltak össze maximálisan. A Körmend ellen már megmutatták foguk fehérjét, ebből következtetve pedig biztos vagyok, hogy hazai pályán még kellemetlenebb ellenfelek lesznek. Nehéz dolgunk lesz ellenük, de azt gondolom, hogy jól felkészültünk. Tisztában vagyunk az erősségeikkel, tudjuk mivel szeretnének ellenünk dominálni, nekünk pedig természetesen az lesz a célunk, hogy ennek megtaláljuk az ellenszerét. Saját játékunkra szeretnénk koncentrálni, illetve kijavítani azokat a hibákat, amiket előző héten elkövettünk, ezen kívül pedig továbbra is egységesen, egy csapatként, szenvedélyesen szeretnénk kosárlabdázni, és reméljük, hogy ez a győzelemre is elég lesz.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JólnézünkMIKIVadkakasMarko_tropojábólBPeti Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

David Dedek-“megcsináltam az utóbbi évek leggyengébb DEAC-át, de nem kell izgulni, mert a Honvéd sem komoly csapat”! Gyertek ki bátran…
Ennyi!

Vadkakas
Olvasó

Elméletileg országos 1-es, de amilyen fostalicska idenyünk van….

Továbbra is a Drenovac-Tóth Á duó fogja a szekeret tolni.

Hajrá DEAC!

Marko_tropojából
Olvasó

Gyerünk DEAC! Küldjétek vissza őket a helyükre!

BPeti
Olvasó

Hajrá Honvéd gyerünk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés