Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Budapesti Honvéd SE

Debrecenbe látogat a Honvéd.

DEAC - Budapesti Honvéd SE

Rájátszás, 5-8. helyért, 1. mérkőzés
Budapest, Ludovika Aréna, vasárnap 18:00.
Játékvezetők: Makrai Márton, Fodor Attila, Sörlei Attila (Hartyáni Zsolt)

Debrecen: Edwin - Neuwirth - Drenovac - Williamson - Buljevics.

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Henry - Filipovic.

A rájátszásban megkezdődik a DEAC és a Honvéd párharca is vasárnap. A hazaiak öt mérkőzésen maradtak alul a ZTE ellen a negyeddöntőben, míg a Honvédot a címvédő Falco ütötte ki.

Andjelko Mandics, DEAC: Nyilván nehéz helyzetben vagyunk, mert a ZTE elleni ötmeccses párharc fizikálisan, mentálisan és emócionálisan is sokat kivett belőlünk, nincs sok idő a felépülésre. Muszáj felállnunk, sportemberek vagyunk, a motiváció nem lehet kérdés. Nehéz mérkőzés vár ránk, a Honvéd a Szolnok mellett az egyetlen csapat, amelyik ellen még nem nyertünk ebben a szezonban. 40 perces koncetráció és agresszív védekezésre van szükség ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: Az alapszakaszban mindkét alkalommal legyőztük a DEAC-ot, ez megmutatja, hogy van esélyünk ellenük. A negyeddöntőben nagyon rosszul szerepeltünk a Falco ellen, de volt hét napunk készülni és fejlődni. Debrecenben nagyon fizikálisnak kell lennünk, nagy energiákra van szükségünk, ha ez sikerül, akkor lehet esélyünk. A DEAC-nak erős kerete van, nem lesz könnyű dolgunk, csapatként játszanak.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés