Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

DEAC – Budapesti Honvéd SE

Már szombaton nyolc közé juthat a Debrecen.

DEAC - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 25. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Minár László Balázs, Horváth Csongor Béla (Zalai Ákos István)

Debrecen: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

Honvéd: Simon - Brown - Reizinger - Henry - Filipovic.

A bajnokság 25. fordulójában, a Debrecen a Honvédot fogadja. Mindkét csapat számára nagy a tét, hiszen a DEAC bebiztosíthatja helyét a legjobb nyolcban egy győzelemmel, míg a fővárosiak nagy lépést tehetnének a rájátszásért.

Andjelko Mandics, DEAC: Nagy lehetőség előtt állunk, de ezzel élni is kell. Tudjuk, hogy mindkét csapatnak nagy a tét, a legfontosabb az lesz, hogy mentálisan melyik csapat bírja ezt el jobban. A Honvéd nagyon jó formában van az elmúlt időszakban, kellemetlen, fizikális ellenfél mindenkinek, Brown pedig kiemelkedő pontszerző, erre figyelnünk kell. Bízok a srácokban, mindenki tudja, hogy mi a feladat, a célunk természetesen az, hogy bebiztosítsuk a helyünket a nyolcban, utána már alakul a többi.

Zlatko Jovanovics, Budapesti Honvéd SE: A Debrecen egy nagyon erős csapat, hazai pályán már komoly sikereket arattak, hiszen megverték az Albát és a Falcót is. Fegyelmezetten, rendszer szerint kosárlabdáznak, így bárkire veszélyesek lehetnek. Azt gondolom, hogy a szezon egyik legjobb teljesítményére van szükségünk ahhoz, hogy nyerni tudjunk Debrecenben. Nincs nagy titok, mindenkitől a maximum kell ehhez. Az alapszakasz végén már minden mérkőzés olyan, mintha a rájátszásba lennénk, minden labdabirtoklás nagy jelentőséggel bír. Az utóbbi időben jól játszottunk, ezzel elégedettek vagyunk, ezt szeretnénk folytatni a DEAC ellen.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés