Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

DEAC – Atomerőmű SE

Manigat visszatérhet a hazaiaknál, Faust és Medve nem játszhat a másik oldalon.

DEAC - Atomerőmű SE

Középházi középszakasz, 8. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Mészáros B. dr., (Bodrogváry I.)

DEAC: Dugat - Polyák - Borisov - Ivosev - Amigo.

ASE: Kovács Ák. - Ruják - Henton - Eilingsfeld - Jevtovics.

A DEAC az Atomerőmű SE ellen sem hibázhat, amennyiben továbbra is életben szeretné tartani play-off reményeit. A hajdúságiaknál visszatérhet hosszabb kihagyás után Manigat a csapatba. A paksiak jobb helyzetből várhatják a találkozót, de ők is szeretnék mielőbb bebiztosítani a helyüket a legjobb nyolc között.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Soproni győzelmünkkel életben tartottuk a matematikai esélyeinket, de ez nem csak amiatt volt nagyon fontos, hanem a csapat hangulatának is jót tett egy újabb siker. Remélem, hogy ezáltal visszatalálunk arra az útra, ahol korábban is jártunk és az igazi arcunkat fogjuk mutatni. Az ASE szerintem a legerősebb csapat és a legerősebb játékoskerettel rendelkezik a középházban. Sok erényük van, amire felkészültnek kell lennünk. Elsősorban a gyors indításaikat kell megakadályozni, mert nagyon gyors, atletikus hátvédjeik vannak, akik jól is dobnak. Mély rotációval játszanak, ami az ő játékstílusuknak kedvez. Fontos lesz, hogy sok 5-5 elleni játékra tudjuk őket kényszeríteni és nem tudjanak könnyű gólokat szerezni. Ez lesz az egyik kulcsa a meccsnek. Lesz még edzésünk, de úgy néz ki, hogy mindenki bevethető. Manigat is a keretben lesz, de csodát még nem lehet tőle várni a hosszabb sérülését követően.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mint minden egyes alkalommal ebben a középszakaszban. Itt már a csapatok nem tartalékolhatnak. A Sopron elleni győzelmével a DEAC megteremtette annak a lehetőségét, hogy bejusson a rájátszásba, emiatt biztosan kettőzött erővel fog küzdeni. Jól ismerjük a hajdúságiakat, tudjuk, hogy mik az erősségeik. Igyekeztünk ebből felkészülni. Csapatomtól azt várom, hogy pontosan hajtsuk végre a megbeszélteket, kellő agresszivitással játsszunk. Sajnos nem fogunk tudni teljes kerettel kiállni, mert Nick Faust és Medve Máté is sérüléssel bajlódik, így rájuk nem számíthatok holnap.

[totalpoll id=”16354″]

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés