Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Végletekig kiélezett meccsen a DEAC jutott az elődöntőbe

Egylabdás meccsen maradt alul az Alba Fehérvár.

DEAC – Alba Fehérvár 88-85 (22-14, 11-18, 26-22, 29-31)

Rájátszás, negyeddöntő, 5. mérkőzés
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok
V.: Földházi T., Benczur T., Kapitány G. (Bodrogváry I.)

DEAC: Moody 8, Polyák -, Drenovac 21/9, Hines 13/3, Tóth Á. 6. Csere: Moore 23/12, Molnár M. 9, Guyton 5, Somogyi 3/3.

Alba: Vojvoda 25/9, Hearst 6, Lukács N. 8, Davis 22/3, Csorvási 5. Csere: Gillon 9/3, Markovic 4, Omenaka 3, Balsay 3/3.

A párharcot eldöntő ötödik mérkőzésre került sor a DEAC és az Alba Fehérvár között a negyeddöntőben. A vendégeknél végül Ron Curry sem tudta vállalni a játékot.

Tóth kettesével indult a mérkőzés, de három perccel később már az Alba vezetett 6-2-re. Zsinórban érkezett hét debreceni pont – Tóth és Drenovac voltak az „elkövetők” –, így ismét a hazaiaknál volt az előny. Molnár kettese ötpontos fórt ért a hazaiaknak, amit tartottak is, majd ismét Molnár célzott jól, háromszor is – két büntető és egy kettes –, amivel 17-10-re léptek meg a hazaiak. Guyton tett rá még két pontot, Lukács reagált egy kettessel, Somogyi válasza viszont a triplavonalon túlról érkezett. Vojvoda büntetői zárták a negyedet. 22-14.

Vojvoda ezúttal a negyed nyitását vállalta magára egy sikeres büntetővel. Zárkózott az Alba, ötre jött vissza, amikor Tóth és Hines egy-egy akcióból visszaállította a kilencpontos különbséget. Nem tartott sokáig ez az előny, 30-21-nél ugyanis a vendégek kapcsoltak magasabb fokozatba: Gillon kettesét Omenaka egy büntetője követte, majd Davis és Vojvoda egy-egy triplájával azonnal egyenlő lett az állás (30-30). Gillon büntetőivel már az előny is a vendégeknél volt, Moody révén viszont visszavette a minimális vezetést a hazai csapat. 33-32.

Drenovac és Csorvási váltott kosarat a második félidő elején, rögtön négyet: a debreceni játékos egy duplával és egy triplával, míg a székesfehérváriak magasembere két kettessel kezdett. Davis duplájával pedig újra egyenlő volt az állás (38-38). Davis kapcsolt rá, kis idő elteltével már néggyel mentek a vendégek (40-44) Moore és Gillon hármasa is célba ért, nem változott a különbség. Vojvoda nyolcadszor próbálkozhatott a vonalról, hetedszer célzott hibátlanul, de Hines hármasával gyorsan egyre csökkentette hátrányát a DEAC. Moore triplájával már a hazaiaknál volt az előny, akik megnyomták a negyed hajráját. 59-54.

Davis kettesét Moore két jó büntetője követte, de Lukács is gyors pontokkal érkezett az utolsó tízperces etapba. Hines kosarával távolodott a DEAC, ez viszont csak Vojvoda két triplájáig volt igaz (63-64). Vojvoda újabb három pontja három büntetőből érkezett, de a DEAC-nak is volt erre válasza, a 33. perc végén, 67-67-nél továbbra is egál volt a meccs. Moore süllyesztett el egy hármast, rögtön időt kértek a vendégek. Vojvoda akcióból is betalált, majd kapott némi pihenőt – négy faultnál járt hat perccel a vége előtt, csak úgy, mint Lukács, illetve a másik oldalon Polyák és Tóth. Mindössze egy percet pihent az Alba vezére, aztán egy újabb duplával vétette észre magát. Moore viszont kintről talált be, majd Drenovac szerzett újabb két pontot: 79-74 lett az állás három és fél perccel a vége előtt – ismét a vendégek kértek időt. Davisre sem lehetett panasz, 22. pontjával jött közelebb a vendég csapat, viszont Hines is jól célzott a fordulásból. A 38. percre mindkét fél elérte az öt-öt csapatfaultot, Hearst pontokra is váltotta büntetőit, aztán akcióból is betalált (81-80). Gillon büntetőivel ismét az Albánál volt az előny, Moore vette vissza azt akcióból. Lukács triplája nem talált, jött a fault, Moore viszont nem hibázott. Újabb Alba-időkérés következett. Davis két büntetőjéből egy ment be, ellenben Hines nem hibázott a túloldali vonalról, így hiába Markovic akciógólja, Moore még rátett egy büntetőt. 88-85.

A három győzelemig tartó párharc végeredménye: 3-2 a DEAC-nak. A győztesre a pályaelőnnyel bíró Szolnoki Olajbányász vár az elődöntőben.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

92 hozzászólás

92
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
48 Comment threads
44 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
bplddkapuskiralyBBegóniaRouge Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

A MÁGUS szavai: “Forray Gábor: – Ugyan elveszítettük a mérkőzést, én mégis győztesként tekintek saját fiaimra. Hiányzóink miatt teljesen át kellett szervezzük a rotációnkat, de a szívünk meccsben tartott bennünket az utolsó pillanatokig. Nincs okunk búslakodni, hiszen szép jövő látszik kirajzolódni a székesfehérvári kosárlabdázás számára. Vojvoda Dávid ismét bizonyította, hogy igazi vezér, Lukács Norbert és Balsay Ádám pedig azt, hogy lehet rájuk számítani a legnehezebb percekben is. Remélem, jövőre a mérkőzések már nézők előtt zajlanak majd, hiszen az ehhez hasonló ütközetek remek propagandái a sportnak.”

kapuskiraly
Olvasó

Nekem két dolog jut eszembe:
– Queen it’s a kind of magic – megbuksz de asszed fölfele lépsz.
– nembaj az U0-ba elhiszik hogy van ötpontos kosár is

Rouge
Olvasó

Gratulálok a DEAC-nak a fordítás miatt,
az Albát pedig sajnálom,
jó lett volna velük meccselni a döntőért.

Vojvoda mindig akkor játszik jól,
amikor nagy a tét, két éve egyedül verte meg a Paksot a nyolc között,
és most sem rajta múlott.

Így visszanézve erre a szezonra,
szerintem rosszul döntött (az asszony),
hogy az Albához igazolt, egész évben nem találta a helyét.

Nem csak a millió számít, hanem a miliő is.

Reméljük, legalább az asszony kozmetika szalonja jól megy.

Rózsabimbó
Olvasó

Chersez la femme!

Rózsabimbó
Olvasó

Szeged-DEAC döntő lesz!

ldd
Olvasó

Az bizony, jól fizetne…

Blizzard
Olvasó

Kár ebbe belekötni (bírók, sérültek, taktika, stb), a lényeg, hogy a Debrecen ment tovább. Gratulálok.
A Szolnok szerintem jobban fekszik a csapatnak, nüanszok döntenek abban a párharcban is.
Győzzön a jobb.

Freebulletz
Olvasó

Hát ez a DEAC lófasz esti fénnyel, egy összedrótozott Albát nagy nehezen legyűrt 😀
Fehérvárra edző kéne meg normális sportigazgató, de amíg Jimmy lesz ott meg Simi addig ez van.
Kornélt kellene megtenni GM-nek, dehát a politika ezt(is) már széjjelbaszta.
Davist meg kéne tartani mindenképp a többinek lapát.

Papika
Olvasó

Fehérváron idén nem jött össze az edzők tekintetében. A VIDI és az AV19 Már lépett és időben kirúgták a kókler edzőt. Itt Simon ak is mennie kel az edő mellett. Amíg ők dirigálnak addig pénz kidobás minden fillér erre a csapatra költeni.

Dani
Olvasó

És jövőre folytatás, szintén Fofóval az élen,biztos hogy nem váltják le. Én éreztem magam kellemetlenül miközben hallgattam a nyilatkozatát.
Egész szezonban a kifogás,meg a nagy semmi, és még mosolyog is.. Lehet fogni sok mindenre, de pl a vírus nem csak őket érte el,ahogy sérülések sem. Inkább középcsapatba való ahol a cél a 8 vagy lejjebb.

crazybasket
Olvasó

Hatalmas +1!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Remes utolso nehyed volt, annyira total 0 taktikailag mindket csapat. Gyakorlatilag lement az utolso negyed ugy, hogy egy figura nem lett lehatszva egyik csapatnal sem. 1 kidolgozott helyzet nem volt, minddn kosar 1-1 bol volt. Szamomra ez minden, de nem europai kosarlabda!

wiley
Olvasó

2 ilyen fogalmatlan edzőtől mit vársz? Egyiket se veszik komolyan a játékosai…

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Hmm en semmit, talan nekunk Falco szurkoloknak ez idealis is ? De sztem ezt en is ki tudnam hozni a csapatokbol

redmiller
Olvasó

Ezt jól elszúrtam az Alba… Lehet, a bírók is, de nekem ott gyors volt a kamera és a játékos mozgása….
Viszont Lukács oké, hogy tiszta helyzetben van, de 1 pontos hátránynál nem 16 mp-cel a vége előtt dobom el a hármast… Vojának meg nem értem, hogy sikerült kihagynia a visszarakott labdát….

Olajheart2
Olvasó

Azért amikor a Voja az Albába igazolt, szerintem az országban sokan biztosak voltak benne ( köztük én is), az Alba ott lesz a végelszámolásnál.. mert erre Voja garancia.. és nem.. Egyik sorozatban sem jutottak 4be se.. HAJRÁ OLAJ

ójajj
Olvasó

Debrecenbe kéne menni, bajnokságot kéne nyerni, vigyázz Deac le….tunk, bajnok lesz a mi csapatunk (vagy nem…)! Hajrá Olaj!

Yellowblack
Olvasó

Szerintem ezt még a Debreceniek sem gondolták hogy a négybe jutnak, sajnálom a Fehérvárt szimpatikus csapatuk volt idén. ??

csakakörmend
Olvasó

Mi volt neked az idei Albacompban a szimpatikus??

Rasid
Olvasó

Nem emlékszem, hogy valaha a lejobb 4-ben 3 kelet-magyarországi csapat lett volna. Budapestet nem számolva. Ettől függetlenül, lehet, hogy nyugati bajnok lesz. Gratula az Albának és Vojának is. Nagyot küzdöttek. Hajrá Kelet-Magyarország! Hajrá Olaj!

Petike97
Olvasó

Gratula Debrecenbe,megdolgoztatok az elődöntőért. Drenovacot pedig jó lenne Falco mezben látni.

Vadkakas
Olvasó

Remélem nem adjuk senkinek! ?
Amit ebben a szezonban művelt az fantasztikus!

Marillion
Olvasó

Hááát ott a végén azért fújni kellett volna valamit sporik! Szolnokon most hogy gondolják…jobb lesz a Deac ellen…vagy inkább az Albát várták….azért én kiváncsi lettem volna Vojára a Szolnok ellen élesben! Gratulálok Debrecenbe…de az Alba is mgérdemelte volna….de úgyan ezt a mondatot irtam volna le fordított esetben is csak a csapatnevekkel helycsere….

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

Heindrich
Olvasó

Voja jöhet Szolnokra , igaz hogy csak nézőként ?⚫ Szép volt Deac!

Csabcsi
Olvasó

Még két ilyen remek évet kívánok az albának és Vojcinak! ☝??

Csippa
Olvasó

Alba minden mindegy, Deac görcsölt, ez jött ki belőle még igy is. fault, nem fault, éves teljesitmény és izgalmasabb elődöntő miatt jobb igy semlegesként.

Zsarkov
Olvasó

Nem a szívem csücske a kompót, de most ők érdemeltek volna továbbjutást…, ennek a Slomónak még nagyobb az arca, mint Fofónak, ritka gusztustalan egy ember

Vadkakas
Olvasó

Gondolom te k..a nagy edző lehetsz

Zsarkov
Olvasó

Ki a f@szt érdekel, hogy mit gondolsz!?

Vadkakas
Olvasó

OK, puszika!❤️

SeatGeek
Olvasó

Azt hittem a szombathelyi kollégák tettek annyit itt év közben, hogy bárki ellen játszanak a döntőben ellenük szorítok kicsit.

Na az eheti két meccsen az MKOSZ csodabírói tettek annyit, hogy a DEAC ellen ez ne így legyen.

Kiskokas
Olvasó

Moore és Vojvoda nagyot ment a negyedikbe. Azt nem értem, hogy a végén miért Molnár maradt szedni Davis büntetőjét.

Csippa
Olvasó

HH miért? kisember helyett jött, h meglegyen a lepi, Voja nem miatta tudott befutni, ha erre gondolsz, logikus edzői húzás.

Kiskokas
Olvasó

Tóth Ádam is lehetett volna helyette, vagy éppen mellette a pályán. Világos számomra is, hogy Molnár jól lepattanózik,de ebbe a szituációba egy tapasztalt agresszív magas ember lehet lehúzta volna a labdát.

Csippa
Olvasó

persze. Én arra értettem név nélkül, h kicsi helyett nagy. az már csak az én gondolatmenetem, ha magas leszedi, egyből fault, melyik magas dobja jobban a bűntetőt. Lehet, emiatt volt igy.

Kiskokas
Olvasó

Köszönöm a korrekt reagálást.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Debrecennek a továbbjutáshoz, de az én a mai meccsen az Alba előtt emelem a kalapom. Hiányzók ellenére szó szerint az utolsó pillanatig meccsben voltak. Az, hogy az utolsó pillanatban elkövetett általam is vélelmezett faultot még vissza sem nézték, az megbocsáthatatlan a három játékvezetőtől. Akkor is az lenne, ha amúgy hibátlanul vezették volna a mérkőzést, mert ez egy meccset eldöntő szituáció volt. Vojvoda ma megmutatta, hogy miért nagyon értékes játékos, nagyon sokan példát vehetnek a küzdeni tudásáról, és arról, hogy akkor játszik legjobban, amikor igazán nagy a tét és mások keze megremeg. Nyilván döntő pillanat volt a visszaszedett labdából… Olvass tovább »

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

crazybasket
Olvasó

Az egész szezonban nulla volt az alba, ez jutott nekik idén! Remélem marad a Fofó meg a Simi, mert akkor a következő szezonban sem kell velük számolni komolyabban!?
Na de röviden tömören a tények:
– Kupa: Nincs legjobb 4
– Bajnokság: Nincs legjobb 4
Én örülök és gratulálok a Deacnak!
Lehet hogy fault volt a végén, de egyrészt a múltkori megnyilvánulás meghozta a gyümölcsét, másrészt nem ezen kéne sírni meg hisztizni, hanem a Vojának nem kihagyni a kb. kihagyhatatlant a végén! Részemről ennyi!
Folyt köv!?

Hmafino1
Olvasó

Szombathelyiként mondom, a végén szerintem fault volt. Hatalmas bírói hiba! De az öt meccs alapján gratula a Deacnak.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

akisokatlatott
Olvasó

Sok ökör csalásról beszél. A jobbik nyert oszt kész.

szolnoksport
Olvasó

USBkábel merre vagy??? Hogy fog minket kisöpörni az Alba gyíkarc??? 😛 😀 😀

Wilson
Olvasó

Ettől a DEAC-tól azért magabiztosabb győzelmet vártam volna, tekintve hogy milyen foghíjas volt az ellenfél! Moore ma megmutatta, hogy inkább csapatba való mint Moody. Fájó, hogy így estünk ki de ez legalább így szép lenyomata a szezonnak, hisz valljuk be nem érdemeltünk ennél többet idén. Remélem Forray lapát, a légiósokból pedig én csak Davist marasztalnám. Jövőre a fiatalokat mégjobban nyomni kell, ebben a Balsayban is lehetne spiritusz, Lukács meg mondhatni már alapember. Egy rutinosabb magyart kéne hozni valahonnan, Révész jól nézett ki a Kaposban, nem tudom neki van e szerződése, én el tudnám képzelni nálunk. Vojának remélem ettől függetlenül nem… Olvass tovább »

Torcida
Olvasó

ezt ELCSALTÁK
hányinger debrecen ??????
gyerünk szolnok mutassátok meg!!!!

Minden6ó
Olvasó

Te Zalaegerszegi vagy????A Deac-ba játszik a mi utolsó Mohikánunk te PATKÁNY!!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Attól még lehet neki nem szimpatikus a Dejac… Nekem sem szimpatikus amúgy.

vaino
Olvasó

Fofó már előre felütötte ezt a meccset, és bírózott egy olyat, amiért eltiltás és pénzbünti szokott járni – ja bocs, neki nem…
A meccs közben annyira óvatosan bántak az Alba kulcsembereivel, és annyira szigorúan a DEAC kulcsembereivel, hogy az gusztustalan volt.
Ha a meccs közben tisztességesen fújnak, a vége nem szoros.
Nincsen ha, ez maradt, ez a vége.

vaino
Olvasó

És már a szezon elején össze-vissza hazudozott az Alba a Covid-osokkal kapcsolatban. Ez tönkrevágta minden csapat szezonjának az elejét. És ennél csak az Ahmad-dal kapcsolatos jelenlegi ködösítés szebb. Brafo, brafo!

AlbaCsávók
Olvasó

Albások jobb ha megtanulják végre: Benczúr utolsó másodpercben nem fúj faultot. Ezen csak egy nagyon esetleges hosszabbítás ment el, az a Bádér szitu még mindig jobban fáj.

Wilson
Olvasó

Ugye? Örökre a tudatomba égett, jó is hogy a minap akaratlanul kihozta belőlem egy kommentelő. Ennek ellenére sztem az az utóbbi 10 év legizgalmasabb döntője volt!

Dallas
Olvasó

Jeszusom milyen Báder story ? 🙂

Wilson
Olvasó

11-es bajnoki döntő 4. meccs. Báder úgy fedezte Hangát, mint ahogy a focisták szokták a labdát az alapvonalnál 😀
https://youtu.be/seqYjvebx_k?t=6392

SeatGeek
Olvasó

Ott hibázott a nagyérdemű, hogy benczur épségben távozott.

bp
Olvasó

Nézd meg mit ítéltek a 3. negyedben 3:22-vel a vége előtt. És mi lett a következménye. Helyes döntés esetén nincs +3 az Albának és akkor nincs miről beszélni a meccs végén sem. A meccs legnagyobb bírói hibája ez volt.

nazol
Olvasó

Vojvoda utolsó dobásában benne volt a szezonja…
Nekünk alapvetően mindegy ki jött, fel kell kötni a gatyát rendesen!
Gratulálok a DEACnak, végülis megküzdöttek érte.

KPSVRKK
Olvasó

Tök függetlenül: fault volt.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

Vebsztanhalu
Olvasó

Nagy kár lett volna ezért a meccsért kihagyni az “aranylábúak” meccsét. #irónia

PL
Olvasó

Bírósporik nem voltak tökösek, hogy befújják a végén azt a faltot…

ezt eltöketlenkedték…

Nem vagyok Alba fan, de ez járt volna nekik.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

atibácsi
Olvasó

Voja nem jön Szolnokra.

Dallas
Olvasó

A faszt,most ide kellett volna a rendes tv profi kamera lassítás-profi oldalkamera lassítás közelités,igy nem eggyértelmü hiába bíroztok…..

Rózsabimbó
Olvasó

Jenő mentes!

dbrcnfn
Olvasó

Keservesen, de MEGVAN!

Köszönjük srácok!

Hajrá DEAC!?

Pbask
Olvasó

Még mindig nem értem mit tett le a DEAC az asztalra, úgy kivételeznek velük.
Mkosz az egy fertő és az is maradt.
Voját sajnálom.

Vadkakas
Olvasó

Most Debrecenben van a pénz politikai akarat által vezérelve.

Mint minden állami pénzzel kitömött vállalkozás és nem piaci alapon működő sportszervezet nem fair a kevesebbel rendelkezőkkel szemben.
Sajnos ez ma Magyarország. ?

Ebből a pénzből viszont jó keret jött össze amivel jól sakkozik coach Adrián.

A bírók pedig….

Pbask
Olvasó

Az teljesen okés, de miért politikai alapon kell bíráskodni is, hogy épp kinek áll a zászló? Én ezt nem értem,minek belevinni..
Egyébként grat nektek, a csapatotok sokkal szimpatikusabb, csak nem igazán értettem ezt a tendenciát.
Sok sikert a Szolnok ellen, elég gyilkos párharc lesz 🙂 Bármi lehet, jelenlegi forma alapján szerintem megint döntőzünk egyet, ha csak Olaj nem kapja össze magát és hozza az alapszakaszbeli formáját.

Dallas
Olvasó

Hát ez jó, a Fehérvári polgármesternél nagyobb öltönyös bünözöt kevesett láttam ,természetesen csak a fényképe !!! alapján ,és qurvára Eresz-es xD az a tipikus fehérgalléros,megérteném ha a Szeged lett volna az ellenfél ,de nem az volt xDDD

Vadkakas
Olvasó

Debiben meg van egy kósalaller…
Sajnos.. ??

Blizzard
Olvasó

Őt csak a foci és a jéghoki érdekli.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Korrekt !

donnarumma
Olvasó

Haat..így tényleg rossz érzés lehet kiesni..

andrás
Olvasó

Bírók kritikán aluliak voltak mindkét oldalra, Voja még mindig császár, négy faulttal a negyedik negyedben dobott vagy 13-15 pontot, Ahmaddal lehet kikapunk.
Bemákoltuk.
Azért szép volt Alba, remek csapat ✌️

*Z*T*E*
Olvasó

Hát szerintem a végén fault volt oké h Moody feltett kézzel ugrott de azzal elsodorta a dobókezet ez szerintem óriási bírói hiba volt

*Z*T*E*
Olvasó

Ettől függetlenül Grat a DEAC-nak

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

Hidegzuhany
Olvasó

Otromba nagy fault volt a végén

Milo
Olvasó

Mekkora fault a végén… Vojának fájhat rendesen, kezében volt a hosszabbítást érő dobás. Érdekes végjáték volt. Most az utolsó (nem) ítélet miatt birozhat Fofo.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

Vadkakas
Olvasó

Köszönet King Drenovac!

Hajrá DEAC!

SárgaPárna
Olvasó

Akkor én kimondom: a végéna játékvezetők teljesen egyértelműen elvettek három dobást az Albától! Ez volta bosszú a Fofo nyilatkozatért…

Gézuka
Olvasó

Ki az a Fofo? Vagy inkább Fosó?

akisokatlatott
Olvasó

Hülye vagy fiam, mind szódás a lovát.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT.

Sajka
Olvasó

Szép nagy fault volt a végén… Ketten is faultoltak, Moody meg egyenesen ráesett a Albás fiúra.

BBegónia
Olvasó

Gondolom Te is a mindiGO -n nézted. Számtalan hátránya mellett van egy előnye is. Vissza lehet játszani rajta. Kb 30x néztem meg a vitatott esetet. NEM VOLT FAULT! Moody hátra ugrott (igaz nagyon magasra) és magastartásban tartotta a kezét. Gyakorlatilag a röplabdához hasonlóan sáncolt! És még valami. A játékvezető tökéletes helyen állt, ezért nem is nézte vissza az esetet, mert látta, hogy nem volt FAULT. Ide még azért odaírom, hogy a népmesék is így keletkeztek. Sajka nézd meg valahogy ezt a szitut és csodálkozni fogsz 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Vadászkutya legyek ha a végén nem faultolták Gillont… Ez a játékvezetés megint döbbenet. Undorító. Vojára 2 olyan személyit fujtak rá, hogy még Benczúr is elnevette magát, 4 faulttal játszotta végig az utolsó negyedet. Összességében ez így, ebben a formában, megint csak csúnya volt.

BBegónia
Olvasó

Lásd előző válaszomat. Nem jó szerintem vadászkutyának lenni 🙂

Dallas
Olvasó

Elsö ! 🙂 na vazze.. mégse..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés