Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Darrin Govens ismét a magyar bajnokságba igazolt

Hivatalos bejelentés.:

:

Az NB I-ben és a magyar válogatottban már bizonyított, rutinos irányítóval erősíti meg keretét a Debreceni Egyetem kosárlabdacsapata. Darrin Govens korábban Körmenden, Zalaegerszegen, Szombathelyen, Székesfehérváron és Szegeden is megfordult a hazai pontvadászatban, utóbbi állomásán a 2020-21-es szezonban a bajnokság legértékesebb játékosának választották. A 34 esztendős magyar és amerikai papírokkal is rendelkező irányító az elmúlt közel másfél esztendőben a francia első osztályban szerepelt, a Cholet Basket, a Limoges és a Nancy együtteseiben, utolsó bajnoki mérkőzését december 27-én játszotta.

– Keenan Gumbs távozását követően mindenképpen szerettük volna megerősíteni a keretünket, de nem akartunk kapkodni, csak azért, hogy újra négy idegenlégiósunk legyen. A lehetőségeinkhez mérten mindenképp olyan játékosban gondolkodtunk, aki tényleges erősítést jelent a klub számára, és egy olyan karaktert kerestünk, aki mind személyiségével, mind játékával képes lehet kihúzni a csapatot a gödörből. Azt gondolom, hogy Darrin Govenst idehaza senkinek sem kell bemutatni, nagyon örülök, hogy csatlakozott hozzánk, és bízom benne, hogy a segítségével sikerül majd elérnünk a szezon előtt kitűzött célt, a rájátszás kiharcolását – mondta az új igazolással kapcsolatban Becsky István szakosztályvezető.

Govens hétfőn érkezik Debrecenbe, az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat követően pedig csatlakozik is a csapathoz. Az új esztendő első mérkőzésén, január 7-én már pályára is léphet Nyíregyháza elleni idegenbeli bajnokin.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Artur DokinyolcmegnyolcmurphydonnarummaBorbély Lajos Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Gondolom még elöbb-utóbb a centert is megröptetik( mert elég gyenge),aztán el is kezdheti a Deac bajnokságot

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az nekem furcsa lenne, ha aDeac kivásárolta volna. Ha nem vásárolta ki, akkor szabadon igazolható. De miért?
Kérte a szerződése felbontását, vagy felbontották valami miatt? Gyenge teljesítmény, fegyelem vagy a szokásos magyaros verzió ( új edző, aki pont őt nem szereti)

murphy
Olvasó

A Limogestől fegyelmi okokból november elején kivágták,utána a Nancynál év végéig szólt a szerződése.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Köszi

donnarumma
Olvasó

Jó lesz újra látni!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Govens jó játékos, nyárig jó lesz Becskyéknek, aztán csináljanak már egy komoly csapatot Debrecenben!

Csippa
Olvasó

Vki el tudja magyarázni, a deac mitől egyetemi csapat, ha az, akkor viszont miből van finanszírozva?

Borbély Lajos
Olvasó

Kb. úgy egyetemi csapat, mint ahogyan a Felcsút egy fociakadémia.

Jon
Olvasó

Nagyon kedveltem Govenst, amíg nem kezdett el NBA-szupersztárként viselkedni, kár érte. Jó játékos volt, de azért nem az a szint, aki védővel a nyakán dobálgat fade away jumpereket. Már nem is annyira fiatal, de a Debrecennek még így is segítségére lehet.

Milivoj
Olvasó

Önző statgyáros

Pbask
Olvasó

Tipikus Deac. Viszont szükségük van rá, jó döntés.
Govensnél meg nem értem, francia 1-be jó számai voltak Szeged óta, mindenképp visszalépés neki. Mondjuk idén a Nancyben nem sikerült a kiteljesedés, de kevesebb perc híján nem is tud belelendülni úgy, ha nincs akkora szabad kéz.

Xero
Olvasó

Én mostanában nem követtem a meccseit, de teljesen abban a hitben voltam, hogy jól megvan Franciaországban.. Ez most meglepett. (Bár másokkal ellentétben nem cserélnék rá el senkit a csapatból..)

murphy
Olvasó

Fegyelmi okokból kivágták.

Pojaca
Olvasó

Az igen!

2lee14
Olvasó

Hoppá…

tormentor
Olvasó

Debrecenben évek öta pénz van, ész nincs. (ez nem feltétlen Govens leigazolására vonatkozik)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés