Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Darko Radulovics: Ha öt az öt ellen játszunk, megnyerjük ezt a meccset

Edzői értékelések a szerdai mérkőzések után.:

:

HÜBNER Nyíregyháza BS – Kometa Kaposvári KK 69-79 (18-21, 13-12, 15-19, 22-27)

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: Először a kosárlabdáról beszélek. A srácok mindent megtettek, a legjobbjukat nyújtották negyven percen át. Rytis Pipiras nélkül játszottunk, márpedig ő fontos hiányzónk volt. Fejlődnünk kell abban, hogy hazai pályán jobb százalékban kell dobnunk a büntetőt és ma sok hármast is kihagytunk. Minden statisztikai mutatóban egyenlőek voltunk a Kaposvárral, vagy még jobbak is voltunk, de volt ma három ember a pályán, akik nagyon rossz munkát végeztek. Ennek hangot kell adnom! A játékvezetők az első félidőben borzasztó helyzetbe hoztak minket. Négy technikait kaptunk a meccsen, egyet például úgy, hogy dobás közben a játékosom alá ugrott a védője. Ez sportszerűtlen is lehetett volna, erre az én játékosom kapott technikait. Nagyon könnyű síppal fújták ránk a faultokat is, egy fontos blokkot is szabálytalannak láttak, míg mi az első félidőben szinte semmilyen ítéletet nem kaptunk meg. A szövetségnek tennie kell ezzel valamit! Mi itt napról napra küzdünk, és a játékvezetők elpusztítanak minket. Biztos vagyok benne, hogy ha öt az öt ellen játszunk, megnyerjük ezt a meccset. A kaposváriaknak gratulálok, ezeket egyáltalán nem ellenük mondtam.

Szőke Balázs, Kometa Kaposvári KK: Mindkét csapat számára fontos volt, hogy milyen irányba indul el. Az első félidőben nagyon idegesen játszottunk, nem úgy járt a labda, ahogy kellett volna, sok eladott labdánk volt és nem dobtunk be egy hármast sem. A második félidőben fordult a kocka. Az első félidőben tizenegy eladott labdánk volt, a másodikban csak három és kintről is betaláltunk már, amivel előnyt kovácsoltunk. Gratulálok a fiúknak, mert nagyon fontos mérkőzést nyertünk. Sok sikert kívánok a Nyíregyházának, hozzá kell tennem, hogy Pipiras nélkül és Perry faultgondjai mellett jól játszottak a hazaiak magyar játékosai.

Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák 87-70 (21-16, 15-19, 24-20, 27-15)

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez, mindent megtettek a pályán a sikerért. Köszönjük továbbá a közönségnek a segítséget, hiszen 25 percig nem így nézett ki ez a mérkőzés, mint a végeredmény. Mégegyszer gratulálok mindenkinek.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: Három negyedig jól tartottuk magunkat, de amit az utolsó negyedben csináltunk az nem volt kosárlabdázás, ezt abszolút nem tudom megmagyarázni. Az első félidőben jól játszottunk, járattuk a labdát, megfelelően védekeztünk, de úgy tűnt, hogy a záró etapban feladtuk, pár játékos komolytalanul játszott. Megérdemelten nyert a Paks.

Budapesti Honvéd SE – MVM-OSE Lions 67-73 (10-11, 16-18, 24-13, 15-28)

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: Először is gratulálok az Oroszlánynak! Kemény, fizikailag megterhelő mérkőzés volt, de erre is készültünk. Mind a két csapat jól védekezett, így kevés pont született a meccsen. A sorsunkat a fáradtság mellett az eladott labdák pecsételték meg, még akkor is, ha az ellenfélnek is sok volt. Tízpontos előnyből a negyedik negyedben tízpontos hátrányba kerültünk, és a végén – bizonyítva, hogy sosem adjuk fel – ugyan visszakapaszkodtunk háromra, de végül nem sikerült fordítani. Bízom benne, hogy a sérülések nem súlyosak! Készülünk a vasárnapi mérkőzésre, az OSE-nak pedig sok sikert kívánok!

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Gratulálok a Honvédnak, keményen védekeztek, így nem hozott túl sok pontot a meccs. Mi végig harcoltunk, nagy energiákat mozgósítottunk, és ha nehezen is, de megnyertük a meccset köszönhetően többek között a szurkolóinknak, amiért hálásak vagyunk nekik.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Artur Dokipiros710321Rámen11-12 Recent comment authors
piros710321
Olvasó

Azért az mindent elmond, hogy lassan nem lesz olyan mérkőzés, ahol a sporik nem kerülnek főszerepbe! Nincs szankció a rosszul elvégzett munka miatt, ezért bármit megtehetnek!

piros710321
Olvasó

Látom a sporik is olvassák a kommenteket! 🙂

Rámen11-12
Olvasó

Mohácsi? Radulovics meddig marad még? Térjetek már észhez ott Nyíregyházán…

Artur Doki
Olvasó

Most már kb mindegy…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés