Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Darko Radulovics: A játékosok talán elhitték, hogy könnyű meccs lesz

Edzői értékelések a szerdai mérkőzések után.:

:

HÜBNER Nyíregyháza BS – Atomerőmű SE 81-88 (23-27, 22-27, 20-22, 15-12)

Darko Radulovics : Az ellenfelünk három fontos játékosa nélkül játszott. A teljes keretükre készültünk, amikor megtudtuk, hogy tartalékosan érkezett a Paks, talán elhihették a játékosaink, hogy ez könnyű meccs lesz. Az első félidőben amatőr csapatnak tűntünk. Tiszta dobásokat engedtünk, megvertek minket egy-egyben. Érthetetlen, egyelőre én is keresem a válaszokat erre a produkcióra. Több bevethető játékosunk volt, mint az ellenfélnek, meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést, de már az első félidőben elveszítettük azt. Később ugyan visszajöttünk, Szobi Dani energiát vitt a játékunkba, de rossz döntéseket hoztunk szoros állásnál. Megérdemeljük a vereséget, ha összehasonlítjuk, hogy a két csapat mennyi energiát tett bele a mérkőzésbe. Vékonyka esélyünk van még a túlélésre, de nagyon nehéz dolgunk lesz.

Csirke Ferenc : Gratulálok a csapatomnak! A meccs előtti napon derült ki, hogy ilyen kerettel jövünk, ezt a felállást nem tudtuk begyakorolni, de egy ilyen szerkezet ellen játszani is nehéz. A Nyíregyháza azt a védekezést választotta, amit én is vártam, megbeszéltük az öltözőben, hogyan támadjunk ellene. A nyolcvannyolc dobott pont mellett nagyot küzdöttünk, magas poszton sem tudott minket ledominálni a Nyíregyháza, annak ellenére is igaz ez, hogy Copesnak és Konenak voltak visszatett támadó lepattanói. Mindenki nagyot küzdött, aki odakerült a négyes-ötös pozícióra. Remélem, hogy a következő napokban visszatérnek a sérültjeink, mert fontos a következő mérkőzésünk, szeretnénk megnyerni az összes hazai mérkőzésünket!

Naturtex-SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions 78-76 (18-18, 18-17, 19-17, 15-18, 8-6)

Nikola Lazics: Kristóf mindent elmondott, gratulálok a fiúknak! Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, és nem volt egyszerű tűzben tartani a csapatot két hét szünet után, szerintem ez nem normális szituáció. Az öltözőben is azt mondtam, a jó védekezésünknek köszönhetőenk nyertünk, a támadásban viszont sok hibát elkövettünk, bár ezen az estén sok mindenki hibázott, én, vagy a játékvezetők is. Kemény meccset játszottunk, igazi férfias csata, talán jobban alkalmazkodtunk a játékvezetői felfogáshoz, mint ellenfelünk. Gratulálok mindenkinek, hiszen biztosan bent maradtunk az A csoportban!

Simon Petrov : Köszönöm a szurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket, extra energiát kaptunk tőlük! Sajnos sok tiszta dobást hibáztunk, ellenfelünk viszont nem, gratulálok nekik a győzelemhez!

Budapesti Honvéd SE – Kometa Kaposvári KK 95-73 (29-20, 20-19, 22-21, 24-13)

Baksa Szabolcs : Először is gratulálok a csapatomnak! Egyénileg is jött több extra teljesítmény, gondolok itt Tanoh Andrisra vagy Taz Shermanre, de ez igazi csapatmunka volt, elsősorban a védekezésben mutatottak miatt. Ebből tudtunk jó ritmust és önbizalmat fogni, amihez jó dobószázalék társult. Szép munka volt, de nem akarom túlmisztifikálni, maradunk a földön, pihenünk, készülünk, és Pakson szeretnénk folytatni a jó szereplést, hiszen minden mérkőzés nagyon fontos, hogy elérjük a célunkat. A közönségünknek nagyon hálásak vagyunk, hogy hétköznap is ilyen jó hangulatot teremtettek.

Szőke Balázs : Először is gratulálok a Honvédnak, jól játszottak! A második félidőben brutális dobószázalékuk volt, amivel nem tudtunk mit kezdeni. Nyilván erről mi is tehetünk, rosszul védekeztünk. Egész mérkőzésen futottunk az eredmény után, és amikor közelebb léphettünk volna, akkor valami bődületes butaságot csináltunk, így a különbség is aránylag helyénvaló. Ami pozitívum, hogy ma matematikailag is biztossá vált, hogy maradunk az A-csoportban, így az utolsó négy mérkőzésünkön szeretnénk a fiatal játékosainknak sok játéklehetőséget biztosítani.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DennisKPSVRKKkosárbáróRámen11-12 Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Hatalmas arc ez a Radulovics, ha nem kap jövőre szerződést egyik csapatnál sem, simán elmehetne stand up-osnak vagy politikusnak, ott biztosan több sikere lenne, mint az edzősködéssel.

KPSVRKK
Olvasó

Köszönjük az örömhírt a kaposvári szurkolók nevében!

Rámen11-12
Olvasó

Mohácsi Máté előbb rábízta sógorára, Pethő Ákosra a légiósok kiválasztását, a csapat kialakítását, majd hozta ezt a Radulovicsot!
8 légiós, edzőcsere, kiesés?
Elnök Úr, a király meztelen…

kosárbáró
Olvasó

És hibás mindenki, de Feri a legcikibb, hogy nem hozta el a három meghatározó játékosát, akkor nyerünk simán!!!Szánalmas.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés