Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Dalibor Damjanovic: Remélem visszatérünk a jó útra

Edzői értékelések.:

:

Kometa Kaposvári KK – Egis Körmend 96-86 (30-18, 28-25, 22-26, 16-17)

Dalibor Damjanovic : Először is gratulálok a Körmendnek. Fair meccset játszottak. Mindig gondjaink vannak a harmadik negyedben, ahogy az előző két meccsen is. A harmadik negyedet úgy kezdtük, hogy üresen hagytuk a legjobb dobóikat és faultos kosarat is kaptunk. Nem koncentráltuk. Ez bármikor előfordulhat sajnos. Nyilván nem ezt kértem a játékosoktól, nem fókuszáltunk. Csaknem két hónapot vártunk erre a győzelemre. Nagy szükségünk volt rá. Remélem visszatérünk a jó útra. Nincs időnk és okunk sem ünnepelni. Pihennünk kell, regenerálódunk holnap és készülünk a Kecskemét elleni meccsre.

Kocsis Tamás : Az első félidő katasztrofális volt főleg a védekezésünk. Kettő kettőben bármit próbáltunk semmi nem működött. A második félidőben változtattunk. Ez működni is látszott, szépen jöttünk vissza a meccsbe. Amikor lehetőségünk lett volna fordítani, akkor ürest hármast hagytunk ki. Megcsináltuk a helyzetet nem ment be. Ez benne van a kosárlabdában. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Úgy gondolom a Kaposvár megérdemelten nyert. Folytatjuk tovább szerdán.

SZTE-Szedeák – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 105-98 (24-22, 28-19, 32-29, 21-28)

Simándi Árpád : Gratulálok a srácoknak! Rosszul kezdtük a meccset, meg kell találnunk ennek az okát, hiszen ez sorozatosan így van. Még ha száz pont körül is kaptunk, az első negyed közepén a védekezésünk összeállt, annak köszönhetően meg tudtuk fordítani a meccset, ahogy Eric is mondta, a második félidőben már kontrolláltuk az eredményt. A Kecskemét ellen mindig nehéz játszani, soha nem adják fel, negyven percen keresztül a saját rendszerük szerint játszanak, de mindig volt valaki, aki előre tudott lépni, ezáltal sikerült ezt a nagyon fontos meccset megnyernünk. Újfent meg kell köszönnöm a szegedi közönség biztatását, nagyon jó hangulat volt! Remélem, a következő, szerdai hazai meccsre is kilátogatnak, és mellettünk lesznek!

Ivkovics Sztojan : Gratulálok a Szegednek! Azt gondolom, ellenfelünk eddig erőn felül teljesített, büszke lehet Szeged városa erre a csapatra! Ha nem ellenük játszunk, mindig szorítunk nekik. Minden téren jobb volt a Szeged, nem kell csodákról beszélni. Van még hét mérkőzés hátra, nagyon remélem, hogy a Szeged és a Kecskemét is bentmarad. Ha megnézi az ember az alsóház hat mezőnyét, azt gondolja, a magyar kosárlabda szempontjából semmilyen végkimenetel sem igazságos, mert mindenki jó csapatnak számít. Szerintem mi is jól teljesítettünk ma, de ma a jobbak győztek, ez a szép a sportban.

MVM-OSE Lions – Atomerőmű SE 90-97 (26-32, 18-23, 23-14, 23-28)

Váradi Kornél : Először is gratulálok a Paksnak a győzelemhez. Az első félidei produkciónk, az minősíthetetlen volt. Egy félidő előnyt adtunk a Paksnak, utána elkezdtünk küzdeni, hajlandóak voltunk kosárlabdázni 15 percet a mérkőzésen. Utána megint elindult az, hogy egyénileg akartunk jobbak lenni az ellenfelünknél, amikor csapat voltunk, akkor vissza tudtunk jönni. Ez az az út amin sikeresek voltunk, erre az útra kell visszatalálni, de nagyon gyorsan, mert minden mérkőzés egyre közelebb van, szurkolóinktól pedig elnézést kérünk, hogy hazai pályán egy ilyen vereséget szenvedtünk. Fel kell ébrednünk.


Sebastjan Krasovec : Először gratulálni szeretnék a srácaimnak ehhez fontos győzelemhez, hiszen szeretnénk a ligában maradni, amilyen gyorsan csak lehet. Remek első félidőt játszottunk, remekül dobtunk, hárompontosokat is, főként Gergő. Aztán a harmadik negyedben kicsit ellustultunk, visszaengedtük az OSE-t. A végére újra összeálltunk és sikerült ez a szoros, de fontos győzelem.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés