Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Dalibor Damjanovic: Azt gondolom, hogy a város és a klub sem érdemelte meg ezt a helyzetet

Edzői értékelések.:

:

Kometa Kaposvári KK – SZTE-Szedeák 88-95 (23-32, 26-18, 18-23, 21-22)

Dalibor Damjanovic: Gratulálok a Szegednek! Nem játszottunk teljes kerettel, 4-5 játékossal kevesebben voltunk. Ez volt a jellemző az elmúlt öt hónapra is, folyamatosan gondjaink voltak a sérülésekkel a playoutra készülve is. Próbáltam improvizálni, amennyire csak tudtam, de ez csak egy-egy meccsen működhet, hosszabb távon nem. Nagyon szomorú vagyok. Azt gondolom, hogy a város és a klub sem érdemelte meg ezt a helyzetet. Öt hónapja vagyok itt, de vesztesként szereplek a klub történelmében a kiesés miatt. Ezzel együtt elmondhatom, hogy mindig igyekeztem a legjobbamat nyújtani és sok energiát fektettem a munkámba. Akadtak nagy sikereink is a szezonban az Alba elleni meccsre gondolva például a válogatott szünet előtt. Ezt követően azonban sokszor edzeni sem tudtunk a szünet alatt. Majd a Honvéd elleni meccs volt a kulcs ebben a szezonban és az, ahogy azt elvesztettük. Bocsánatot kérek mindenkitől, ugyanakkor a lehető legjobb tudásom szerint cselekedtem az elmúlt időszakban és ebben a helyzetben.

Simándi Árpád : Szerettük volna szépen zárni a szezont egy győzelemmel. Nehéz volt megtalálni a motivációt a csapatnak. Örülök, hogy a fiatal játékosoknak tudtunk lehetőséget adni. Nyilvánvalóan ők azért máshogy tudnak hozzáállni egy ilyen meccshez. Voltak periódusok, amikor jól is játszottunk, de ez messze volt egy komoly téttel bíró mérkőzéstől. Gratulálok a srácoknak, hogy fel tudtak pörögni és a hosszú utazás után tudtunk nyerni. Nehéz szavakat találni a kaposvári kiesés kapcsán. Mielőbbi feljutást kívánok nekik, legyen rendben az A csoportban a Kaposvár újra!

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Atomerőmű SE 82-80 (22-23, 22-16, 17-20, 21-21)

Ivkovic Stojan : Köszönöm mindenkinek a közös munkát. Furcsa szituáció volt az öltözőben, mert valakitől búcsúzni is kellett. Kucsera Dániel Sopronban folytatja, gratulálok neki. Sokat kaptunk tőle, ő is tőlünk, sok sikert kívánok neki. Ami a meccset illeti, amolyan gálameccs volt. A fiatalok mindkét oldalon bizonyíthattak, nálunk kicsit többet játszottak a külföldiek. A szerdai meccs után csaptunk egy kemény alapozást, ez meglátszott a mai teljesítményen picit. Úgy gondolom, mindkét csapat megtett mindent, hogy a közönséget kiszolgálja. Gratulálok a Paksnak is a bennmaradáshoz, és sok sikert nekik jövőre. Nálunk a következő két hétben fog kiderülni, hogy milyen irányba megyünk.

Sebastjan Krasovec: Gratulálok a KTE-nek a győzelemhez. Egy jó meccset játszottunk. Nálunk többen is kaptak extra perceket, és éltek is a lehetőséggel. Köszönöm a szurkolóinknak, remek hangulatot teremtettek. A szezon most véget ért, sajnos nem sikerült elérni a célunkat, de sikerült bennmaradni magabiztosan az élcsoportban. Építkezünk, hogy még erősebben térjünk vissza a következő szezonra.

Egis Körmend – MVM-OSE Lions 100-97 (34-25, 21-22, 20-22, 25-28)

Váradi Kornél: Először is gratulálok a Körmendnek a győzelemhez. Függetlenül attól, hogy a mérkőzésnek nem volt tétje és a bajnokságnak ez volt az utolsó meccse, és lehetett látni, hogy már mindkét csapat elég fáradt, ettől függetlenül maximális energiával jó kosárlabdát mutatott be, és kiszolgálta a szurkolókat és a kosárlabda szeretőit. Amikor meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést, rossz döntéseket hoztunk, majd a végén nem volt szerencsénk, ott volt 4 dobásunk is, hogy kiegyenlítsünk. Ilyen ez a szezon, egyszer már megdolgoztunk a szerencséért, akkor nem sikerült, ma ismét nem, de dolgozunk keményen. Innentől egy másik feladat kezdődik, építjük a jövőt, és azt, hogy ha keményen dolgozunk, ez a szerencse mellénk álljon, és tudjunk előre lépni eredményességben is. Köszönöm szépen minden szurkolónak, aki elkísért minket az utolsó mérkőzésre, illetve az egész szezonon át. Jövőre is számítunk rájuk, mert nagy szükségünk van rájuk.
Kocsis Tamás: Először is ez a meccs körülbelül olyan volt, mint az egész szezonunk. Azzal a különbséggel, hogy ez végül jól sikerült és sikerült nyerni. Nagyon örülünk, hogy saját közönség előtt győzelemmel zártunk, de nyilván egy sérüléssel kezdődött a meccs, megint borult az egész rotációnk, ahogy az lenni szokott. Örülünk neki, hogy nyertünk, a meccsről talán ennyit. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy kitartottak mellettünk ebben a nehéz helyzetben, mert tényleg sok erőt adtak nekünk. Én külön is szeretném megköszönni a három szurkolói csoportnak, a Red Devilsnek, az MTE Ultrasnak és a Youthos fiúknak, hogy a csapat mellett álltak és nem azzal voltak elfoglalva, hogy a játékosok még jobban a mélybe legyenek húzva, hanem végig támogatták őket és személy szerint engem is. De köszönöm mindenkinek, aki végig kitartott mellettünk. Még szeretném megköszönni a vezetőségnek az egész éves munkáját, mert nagyon nem volt könnyű helyzetben a klub. Amikor lehetett, próbáltuk lépni dolgokban, kicsit talán túl is vállalva magunkat, sajnos ez az év ilyen volt. Ennyi sérülés, én abban bízom, hogy nem mostanában fog előfordulni. Remélem visszatérünk arra az útra, ahol az elmúlt 15 évben voltunk. Végezetül jó nyarat, jó pihenést és egy sikeresebb szezont kívánok mindenkinek.
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
BenabelaTadamMitismondjakKaposkosár KKKalbc Recent comment authors
albc
Olvasó

Már rég megérdemelték.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Anyukád

albc
Olvasó

Szegény halott már, kár foglalkoznod vele másodosztályú.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Neked velünk kár foglalkozni, Fehérvára megyek eskü meg kereslek barátom!!!

albc
Olvasó

Nekem egy bicskás anyaszomorító sose a barátom.

Hagyadmár...
Olvasó

Bátyja neked fejbe nagy gondok vannak az tuti.

Kováts Imre
Olvasó

Damjanovics, kár, hogy nem tud magyarul, így a kommenteket sem tudja elolvasni. Ennyi hazugságot egy edzőtöl az elmúlt negyven évben nem olvastam. Nincs bocsánat!

Answer
Olvasó

Bagoly mondja verébnek

Kováts Imre
Olvasó

Ok, most már felismerlek benneteket (-). Ti vagytok azok, akik a zsinórban elszenvedett hét vereséget követő, Körmend elleni győzelem után Damjanovics nyakába borultatok. Még mindig abban az örömmámorban éltek, miközben kiestünk az „A” csoportból.

Answer
Olvasó

Látom nem sikerült megérteni az üzenetet

HajraKapos
Olvasó

Ha a feltételek adottak lesznek a visszajutáshoz, akkor nem bánom, hogy kiestünk. Ha a fiatalok nálunk maradnak, akkor rengeteget fognak fejlődni. Az viszont nagyon bánt, hogy a következő évre vonatkozó tervek valószínű sosem fognak megvalósulni. Filipovity – Benke itthon, + kaposvári tehetséges fiatalok + jelentősebb anyagi forrás. 🙁

Benabela
Olvasó

Arra kérlek, hogy az összes ilyen pletykát/elméletet/összeesküvést írd fel valahova és emlékezz majd rá mielőtt ezekről beszéltek élőben vagy kommentben. Sosem volt opció Benke hazajövetele. 1000 ilyen hülyeséget hallottam az elmúlt 10 évben. (Jön a kométa na most aztán mennyi pénz lesz, na most nyáron a Roli hozza a légiósokat top feketék jönnek) Minden évben terjednek a pletykák, majd semmi nem lesz belőlük, de a kövi szezonra mintha ezek el sem hangzottak volna. De, elhangzottak és semmi nem lett belőlük.

HajraKapos
Olvasó

Az, hogy Benke hazajövetele sosem volt opció meg szerintem egy hatalmas blődség részedről.
Filipovity szerződésénél azt mondta Puska, hogy az “első fecske hazatért”. Nyilván erre az ember felkapja a fejét, hogy vajon kire gondolhat még, aki Márkó mellett hazatér. (sok forrásból lehetett hallani, hogy tárgyalunk Szilivel)
Akkor kérlek ossz meg velünk infókat, ha az általam felsoroltakat “fake news”-nak tartod. Köszi.

Benabela
Olvasó

Első fecske hazatért 😀 Ja látom, kiesés lett belőle. Minden évben megkeresik e a Benkét, egy esetleges hazajövetelről? -Igen. És ő minden évben elmondja, h nem? -Igen. Ebből kihozni, hogy jön haza illuzió és felesleges álomkergetés. Én nem rossz szándékból írtam, hanem, hogy ne dőljünk be minden szarságnak amiket mondanak/pletykálnak (ugye cukrászdánk sem lett Bécsben) és próbáljunk meg emlékezni, hogy 10éve minden évben megy a hitegetés a szarakodás, aminek ez lett a vége…

Milo
Olvasó

Először is semmi gondom a kaposváriakkal, inkább a Kecskemét kiesésének örültem volna, de hosszú fordulók óta lehet olvasni, hogy nem érdemli meg a kiesést, az aki a végén kiesik, vagy hogy nem érdemel kiesést a Kaposvár. Dehogynem. Aki a legkevesebb győzelmet szerzi, aki egész szezon alapján az utolsó helyen végez, az megérdemli a kiesést. Jövőre fel lehet jutni és okosabban igazolni. Sok sikert a visszajutáshoz, kell az első osztályba a Kaposvár.

Hagyadmár...
Olvasó

De megérdemeltük sajnos. Amelyik csapat 5 fordulóval az alapszakasz vége előtt a 7.helyen áll és után képes kikapni 5ször és utolsó helyen kezdeni a playoutot az megérdemli a kiesést.

Fáj kimondani hogy megérdemeltük, de ha nem szakítják félebe a bajnokságot a covidnál lehet ott estünk volna ki.

Teljes megtisztulás lesz remélem!

KPSVRKK
Olvasó

+

KPSVRKK
Olvasó

Számtalan ok, esemény vezetett a kieséhez, sokat megírtunk már.
Én most azt hangsúlyoznám ki, hogy látva más csapatok játékát is, én azt mondom, mindenkivel szemben a legnagyobb hátrányunk nem fizikális, vagy játékbeli lemaradás volt. Szinte minden meccsünket mentális mélypontok miatt buktuk el.
A vezetőség, edzők nem tulajdonítottak jelentőséget a játékosok sport-pszichológiai felkészítésére.
Minden csapat fölénk nőtt fejben, megfordították a vesztes meccseiket, képtelenek voltunk elhinni, hogy nyerhetünk.

Mitismondjak
Olvasó

Ez valóban nagyon fontos tényező, de kétlem, hogy az egyesületek nagy részénél foglalkoznak ezzel, vagy költenének rá egyáltalán.

Tadam
Olvasó

A város anyagi helyzete nem ígér semmi jót a kosarasok számára.
Ha van kedved nézz utána, a legutóbbi IFUA jelentésben részletesen le van írva.
Krakus elvtárs ezt is elk…a

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés