Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Férfi csapatnál fog dolgozni Cziczás László?

Egy interjúban beszélt arról, hogy kapott ajánlatot.

  •   :

:

Szerdán jelentette be a DVTK, hogy távozik a női kosárlabdacsapat élőről a vezetőedző, Cziczás László. A szakember két évig irányította a diósgyőri együttest, de bízik benne, hogy mivel békében váltak el, később még dolgozhatnak majd együtt.

Sajnos elcsúszott a klub és az én álláspontom, így nem tudom befejezni azt a munkát, amit elkezdtem. Semmiféleképp nem akarom magam mögött végleg bezárni a kaput, én úgy számolok, hogy előbb utóbb még visszatérhetek Miskolcra

– nyilatkozta az M4 Sportnak.

Ahogyan a legtöbb sportágnál, a koronavírus-járvány miatt a DVTK-nál is megszorítások vannak, amelyet természetesen a 41 éves szakember is elfogadott, nem ez az oka, hogy távozott, de még csak nem is az, hogy a jövő évi keret várhatóan gyengébb lesz, mint volt ebben a szezonban, sőt “nagyon nagy kiívásként éltem volna, meg, hogy egy gyengébb csapattal dolgozhatok”. Hozzátette, a távozásának más okai vannak, konkréten a szerződésében voltak olyan dolgok, amikben nem egyeztek az álláspontok.

Nem szeretnék semmi rosszat a volt klubomnak, annyi, hogy most nem tudták nekem megajánlani azt a szerződést, ami miatt elhagytam volna a családomat

– árulta el, majd beszélt arról is, hogy már kapott ajánlatokat más csapatoktól, férfi együttesektől is, a válogatott mellett pedig továbbra is folytatja a munkát, abban az esetben is, ha ősszel nem lesz csapata.

Kiemelt fotó: www.dvtk.eu

  •   
26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
redmillerMAFCdrukkerTTBezseGodemperor Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Ja, kecso vagy berény

gulyasszabolcs00
Olvasó

Berényben szóba se jött a neve eddig. Curovic élvez prioritást.

redmiller
Olvasó

😀

bakiba
Vendég
bakiba

Kecskemét lesz az. Fofó megy Fehérvárra.

redmiller
Olvasó

Czicza tuti nem 🙂

Üvegtigris
Olvasó

Szerintem Lacinak semmi vesztenivalója nem lenne a szurkolók tisztába kezdenek lenni a klubb mostani helyzetével.Elvárások szerintem már nem nagyon vannak.Az anti közlékenységbe már belefáradtunk,csináljanak egy szerethető brusztolós csapatot és szerintem a szurkolók mögöttük lesznek.Czicás Laci csak hab lenne a tortán szerintem senki nem bántaná egy esetleges gyengébb szereplésért. De azért mert nem működik a club a megszokott körülmények között tályékoztatni még lehetne a publikomot.

piros710321
Olvasó

Szabi? 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem Berény, annyi fix.
Egyébként csak rosszat hallani Cziczásról… Szakvezetők illetve férfi / női A csoportos edzők mondtak róla igen kemény véleményt, pozitívum nem szerepelt köztük.
Ettől még én tisztelem, nálam biztosan jobban ért a kosárhoz, de adok a szakma véleményére, akik egybehangzóan állítják, hogy nem való férfi első osztályú padra.

Akárhol folytatja, sok sikert Neki!

moldi56
Olvasó

Nem akarok vitatkozni,de magyar edzők közül ki való férfi csapat padjára? Kovács Adrián?Csirke Feri is megbukott.Minden valamire való csapatnál külföldi edző van (volt).

gulyasszabolcs00
Olvasó

Kovács Adrián tök tehetséges fazon, rengeteget képzi magát, már fiatalon komoly tudásra tett szert külföldön, szerintem szuper jó edző lesz belőle. Most sem vallott szégyent Debrecenben. Forray is fiatal, van benne potenciál. Olajnál ott van Jakab, szerintem ő is lassan megérdemelné, hogy bizonyíthasson. Ez 3 név. Nem sok, de 3-mal több a semminél…

kekfr@nkos
Olvasó

Az Olajnál volt Jakab. Nem lepne meg ha a Honvéd UP-nál kötne ki Báder mellett.

gulyasszabolcs00
Olvasó

No, mi történt vele?

TT
Vendég
TT

Adriánnak eddig ehhez nem sok köze volt. Eleinte Berényi Sanyi dirigált, meccsen is, mikor pedig már a rájátszás is kétségessé vált jött a Mandics-Lekli páros. Na onnantól indult meg a csapat szekere.
Kovácsot nem igazán tisztelték a rutinosabb játékosok és a taktika terén is volt némi kívánnivaló.
Mióta hárman vannak, van szuper taktika, Mandicsban nagyon pozitívan csalódtam, de Lekli is hasznos.
Szerintem közel sem első osztályú edző egyelőre Adrián, főleg egy top4-be igyekvő csapat esetében. Először bizonyítson alsóbb csoportokban aztán, ha van tapasztalat pár év múlva lehet jó első osztályú edző.

MAFCdrukker
Olvasó

Szetintem azért lenne pár ember a női A-ból, vagy a férfi B-ből, aki megállná helyét, de tény, kapásból az én fejemben sem sorjáznak a nevek. Másrészt az edzők 80-90%-a megbukik valamelyik csapatánál, minnél hosszabb ideig dolgozik, annál valószínűbb, hogy ez eljön.

parizel
Olvasó

100-szor CZICZÁS, mint egyszer is POTOCSNYIK!

Modus operandi
Olvasó

Szerintem remek húzás lenne Cica! Szolnoki kötődésű és “van becsülete” a szurkolók előtt is. Nagyon kíváncsi lennék rá.

CSAK AZ OLAJKA!

ICEBEAR
Olvasó

A legnagyobb meglepetés lenne ha “hazaigazolna” Szolnokra! Az eddigi vezetés hibát hibára halmoz és szerintem most is ki fognak tartani Potocnik mellet! Majd talán egyszer…..!
Addig is Hajrá Olaj!!!! Most kell kitartani a fiatalok mellet és örülni minden saját nevelésű játékos pontjának!!! 🙂

Dávid
Olvasó

Szoljon: – Esetleg vannak új kérői? Még az is elképzelhető, hogy férficsapathoz szerződik a jövőben? – Nincs ilyenről szó. Friss még a szakítás, nem foglalkoztam ezzel. Említette a férfiakat, ennek nincs realitása, engem még soha nem kerestek meg egyetlen egy férfiklubtól sem. Az is lehet, hogy elkönyveltek női csapat edzőjének. – Az elmúlt években, amikor Szolnokon edzőváltás történt az Olajnál, a szurkolók között felmerült az ön neve is. – Ezt jó hallani, hogy a szurkolók jó szívvel emlékeznek rám, de mondom, nincs és nem is volt realitása a szolnoki szerepvállalásomnak. Természetesen figyelemmel kísérem az Olajbányász szereplését. Régi játékostársaimmal különösen, akik… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Cegléd mellett él a család, nem akar messze dolgozni, az Olaj, vagy a Kecsó jöhet szóba…, a múlt, a kötődés miatt inkább az Olaj…, ha egy mérőben új koncepció első lépéseként sikerülne őt hazacsábítani, annak sokan örülnének, ismeri a közeget, Pórral a kispadon lett bajnok, Szalay volt a tanára, Csősz az iskolatársa, van edzői tapasztalata, elég volt a sok külföldiből…, kézenfekvő megoldás volna és talán most a legjobb is…

moldi56
Olvasó

Talán feledtetni tudná a Vojvoda miatti traumát,amit mostanság átélünk.

JR.Benitez
Olvasó

Egy másik oldalon azt olvastam a bővebb interjúban hogy meglepő helyről keresték. Nálam az Olaj a papirforma lenne, nem pedig a meglepő. De majd meglátjuk. Amúgy sokszor irtam hogy szerintem a BB1 erősen manager kötődésű…. Ergo bizonyos körök tartják fennt, és látják el információkkal. Aztán lehet hülyeség de sok jel erre mutat. Szerintem többet tudnak ebben az ügyben is, pár napon belül jöhet a: információink szerint Cziczás xy csapat edzője lesz…

Godemperor
Olvasó

Elég volt a külföldikből? Miért? Egy normális magyar edző nincs! De ahogy gondolod, tőlem aztán mehet az Olajhoz.

Zsarkov
Olvasó

Cziczás már bizonyított, igaz a női vonal kicsit más, de a Cegléddel túlteljesítette a célt, a Diósgyőrrel is bajnoki-; és kupaezüst, ami (a Sopron más kávéház) a maximum…, ezen kívül szolnoki nevelésként, 2007-ben csapatkapitányként bajnoki címig vezette a csapatot (akkor a pénzügyi lehetőségek alapján a legjobb 8 is bravúr lett volna), ismeri a közeget, és tudja, átérzi és – remélem – át is tudja adni, hogy mit jelent Olaj címeres mezben kifutni a pályára…, ez már önmagában sokkal több, mint amit egy külföldi edző adni tud…, és most erre mindennél jobban szükség van…, hiszem, hogy itthon is próféta lehet!

Üvegtigris
Olvasó

Jöhetne Szolnokra ő legalább IKON másokal ellentétben. Adna tartást a csapatnak és a szurkolók is felnéznének rá.

moldi56
Olvasó

Pont erre gondoltam én is.Ha túltenné magát Laci az őt ért régi sérelmeken,akkor semmi akadályát nem látom hogy ő lenne az Olaj edzője.

kekfr@nkos
Olvasó

A szurkolók és vezetőség véleménye csak a sör lelátóra bevitelében egyezett. Azóta szinte csak olyan döntések születtek amik szinte érthetetlenek voltak.
Na jó talán Alekszics elküldése még úgyahogy érthető volt. De utána…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés