Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Cziczás kolbászt árult Miskolcon, soha nem hitte volna, hogy egyszer pont ott lesz edző

A Napos Oldalon járt a DVTK sikeredzője.:

:

A DVTK “Napos Oldal” című magazinműsora készített interjút Cziczás Lászlóval. Az Aluinvent DVTK vezetőedzőjével készített beszélgetésből többek között kiderül:

  • Miután befejezte a játékot, feleségének a családi cégében dolgozott. A húsipari cégben az egyik feladata az volt, hogy kolbászt árult, többek között a miskolci kocsonyafesztiválon, de akkor nem hitte volna, hogy egyszer pont itt lesz női edző.
  • A lányokkal azért szeret dolgozni, mert ha feladatot ad nekik, soha nem azt kérdezik meg, miért, hanem azt, hogy hányszor.
  • Kiderült, hogy a DVTK-ban is vannak húzónevek, de szerinte ez egy puzzle, és nem működne a dolog, ha nem lenne meg mindenkinek a szerepe a fogaskerékben.
  • A szezon elején azt is elfogadta volna, hogy az első négyben végeznek. Az ennél is nagyobb sikerekhez a jó kezdés, és a Csata elleni pofon kellett.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
moldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

A Laci által fémjelzett kolbász és szalámi nagyon finom,a szolnoki piac legnépszerűbb márkaboltjában kapható.Különösen a vastag csípős mangalica szalámi nagyon ízletes,vetekszik a csabai kolbásszal.Le kellene védeni a márkát.

Laci te nagyon hiányzol innen,legalábbis nekem.Amikor még játszottál napi kapcsolatban voltunk.Nagy kár hogy téged itt nem becsültek meg.Remélem egyszer még meggondolod magad és dolgozol férfi csapatnál.Az Olajra gondoltam természetesen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés