Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Cziczás ideges volt, csapata gladiátorként küzdött

Hatalmas DVTK sikert ünnepel Miskolc.:

:

Magabiztosan nyerte meg a női bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzését az Auinvent DVTK. A hazaiak mestere, ahogy a mérkőzés utáni nyilatkozatából kiderült, nem számított ennyire “könnyű” mérkőzésre.

– Nagyon ideges voltam a mérkőzés előtt, tartottam attól, hogy egy feltüzelt Győr érkezik hozzánk. Az elején szerencsére elkaptuk a ritmust, és végig kontrollálva, abszolút megérdemeltem jutottunk a döntőbe. Akkor nyújtottuk az egyik legjobb teljesítményünket, amikor a legjobban kellett. Ezzel feltettük a pontot az i-re, ami a szezonunkat illeti – mondta Cziczás László.

Nagyon büszke vagyok a lányokra, gladiátorként küzdöttek. Nem mindig egyszerű a munka velük a hétköznapok során, de ilyenkor elfelejtődik minden, és én is nagyon boldog vagyok.

Ez a szezon minden várakozást felülmúlt. Nagyon köszönöm elsősorban a játékosaimnak, hogy idáig eljutottunk, és utánuk persze mindenkinek, akik lehetővé tették ezt a fantasztikus sikert – nyilatkozta a DVTK sikeredzője a klub honlapjának.

A női döntő összes meccse tévés lesz, itt találod a programot. Klikk!

Kiemelt fotó: www.dvtk.eu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
makelovenotwar69 Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Cziczás nagyon tud valamit!
Cegléden és Miskolcon is a klub legjobb eredményét érte el. Örülnék, ha a Sopron bajszát is megrángatná, bár egy esetleges DVTK győzelemért biztosan elég jól fizetne a Mix.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés