Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Cziczás: a tavalyi bajnokságnál is erősebb lesz az idei

Mokango helyettese a héten érkezik.:

:

Cziczás László, az Aluinvent DVTK vezetőedzője a BB1.hu-nak elmondta, Chanel Mokango helyére kiszemelt játékos már a héten megérkezik, de beszéltünk a csapat első edzőmeccséről is.

– Tipikus első mérkőzés volt, mindenki szeretett volna bizonyítani, mindenki szeretett volna nyerni, nyilvánvaló, hogy nem egy tökéletes produkciót nyújtottunk. Az volt a lényeg elsősorban, hogy lássam azokat a dolgokat, amiket gyakoroltunk az elmúlt pár hétben. Volt ami összejött, volt ami nem. Remélhetőleg a héten egy új játékos érkezik hozzánk, akire nagy szükségünk van, mivel Chanel Mokango megsérült, helyette mindenképp kell valaki. Ő a héten megérkezik, hamarosan Kányási Veronika is fel fog épülni, velük már más lesz a csapat képe. 

Majd kitért arra is, hogy a többi csapat hogyan erősített. 

– Nagyon nehéz bajnokság elé nézünk, nekünk gyakorlatilag az egyik jolly jokerünk esett ki. Embert próbáló helyzetben vagyunk, egy új játékost kell beépítenünk a csapatba, arról nem is beszélve, hogy a többi együttesnél nagyon komoly erősítések voltak.

Óriási mérkőzések lesznek. Azt tisztán kell látni, hogy talán a Sopron az egyedüli gárda, aki nem erősödött, de nekik még van szabad légióshelyük. Azon kívül mindenki olyan külföldieket hozott a csapatába, hogy a tavalyi bajnokságnál is erősebb lesz az idei. Minden pozícióért meg kell szenvedni, mi szeretnénk hasonló szép eredményeket elérni, mint tavaly.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
csocsaTorpedó Recent comment authors
Torpedó
Olvasó

Álmodjatok…..

csocsa
Olvasó

Bírom,hogy te nem egy csapatnak szurkolsz,hanem bizonyos csapatok ellen.Fura,de te tudod.

Torpedó
Olvasó

Ha nem vennéd észre,akik nem szimpik mert megdolgoztak értük,azok tapsot nem érdemelnek.De ugye ez talán fordítva is igaz
A legjobb csapat meg remélem tudod melyik?Na annak szurkolok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés