Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Curry reméli, hogy a Szeged jövőre play off csapat lesz

Az irányító egyelőre még nem tért vissza az Egyesült Államokba.:

:

Hálás a lehetőségért, és egyben nagyon jól érezte magát Szegeden Morris Curry: a Naturtex-SZTE-Szedeák szezon közben érkezett amerikai irányítója szerint az alapszakasz végére összeállt volna a szegedi együttes – számolt be róla a delmagyar.hu.

– Hétről hétre fejlődtünk. An­­nak ellenére, hogy nem volt könnyű idény, közösen, csapatként küzdöttünk, a vezetőség mindent megtett, hogy elérjük a célunkat. Sajnálom, hogy így alakult, úgy érzem, kiegyensúlyozott, jó teljesítményre lehettünk volna képesek, és több meccset is nyerhettünk volna a folytatásban. Ezúton is köszönöm a klubnak, hogy lehetőséget adott nekem, valamint kö­­szönöm a szurkolóink támogatását, akik végig mellettünk álltak! – mondta Morris Curry annak kapcsán, hogy a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége úgy döntött, minden bajnokságát felfüggeszti, így az NB I/A csoportja idő előtt ért véget.

A légiósok közül egyébként Curry még Szegeden maradt, az irányító a vírushelyzet miatt egyelőre kivár, és nem utazik haza az Egyesült Államokba.

Élveztem a Szegeden töltött időt! Egy nagyon jó várost ismertem meg, remélem, hogy to­vább fejlődik itt a kosárlabda. Mindig is jó dolgokat hallottam Magyarországról, örülök, hogy itt játszhattam egy ideig. Régóta kosárlabdázom már, tu­­dom, hogy megfelelő edzővel és csapattársakkal semmi sem lehetetlen, így önmagunk teljesítménye sem volt meglepő számomra. Szerettem volna a tapasztalatomból a csapatnak is átadni, remélem, ez sikerült. A koronavírus? Próbálja mindenki megőrizni a higgadtságát ebben a helyzetben, élvezzük kicsit a családdal töltött heteket, és lehetőleg egészséges szokásainknak szenteljük az időt, amíg el nem múlik a járvány. Még egyszer köszönök mindent, remélem, találkozunk a következő idényben, és a Szedeák egy play off csapat lesz!

Fotó: hunbasket.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
CsakAVasutdonnarummaMAFCdrukkerbányász Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Akkor lehet, eljött az EGIS ideje?

MAFCdrukker
Olvasó

Ne féltsd te a Falcót, nekik is pénz van a bőrük alatt is, akár az MTE-nek.

bányász
Vendég
bányász

Érdekesnek tartom, hogy Szegeden megállapodtak a légiósokkal. Klassz, hogy már van jövőben is pénzügyi hátterük. Irigylésre méltó.:) De tényleg.
Gondolom a gazdag klubok hamarabb kijönnek a gödörből. Meg nem mindegy, hogy gyógyszeripari cég/multimilliárdos emberkék avagy kisvállalkozások/önkormányzat a fő támogatói kör. Mi ugyebár az utóbbiakhoz tartozunk, akik nem pozitív egyenleggel fognak kijönni ebből az egészből. Nem várható el erőn felüli támogatás részükről. El nem tudom képzelni lesz-e pénzünk egyáltalán elindulni értelmes csapattal. Bízom Feriékben, de ez a helyzet nagyon nem rózsás.
WSreborn mintha megjósolta volna, aki azt mondta ideje lenne újra szopóágra kerülnünk.

MAFCdrukker
Olvasó

Mit szóljunk akkor mi, vagy a többi B-s?

CsakAVasut
Olvasó

Több helyen olvastam már a hozzászólásaidat, melyben ócsárolod az MKOSZ-t,hogy a hőn áhított csapatod,az igazán sokak számára szimpatikus MAFC, mennyire meg lett fosztva attól a fránya bajnoki címtől. Értem én hogy klubhűség és stb,de miért veszed ENNYIRE biztosra, hogy a kis csapatod feljutott volna? Tudtommal egy Nyíregyháza még mindig előttetek van/lett volna. Ahol mondjuk nem “hulladék A” csoportos játékosok alkotják a csapatot. Csak egy szimpla felvetés, no offense??

MAFCdrukker
Olvasó

Az MKOSZ-t egy hozzászólásomban ócsároltam, azt is megbántam már. A Nyíregyháza valóban jól teljesített idén, de azért , tetszik, nem tetszik, az a fránya tabella mégis azt mutatta a leállításkor, hogy mi vagyunk az elsők. Egyébként volt még egymás elleni meccsünk, ahol változhatott volna a sorrend, de ezt otthon játszhattuk volna. Hazai pályán pedig 10-1-es mérlegünkkel, illetve nyíregyházi győzelmünkkel favoritnak tartottam (volna) csapatomat. De hogy őszinte legyek, nem voltam biztos benne, hogy egy rájátszásból a MAFC került volna ki győztesen, de a bajnokság leállításakor de facto MI VOLTUNK ELÖL. Egész egyszerűen ezért voltam bizakodó a döntés előtt, és szomorú utána,… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés