Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Curry: Jól éreztem magam Szombathelyen, de örömmel fogadtam el az Alba ajánlatát

Simá bejutott az országba, már be is csatlakozott a munkába.

  •   :

:

Négy esztendeje kosárlabdázik Európában. Két évet a Falco gárdájában töltött, közben néhány meccsen szerepelt a lett VEF Riga csapatában, előzőleg a szlovén Krka Novo Mesto, a német Telekom Bonn együttesét is erősítette. Egy hete érkezett Fehérvárra a csapat harmadikként szerződtetett légiósa, Ronald Lee Curry – írja az Alba honlapja.

Csütörtökön érkeztem, egy napot utaztam. Philadelphiából indultam, Washington és Isztambul érintésével érkeztem Budapestre. A határokon nem volt gond, könnyedén beléptem Törökországba, majd Magyarországra. Az átállás nem okozott problémát, nem kellett hatósági karanténba vonulnom, de elővigyázatosságból az első negatív tesztem eredményéig nem találkoztam a csapattal, ezt az időt a lakásomban töltöttem. Miután megérkezett a negatív eredmény megkezdtem az edzéseket a fiúkkal. Remekül érzem magam a csapatban, nagyon pozitív vagyok az új szezont illetően. Úgy gondolom, erős, jó szellemű csapatunk lesz

– mondta.

Curry négy meccset vívott a Falco színeiben az Alba ellen az elmúlt két évben, egyszer kaptak ki Fehérváron, a többi három meccset megnyerték.

Erős csapatunk volt, jól éreztem magam Szombathelyen, ugyanakkor örömmel fogadtam el az Alba ajánlatát. Kellemes emlékeket őriztem a fehérvári csarnokról, mindig sok néző volt és remek hangulat. A várost most kezdem megismerni, nagyon sok jót hallottam róla, biztosra veszem, remekül érzem itt magam az elkövetkező esztendőben. Amúgy én mindenütt elfogadtam a körülményeket, megszerettem Szlovéniát, Németországot is. A németeknél különösen jó élni, valamint a bajnokság is erős. Lettországgal sem volt gond, de túl kevés időt töltöttem ahhoz, hogy véleményt formáljak, mindössze két csoportkörös meccsen szerepeltem a BL-ben, valamint három bajnokin tavaly kora ősszel, majd visszatértem Szombathelyre, ami jó döntés volt

– nyilatkozta az amerikai.

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mendez Recent comment authors
Mendez
Olvasó

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani.
Márkó távozása előtt még bizakodtam, hogy valahogy találunk plusz forrást és meg tudunk egyezni vele, így sajnos szerkezetileg már nem fért a csapatba.
Remek csapatember, kiváló védő, nagyon jól járt vele az Alba.
Sok sikert Ron!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés