Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csütörtökön indul az MTOK X. Orosz László Emléktorna

A Szeged is részt vesz az eseményen.:

:

Csütörtöktől szombatig kerül megrendezésre az MTOK X. Orosz László Emléktorna – írja beszámolójában a delfinek.hu. A koronavírus miatt a tavalyi évadban elmaradt a Kaposvár hagyományos hazai felkészülési tornája, idén azonban három csapat részvételével már újfent pattog majd a labda a Kaposvár Arénában.

A somogyiak egykori csapatkapitánya, Orosz László 2011 óta őrzi az égi palánkok alatt a gyűrűket. A kiváló center 1971-ben született Miskolcon, tehetségére rövid alatt felfigyeltek az országban, előbb a Tungsramban, majd a Honvédban kosárlabdázott, utóbbival négyszer is a csúcsra ért a pontvadászat végén. Első kaposvári korszaka 1998-ban kezdődött, 2000-ben tagja volt a klub addigi legjobb eredményét elérő csapatnak. Később játszott a Szolnok és a PVSK csapataiban is, majd 2006-ban tért vissza Kaposvárra: újabb négy szezont húzott le kék-fehérben, miközben a csapatkapitányi tisztet is betöltötte.

A 120-szoros válogatott Orosz László – akit mindenki csak Benőként ismert – összesen 204 tétmérkőzésen lépett pályára a Kaposvári KK-ban.

Az MTOK X. Orosz László Emléktorna programja:

Szeptember 2., csütörtök:

18:00: Kaposvári KK – KK Vrijednosice Osijek (horvát)

Szeptember 3., péntek:

17:00: KK Vrijednosice Osijek – Naturtex-SZTE-Szedeák

Szeptember 4., szombat:

18:00: Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Az Emléktornára 1000 Ft-os egységáron lehet jegyet váltani – a megváltott jegy a torna mind a három napjára, minden mérkőzésére érvényes, ezért kérik, azt a megvásárláskor őrizzék meg!

A 10 év alatti, valamint a 70 év feletti szurkolók ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

Információk a belépéshez:

  • A mérkőzésekre csak védettségi igazolvány birtokában lehet belépni. Ezúton szeretnék a szervezők felhívni a figyelmet arra, hogy a védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. A 18 évnél fiatalabbak számára nem kötelező a védettségi igazolvány a belépéshez, azonban életkorukat nekik arcképes igazolványuk felmutatásával kell igazolniuk.
  • Az Arénába történő belépés és jegyvásárlás csak az ellenőrzés után lehetséges.
  • Kérik, hogy a beléptetés gördülékenységének biztosítása érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és készítsék elő a szükséges iratokat!
  • A sportolók és sportszakemberek védelme kapcsán a játéktértől megfelelő távolság megtartásának biztosítása érdekében a szurkolók kizárólag a galérián foglalhatnak helyet, a mobil lelátókat a torna ideje alatt nem nyitják meg. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A Kupát az MTOK Magyar Tréning Oktatási Központ támogatja.

Fotó: delfinek.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Kareem Abdul-JabbarKKK72 Recent comment authors
KKK72
Olvasó

Talán előbb kellene tervezni a felkészülési programot ! Nevetséges, hogy három normális csapatot nem tudnak össze szedni az Orosz tornára ! Abból kettőből is az egyik NB II-es szintű társaság. Gratulálok !

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A Szeged egészen megfelelő partner.
Sajnos az Eszék (egykori csapatom) elég gyatra formában van, az edzője is kijelentette, hogy nagyon sok munka vár rá.
Klubunk viszont ezt a gyenge választást bizonyára “belső ügyként kezeli és lezártnak tekinti” ugyanúgy mint csapatkapitányunk kihagyását az edzésekről.
Harmadik csapatra már nem is futotta, gondolom költségvetési korlátozások miatt.
“Ha nincs píz, igyál víz”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés