Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csurovics a vereség ellenére is elégedett volt

Zollner gratulált a három légióssal nagyot küzdő Szegednek. Szekulovics Taylort dicsérte.

  •   :

:

Tegnap este három mérkőzést rendeztek a 19. fordulóban. Íme az edzői nyilatkozatok:

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend 79-83 (23-16, 20-25, 23-30, 13-12)

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok a Körmendnek. Fájó ez a mérkőzés, mert egy egylabdás meccset játszottunk, mondhatni, megint nem volt szerencsénk. Három légióssal is nagyon jó meccset játszottunk, így kell tovább dolgoznunk. Gratulálok Taylornak, mert nagyon jól játszott – talán a legjobban az idényben. A legjobbakat kívánom a Körmendnek a folytatásra.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a Szegednek is, mert óriásit küzdöttek. Nincs könnyű idegenbeli meccs, a győzelemnek örülhetek, de a mutatott játéknak nem. A Szedeák csak három légióssal játszott, és nem volt mit veszítenie, mindig veszélyesek az ilyen meccsek. Ellenfelünk remekül küzdött, és ha így játszik a folytatásban, biztos vagyok benne, hogy meccseket fog nyerni, ehhez sok sikert kívánok nekik!


Kaposvári KK – Szolnoki Olajbányász KK 80-89 (17-17, 24-28, 17-18, 22-26)

Sztojan Ivkovics, a Kaposvári KK szakmai igazgatója: Sajnos, nálunk az utolsó dobásokig nagyon rosszul dobtuk a távoliakat, a másik oldalon volt egy extra teljesítmény, hiszen Jones egymaga nyolc triplát szerzett. Ha két csapat elvileg egy szinten van, egy ilyen teljesítmény akkor is döntő. Ráadásul minden negyedet tompán kezdtünk. Gratulálok a Szolnoknak!

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Alaposan felkészültünk a Kaposvár játékából. Kellő magabiztossággal és energiával kosárlabdáztunk, de csak így lehet mérkőzést nyerni és így lehetünk sikeresek. Még mindig vannak sérültjeink, de akik ezúttal pályára léptek, minden tőlük telhetőt megtettek.


KTE-Duna Aszfalt – Jászberényi KSE 75-65 (22-21, 14-11, 23-17, 16-16)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Mindenképpen nagyon boldog vagyok, köszönöm a játékosaimnak ezt a hozzáállást, és gratulálok nekik. Jár a gratuláció a Jászberénynek is, hiszen rendkívül jól játszottak. Nem lepett meg, hogy ilyen szoros lett az eredmény, erre számítottunk. Évek óta egy rendszerben dolgozunk, és nagyon fontos, hogy együtt tudjunk lenni, kompaktak tudjunk edzeni. Jött egy új játékos, őt is be kell építeni, illetve Djeraszimovics sem tud mindig itt lenni, szóval ezek nehezítik a dolgunkat. Így a vendégek védekezésben megvalósított váltásai feladták a leckét. Az Alba elleni siker most ér igazán sokat. Jól jön most a pihenő a csapatnak, aztán majd újult erővel vágunk neki a folytatásnak. Köszönjük a szurkolóknak, bízom benne, hogy márciustól is legalább ennyien kijönnek buzdítani bennünket.

Miljan Csurovics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Esélytelenként látogattunk ma Kecskemétre, ennek ellenére egy szoros meccset tudtunk vívni a hazai pályán kiváló KTE-vel. Elégedett vagyok azzal, amit láttam, mert egészen a végéig meccsben voltunk. Gratulálok edzőtársamnak és csapatának. Mi dolgozunk tovább, hogy elérjük céljainkat.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés