Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csősz Tamás: szomorú, hogy a legjobb játékosunk távozik

Az Olaj ügyvezetője azt kívánja, hogy legalább olyan eredményeket érjen el Olaszországban, mint piros-feketében.:

:

Délelőtt már beszámoltunk róla, hogy az olasz élvonalban szereplő Pallacanestro Reggiana csapatához szerződött Vojvoda Dávid, a Szolnoki Olaj KK csapatkapitánya. A 2014-ben az Eurochallange kupát is megnyerő kiváló klub két évre szerződtette Vojvodát. A hírt így kommentálta a Szolnoki Olaj KK ügyvezető igazgatója, Csősz Tamás az iszolnok.hu portálnak:

– Bár szomorú, hogy a legjobb játékosunk, csapatkapitányunk távozik, mi nagyon büszkék vagyunk arra, amit Dávid elért! Ő egy olyan sportoló, akinek a játéka magával ragadja a közönséget, emberi tulajdonságai pedig igazi vezérré tették a csapaton belül. Kétségtelenül ikonikus alakja a Szolnoki Olajbányásznak, klubunk legsikeresebb időszaka forr össze vele. A teljesítménye Európa-klasszissá tette, sokoldalú kosárlabdázó, aki most Európa egyik topbajnokságába igazolt. Dávid sikere a magyar kosárlabda számára is nagy lehetőség, kívánjuk neki, hogy legalább olyan eredményeket érjen el Olaszországban, mint itthon piros-fekete színekben.

fotó: MKOSZ/Rébay Viktor

46 hozzászólás

46
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
RolexfmunkacsiNobodyEricldd Recent comment authors
Rolex
Olvasó

Moldi,hihetetlen mennyire üti egymást az utolsó 2mondatod!
“Erősen gondolkodtok,hogy vegyek-e bérletet szeptemberben”
“Hajrá Olaj”
Baromi nagy szurker lehetsz,ha nem megy a szekér,már bérlet se kell.
Mondjuk az ilyen divatokra nincs is szükség a ligetbe.

Tarifa
Olvasó

Cserélj óra márkát.

Nobody
Olvasó

Nyerges dr adta vissza a kosárlabdát és többi sportágat!!!! . Mert nem kívánta /tudta tovább finanszírozni!!!! . Szalay úr szerezte meg a szükséges forrásokat , hogy megmaradjon a magasszintű élsport Szolnokon. Itt szidjátok, pedig csak neki köszönhető ,hogy lesz egyáltalán valami!!! De ha itt bárki jobban tudja csinálni, vagy több pénzt tudna szerezni, csak rakja fel a kezét bátran! Az a baj, elfelejtik itt sokan, anno Ő jutott fel a csapattal az A-ba és Ő csinált Kft-t a csapatnak ,hogy elkerüljék az adósság csapdát, sőt dr Nyergest is Ő hozta a csapathoz!!! Szóval szerintem szépen gondolja át mindenki, fikázást érdemel… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Én egy kicsit másképp tudom,de mindegy.Ha nem sikerül egy ütőképes csapatot összehozni,az könnyen a polgármesteri székébe kerülhet.

fmunkacsi
Olvasó

Nagyon rosszul tudod moldi. És szerintem nem mindegy. Elment a két legjobb magyarunk. Sajna nincs másik meghatározó szabad magyar, ki a francot tudnál hozni? De komolyan. Mondj egyetlen nevet. Elbasztuk a nemzetközi indulást, iszonyat szűk lett a piac!

derryl
Olvasó

Moldi! Eddig sem rajta múlt!

Tarifa
Olvasó

Így legyen.

derryl
Olvasó

Rosszul írtad alá! “Egy hivatásos seggnyaló”! A levezetés is egy nagy baromság, köze nincs a kronológiához! Azt hiszitek, mindenki hülye Szolnokon? Mindenkit meg lehet venni kilóra? Remem ősszel eltűntök a picsába, ahonnan jöttetek!

ldd
Olvasó

Egy kicsit mesélj lécci a Kft. meg az adósság csapdáról.
Úgy szeretnék én is megtanulni törvényesen”lopni” …

ldd
Olvasó

Én kívánom a legjobbakat Dávidnak!
Kövezzetek meg …
Értem azt is, hogy akkor még nem volt BB1 (?) …
De szeretném megjegyezni – nem ünneprontásként – a magyar bajnokság vesztett már Dávid Kornélt és Hanga Ádámot is …
És még itt vagyunk …

30co
Olvasó

Csősz Tomi már most szerethető .
Kúrva gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olajheart
Olvasó

Voja megkönnyeztem a face bejegyzésedet! Igazi sportember vagy fantasztikus kosárlabdázó és jó ember! Minden meccseden szurkolok Neked, akkor is így tettem volna ha nem kéred! Várunk vissza! A Mi Szívünk piros fekete!

derryl
Olvasó

Írd már ide a linket lécci, ahol el lehet olvasni. Köszi!

Olajheart
Olvasó

Már fent van bb1) gyorsak voltak

moldi56
Olvasó

Még mindig nem tudtam magamhoz térni a kábulatból,nem tudom felfogni hogy ő már nem a mi játékosunk.Pedig sajnos így van.Várható volt.Szerintem ő ezt akkor is meglépte volna,ha történetesen mi lettünk volna a bajnokok,így meg különösen.Meg kellett neki lépni.Mennyivel más az ő távozása,mint Benkéé.Őt viharos taps fogadná,Benkét füttykoncert.6 évet húzott le Szolnokon,ennyit nem húzott le máshonnan igazolt játékos.Dr.Nyerges Zsolt sokat tett azért,hogy így legyen,dehát ő már nincs és Voja sincs.Mi lesz ezután az Olajból? Halvány elképzelésem sincs,főleg így hogy alig-alig szivárog valami hír,és az sem szívmelengető ami megjelenik.Hát erősen gondolkodok,hogy vegyek-e bérletet szeptemberben? CSAK AZ OLAJ!

Németh Róbert
Olvasó

Szerintem vegyél,ki tudja mit hoz a jövő és most a csapat mellé kell, hogy álljon mindenki.

Tarifa
Olvasó

Ne áltasd magad. Én is szívesen odaállok, de hova?

Tarifa
Olvasó

Hát.. . Tudom ezzel nem kezdünk mondatot, de ez van. Inkább egy NER lovag, mint egy kiégett Polgi!!!!
A vakitásnak vége…. Valamit, valamit… Bár soha nem kosaraztam, de ha muszály én is beszallhatok. Reménykedek, de meddig. Egy név, vezetés és megfogható cél nélküli csapat szurkolók hiányában katasztrófa, és még az OLAJ TV is vesztésre áll. Hajrá!!!!!

derryl
Olvasó

Nem tudjátok, Szalay meddig rágja még a város testét? 17 év, nagy semmi! Ja, egy gyaloghíd a 2006-ban beígért közúti helyett.

Ewing
Olvasó

Az, h Szalayt meddig hagyjátok garázdálkodni, rajtatok múlik, szolnokiakon. Bár a tavalyi országgyülési választásokon történtek után, talán nem is rajtatok múlik….??
hajrá, Olaj!

Ewing
Olvasó

Hogy meddig élősködik még Szolnokn? Rajtatok múlik, szolnokiakon. Bár, ha a tavalyi választásokra gondolok, lehet, h nem is rajtatok múlik. Ősszel meg kell próbálni elhajtani végre!!

Tarifa
Olvasó

Én úgy tudom, hogy az akkori Főiskola volt az ötletadó és az egyik fő pénzügyi háttér. Akkor még nekik is sok lekötött pénzük volt a bankban, és a támogatás is rájuk hivalkozassal volt.

fmunkacsi
Olvasó

Ha most nem lenne Szalay, akkor húzhatnád le az Olajt a vécén. Nyerges eldobta, kérdezd meg tőle, miért tette. Legalább van, aki megmenti.

derryl
Olvasó

Ha Simicskát kinyírták, szerinted a Doki mekkora falat lehetett nekik? Értsétek már meg, ha Nyergesen múlt volna, még most is tenné be a pénzt a csapatba! Közben vett Svájcban egy focicsapatot! Így már kapisgálod?

Tarifa
Olvasó

Ez így részben igaz, de ő tudott gondolkodni.

Tarifa
Olvasó

Fogalmad sincs miről beszélsz. Eldobta? Eldobadtátok. Ebben a sportban nem a nyugdíjasokat és az évszázadokkal korábbani bevándorlókat kell “meggyőzni” itt ma gondolkodó emberek járnak a Tiszaligetbe, nem pedig a monodiétás narancsevők.

atibácsi
Olvasó

Micsoda váratlan meglepetés lehetett ez a hír a klub vezetőinek! Eddig ment a parasztvakítás, most pedig lehet előállni a farbával! Vajon lesz mivel?

fmunkacsi
Olvasó

Nem volt meglepetés. Dávidról mindenki tudta, hogy ha megkapja a várt külföldi ajánlatot, akkor elmegy. Ez megtörtént. Most meg kell keresni azokat a jobb légiósokat, akikkel lehet eredményes a csapat.

Tarifa
Olvasó

Őszintén szorítok érte. Szerintem ha az élet úgy akarja van visszaút.
No mostmár ideje lenne megnevezni a célt és kivel. Lassan vigyázni kell még Csák vagy Taiwo is eligazol. Lehet, hogy ősszel újabb vezető váltás lesz?

Gézuka
Olvasó

Csősz Tamás: szomorú, hogy a pénzes zsákunk távozott a tavasszal

derryl
Olvasó

Csősz Úr!

Én azt a Vojvoda mezt oda tenném Báder Marcié mellé! Azt hiszem, ez a legkevesebb, amivel a klub tiszteleghet előtte!

Marillion
Olvasó

Voja Falco szurkolóként is kedvenc játékosaim közé tartozol hiányozni fogsz a bajnokságból…,de nagyon kijárt már neked ez a lehetőség! Sérülésmentes karriert neked az új csapatodban is! Várunk egyszer majd vissza!

Spirithorse
Olvasó

Marha kiváncsi lennék mik a célok erre az évadra Szolnokon…

Zsarkov
Olvasó

1-4. minden fronton.

derryl
Olvasó

A “legjobb úton indultunk el”.

Olajheart
Olvasó

Kínomban nevetek a reakciódon.. Megnevetettél.. Bár sírni van kedvem..

efeli96
Olvasó

Kivel, kikkel? Jól hangzik, de semmi realitása.

A tavalyi kerethez képest a 3 legjobb magyar játékos + Milo és Andrics távozott (a többi légiós szóra sem érdemes), érkezett Juhos (aki Tóth-nál nem hiszem, hogy jobb), és egy légiós center aki a zsákolásokon kívül másra nem lesz jó, 3 méternél messzebbről teljesen veszélytelen.

Hogyan lesz ebből olyan keret, amely a legjobb 4-ért harcba tud szállni?

MCMLXXIX
Olvasó

Sajnos a pillanatnyi kerettel a play out elkerülése…

szolnokbasket
Olvasó

Köszönjük amit az Olajért tettél Voja!
Egyik szemem sîr, másik nevet.Régóta úgy gondolom, hogy életed végéig bántad volna ha nem próbálod ki magad egy erősebb bajnokságban.Megértem döntésed és nagyon szurkolok neked!
Te túlnöttél a hazai bajnokságon, többre vagy hivatott.
Egy biztos!Nagyon sokáig nem fogunk tudni pótolni Szolnokon, biztos vagyok benne.
Szorîtunk neked, biztos vagyok benne, hogy megtanulják a neved Olasz o-ban is.????

krapulaksz simon
Olvasó

Remélem ez nem lesz olaj a tűzre. 🙂

Zsarkov
Olvasó

Tamás, most már valami jó hírt is jelents be! ?

laja
Olvasó

Mondjuk azt ,hogy hol van az a több mint egymilliárd forint amit a szolnoki sport megsegítésére kaptunk.

Gézuka
Olvasó

kérdezd Fecót, majd megmutatja hogy befeketette térkőbe

Eric
Olvasó

Az a pénz csepp a tengerben. A kosár mellet van a foci és vizilabda pálya és csapat is amit fennt kell tartani…
Fecó eddig verte a mellét, miközben Nyerges csapata nyert meg mindent.

Roland
Olvasó

?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Köszi Voja.
Megnézünk, ha arra járunk. Az Olaj eddigi legsikeresebb időszakának legfényesebb csillaga. Remélem a sikereid folytatódnak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés