Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Csősz Tamás: Nyolc csapat is joggal pályázik játékosállománya alapján a legjobb négybe

Szurkolói ankétot tartott a Szolnoki Olajbányász.:

:

A tiszaligeti csarnokban tartotta első szezonbéli szurkolói ankétját Szolnoki Olajbányász – írja a klub beszámolója. Ahogyan az várható volt, az új játékosokkal való ismerkedés mellett a vírushelyzet okozta nehézségek érdekelték leginkább a drukkereket.

– A szabályok világosak, ha valaki megfertőződik, akkor azt azonnal jeleznünk kell a szövetségnek és a járványügyi hatóságnak – kezdte a válaszadást Csősz Tamás, a Szolnoki Olajbányász ügyvezető igazgatója.

Kapott a kérdésekből Gasper Potocnik is, aki elmondta: nehéz a vírusjárvány időszakában előre tervezni, nem tudni, mikor kit ér el a betegség, de az Olajbányász mindig a győzelemre készül, másként nem is lehet pályára lépni.

Szóba került az új emberek beilleszkedése, a szakmai stáb által megkövetelt sok munka, illetve a klub elvárásai, tervei. Csősz Tamás utóbbiakról szólva arról beszélt, hogy idén nyolc csapat is joggal pályázik játékosállománya alapján a legjobb négybe. Persze a vírus mindenbe beleszólhat, így aztán az is dönteni fog, ki tudja elkerülni a betegséget.

Pór Pétert a fiatalokkal kapcsolatos tervekről is kérdezték. A szakmai igazgató arról beszélt, hogy kiemelt cél a szolnoki játékosok beépítése, erre igyekszik maximálisan kihasználni az Olajbányász az U23-as szabály adta lehetőséget.

Természetesen az első bajnoki találkozó, az Alba Fehérvár elleni idegenbeli rangadóval kapcsolatban is tettek föl kérdést az ankétra látogatók. A meccset megrendezik – ez a jó hír mindenkit megnyugtathatott.

fotó: olajofficial.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jockey Ewing Recent comment authors
Jockey Ewing
Olvasó

50 jegy fehérvárra ebből 15 a haveroknak! Ők biztos szurkolnak majd! Nem gond megoldjuk 35 -en is! Mehet a halli hali hali halihó aztán a fehérvárilány Hajrá OLAJ!A politika olyan mint a földművelés! Ha el akarod végezni a munkát be kell hogy mocskolód a kezed!

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook